Ayıp olur mu

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
33
35
gelecek ay is icin bir şehire gidip bi gece konakladıktan sonra başka bir şehire geçeceğim. Bi gece konaklayacağım şehirde 5-6 senelik bi arkadasım yasıyor. daha önce evimde kalmışlığı yemisligimiz icmisligimiz var. En son da 6 ay önce falan görüştük.

Simdi ben kendisinde kalmayı düşündüm ama söyleyemedim. Emrivaki gibi olur, istemez belki hayır diyemez diye cekindim. Öte yandan hiç bilmediğim ve güvenli bulmadığım bi şehir olduğu icin tek basına otelde kalmak da istemiyorum.

Genel olarak insanlardan talepte bulunmayı sevmem ama bir nevi mecburiyet de Benim icin. Yük olur muyum desem aksam 8de gidip ertesi sabah öğlene varmadan ayrılacağım.

Bir gecelik bu ricayı siz gönüllü kabul eder miydiniz? Hayır diyeceğini düşünmüyorum ama gönülsüzce olur diye korkuyorum.

Ederdim başımın üstünde yerin var arkadaşım derdim:)

Arayın ve oraya geleceğinizi söyleyin.o iyi bir arkadaşsa zaten sizi davet eder.

Çok düşüncelisiniz takdir ettim doğrusu. Ben olsam geçmiste yediğim içtiğim ayri gitmemiş birini seve seve ağırlarım.

Otel onerisi isteyebilirsiniz belki. Sehri bilmedigim icin guvenli kalinabilecek bir otel tavsiye edebilir misin derdim ben olsam. Ama oncesinde su su tarihte x sehrine geliyorum. Bir kahve icelim mi diye girerdim konuya. Isiniz dusupte aramissiniz gibi de olmasin simdi. Eger zaten musaitse ve gonlu olursa aa ne oteli gel bende kal der. Sizde rahatsizlik vermek istemediginizi soylersiniz. Gerisi ona kalmis. Adim atarsa onda kalirsiniz yoksa da guvenli bir otel tavsiyesi almis olursunuz

Arayıp geleceğimi haber verdiğimde beni evine davet etmezse hayatta kalmam, kalmak da istemem.

Ama siz kalmayı kafanıza koyduğunuza göre otel önerisi isteyip kulağına su kaçırın. Evine davet etmezse umudu kesip guvenilir nir otel bakarsiniz.

Canım sizin şehire geliyorum 1 gece kalacağım plan yapalım mı dersin .
Zaten nerede kalacaksın mevzusu geçer istemezse belirtir . Belirtmezse zaten direk istemiyordur

Kesinlikle kabul edecektir. Şu naif düşünceye bakar mısın?
Ama kalmayı teklif edemiyorsan otel önerisi iste.

Kapıda bitmeyeceksiniz ki emrivaki olsun.. sorarsiniz bize anlattiginiz gibi açık açık.. tek yaşıyor ise kabul etmeyecek bi durum da değil..

bence arayın bulundugu sehre gelecegınızı geldıgınızde gorusmek ıstedıgınızı soyleyın
bırde otel onerısı ıstersınız
kendısı teklıf ederse ne ala yoksa zaten otele gıdersınız
bence hayır demez gonulsuzde davranmaz sahsen ben olsam ben varken otelde mı kalcaksın ne ayıp derdım

Otel önerisi istediğinde olur mu bende kalacaksın tabiki derse samimi demektir

Ama canım bende kal diycem ama sen rahat edemezsin diye başlayan bir cümle kurarsa otel adı al yeter.

Arkadaşlarında dediği gibi otel önerisi istersiniz, o zaten size "ay olur mu ne oteli seni buraya bekliyorum" diyecektir iyi bir arkadaşınız ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…