- 24 Haziran 2016
- 7.571
- 26.595
- 548
- Konu Sahibi mein_traume
Yapmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi kız arkadasimin musait olmasini bekliyorum aylardir. Düşüncelerinizi okuyunca üzüldüm demekki o da beni oyaliyor dedim. Alakasiz ama yazayim dedim :)
Açık açık söyleseniz nolur ki. Benim de var böyle bir arkadaşım liseden beri tanışırız her buluşmaya da çağırırız evden çıkamıyorum pek der akşamına başka bir arkadaşıyla foto atar. Açık açık sordum bak bizimle buluşmak istemiyorsan ya da kötü bir şey yaptıysak söyle diye yok ne alakası var cidden çıkamıyorum bi tek o arkadaşımla görüşebiliyorum vırt zırt dedi. Görüşmek istenmeyebilir ama siz böyle yapınca da insan suçu kendinde arıyo
Bugun napiyorsunuzGeçmişte olumsuz şeyler yaşamasam çoktan buluşup tanımaya çalışmıştım zaten. Ama bu derece aşırı ısrarcı bir insanla bir ilişkin olduğunda ayrılmamak için her şeyi yapıp hayatı sana zehir edebiliyor, bu konuda yeterince olumsuz tecrübem var yenilerini kesinlikle eklemek istemiyorum o yüzden zaten bu derece çekinmem. Umarım hata yapmıyorumdur.
Bugun napiyorsunuz![]()

Bazen ne kadar abartılı bir insan oluyorum
Buluştuk, 2.5 saat kadar sohbet ettik herkes evine döndü. Eğlenceden kopmadım ama sıkıntıdan da ölmedim, sonuçta konuşabileceğimiz bir sürü ortak şeyimiz var, zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile.
Boşuna o kadar sıkılmışım yani, kızdım kendime bu kadar sıkıntı yaptığım için
İlginiz için ayrıca teşekkürler![]()

Niye ısrarla buluşmak istiyor acaba merak ettim. Acaba bişey mi isteyecek diye düşünürdüm ben![]()