- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 39
- Konu Sahibi mein_traume
Peki mesela neden tamamiyle iletisimini kesmiyorsun? Istesen cok da guzel kesebilirsin.
Çünkü kesebileceğim bir argüman sunmadı bana. Kibar kendisi, sadece buluşalım diyor, bende müsait değilim diyorum öyle kapanıyor konu, açıkcası bu kadar uzayacağını da düşünmemiştim, bir yerden sonra istemediğimi anlar vazgeçer diye düşünmüştüm, en az 50 kere bi bahane sundum, ben olsam bu kişi benle buluşmak istese buluşur demek buluşmak istemiyor diye düşünürüm, nasıl bu kadar uzadı konu anlayamıyorum.
Siz cevap vermeyin diyorsunuz sanırım, vermedim arka arkaya usanmadan bir sorun mu var diye mesaj attı. Engelleyebilirim belki ama zarar görmediğim bir insanı engellemek benim fıtratıma kesinlikle ters, bir saygısızlık yapsa tamam da bu çocuğu ben niye engelleyeyim şimdi ki.
Acaba ben mi abartıyorum? Geçmiş ilişkilerimde bu ısrar yüzünden çok yıprandığım için acısı bu çocuktan çıkıyor olabilir mi? Bu konuda psikolojim hiç iyi değil çünkü, az ısrar olsa direk korkuyorum eski şeyleri yaşayacağım yine diye. Yeri zamanı sen belirle ama sabah olursa güzel olur kahvaltı yaparız yazmış, hep sen nasıl istersen modunda aslında, sanki kötü niyetli de durmuyor gibi ama kötü niyetli de olsa hiç anlayamıyorum ben insanları.