Ayıp olmasın diye arkadaşınızla buluşur musunuz?

Buluştum sonuçta nefret ettiğim biri değildi nolacak 2 saat. Sonrasında iyiki gitmişim iti geldi dediğim de oldu

Açık açık söyleseniz nolur ki. Benim de var böyle bir arkadaşım liseden beri tanışırız her buluşmaya da çağırırız evden çıkamıyorum pek der akşamına başka bir arkadaşıyla foto atar. Açık açık sordum bak bizimle buluşmak istemiyorsan ya da kötü bir şey yaptıysak söyle diye yok ne alakası var cidden çıkamıyorum bi tek o arkadaşımla görüşebiliyorum vırt zırt dedi. Görüşmek istenmeyebilir ama siz böyle yapınca da insan suçu kendinde arıyo

Ben de bi kız arkadasimin musait olmasini bekliyorum aylardir. Düşüncelerinizi okuyunca üzüldüm demekki o da beni oyaliyor dedim. Alakasiz ama yazayim dedim :)

Öyle düşünmeyin belki o gerçekten müsait değildir, ama şöyle de bir durum var bende aşırı yoğunum ama görüşmek istediğim insanla bir fırsat bulup yine de görüşüyorum aylardır biraz uzun bir süre gibi.

Açık açık söyleseniz nolur ki. Benim de var böyle bir arkadaşım liseden beri tanışırız her buluşmaya da çağırırız evden çıkamıyorum pek der akşamına başka bir arkadaşıyla foto atar. Açık açık sordum bak bizimle buluşmak istemiyorsan ya da kötü bir şey yaptıysak söyle diye yok ne alakası var cidden çıkamıyorum bi tek o arkadaşımla görüşebiliyorum vırt zırt dedi. Görüşmek istenmeyebilir ama siz böyle yapınca da insan suçu kendinde arıyo

Açık açık söyleyemem mümkünatı yok, denedim olmuyor, o kadar açık olamıyorum ben.

Siz de o arkadaşınızı bir daha çağırmayın, ben olsam çağırmam gelmeyeni.

Geçmişte olumsuz şeyler yaşamasam çoktan buluşup tanımaya çalışmıştım zaten. Ama bu derece aşırı ısrarcı bir insanla bir ilişkin olduğunda ayrılmamak için her şeyi yapıp hayatı sana zehir edebiliyor, bu konuda yeterince olumsuz tecrübem var yenilerini kesinlikle eklemek istemiyorum o yüzden zaten bu derece çekinmem. Umarım hata yapmıyorumdur.
Bugun napiyorsunuz👀

Bugun napiyorsunuz👀

Bazen ne kadar abartılı bir insan oluyorum :olamaz:

Buluştuk, 2.5 saat kadar sohbet ettik herkes evine döndü. Eğlenceden kopmadım ama sıkıntıdan da ölmedim, sonuçta konuşabileceğimiz bir sürü ortak şeyimiz var, zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile.

Boşuna o kadar sıkılmışım yani, kızdım kendime bu kadar sıkıntı yaptığım için :KK35:
İlginiz için ayrıca teşekkürler :KK37:

Bazen ne kadar abartılı bir insan oluyorum :olamaz:

Buluştuk, 2.5 saat kadar sohbet ettik herkes evine döndü. Eğlenceden kopmadım ama sıkıntıdan da ölmedim, sonuçta konuşabileceğimiz bir sürü ortak şeyimiz var, zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile.

Boşuna o kadar sıkılmışım yani, kızdım kendime bu kadar sıkıntı yaptığım için :KK35:
İlginiz için ayrıca teşekkürler :KK37:
👀👀👀👀👀👀👀👀👀

Back
X