Ayıp olurmu geri çevirsemmm

Yillar once bir dugunde damada tamada takilan saat meger sokakta yerde satilanlardanmis,sagolsun kizin babası ucuza kapatmıs işi...Kız anlatmıstı tamıre goturduk,adam bu ne abi,tamıre bıle degmez,rezıl oldum eşime demıstı:oops:.Allahtan eşi ne uzuluyorsun bosver demis, hicte lafını etmemiş...
benim annem çeyize kullanılmış terlik koymuş ya! Allahım eşim o olmaz olasıca bohçayı açtı , terlikleri gördüm resmen morardım ya renkten renge girdim. benim ayağıma bile olmayacak küçüklükte ve bariz kullanılmış yıpranmış eski terliği annem damat bohçasına koymuş!:KK57::KK57::KK57: aldığım gibi çöpün içine bastım terlikleri eşim daha fazla görmesin diye. annem de kabul etmedi , ben yenisini koymuştum dedi bir de , o sinirle çöpe atmasam getirip gösterirdim de:KK62:

eşimse annem adına özür dilerken bile saçmalama alt tarafı terlik niye takıldın bu kadar diye beni sakinleştirmeye çalıştı:oops: tek bir defa dahi konusunu açmadı. kv bunu bana yapsa ben napardım bilmiyorum :D

İşte ona güvenip kazıklayan edepsizler çok.
Ama edepsizle edepsiz olurdum ben açıkçası.
Ki senin durumunda geri dönüşü de yok. Düğün bu yani hadi baştan yapacak değilsin. Hadi ben neyse de anneler akrabalar ister yani arada bakmalık resim.
Ben büyük olay çıkarırdım mesela.
Beni enayi yerine koymaya utanmayan, arkadaşlığımı çiğneyeni ben de çiğnerim.
Keşke gidip o dükkanı başına geçirseydin.
annelerde var albümden. albümün içindeki resim dışında toplam 500 kadar resim vardı. ertesi gün balayına gidecek sonra da memlekete geri dönmeyip yaşayacağımız şehre gidecektik, acele acele 40 tanesini seçtik ne de olsa bütün resimler elimizde olacak diye. kala kala o 40 resim kaldı:işsiz: 1 büyük 2 orta boy 1 de cep boyu albümle.

hala o fotocunun önünden geçtikçe nefretle bakıyorum içeriye :KK11:

benim annem çeyize kullanılmış terlik koymuş ya! Allahım eşim o olmaz olasıca bohçayı açtı , terlikleri gördüm resmen morardım ya renkten renge girdim. benim ayağıma bile olmayacak küçüklükte ve bariz kullanılmış yıpranmış eski terliği annem damat bohçasına koymuş!:KK57::KK57::KK57: aldığım gibi çöpün içine bastım terlikleri eşim daha fazla görmesin diye. annem de kabul etmedi , ben yenisini koymuştum dedi bir de , o sinirle çöpe atmasam getirip gösterirdim de:KK62:

eşimse annem adına özür dilerken bile saçmalama alt tarafı terlik niye takıldın bu kadar diye beni sakinleştirmeye çalıştı:oops: tek bir defa dahi konusunu açmadı. kv bunu bana yapsa ben napardım bilmiyorum :KK70:
o_OYani bohca,isterse hiç yapılmasın ama,yapılıyorsa biraz insaf...Eşine de bravo:sampiyon:Bahsettıgım arkadasta yıllarca kazandıgını babasına vermisti...Buna cok uzuldu...

Eşinizin saatten anladığını,orjinal olup olmadığını anlayacağını,gerçekten orjinal olupp olmadığından emin olup olmadığını,aksi takdirde eşinize mahçup düşeceğinizi,geri iade etmek zorunda kalacağınızı söyleyin.Orjinal değilse o riski almaz.

Kızlarrr bi arkadaşımın züccaciye dükkanı var.
Bende sevgililer günü hediyesi eşim için saat istemiştim .

İlk gün bana 150 demişti.
Az önce teslim getrdi.
Fiyat vermişmiydim dedi.
Yooo deyi verdim bnde ve 90 dedi.
Sonra ben bir şey sormak için aradım .
Fiyatı neydi diye sordumda 70.75 olur dedi.
Kaça satarsam kardır havasında geldi bana vazgecsem almasam ayıp olur mu .

Zaten o sokmuştu aklıma yeni ürün geldi orjinal filan diye ama bana hiç orjinal gibide gelmedi.
Almasam ayıo olur mu ...
Ne diye geri çevirsemm ...
Al bence geri verme ayıp olur

Ben olsam arkadaşım olduğu için teslimde aldığım için vazgeçemezdim. Ama bir dahada almazdım.

Canım marka yazarsan sana yaklaşık fiyatını söyleyebiliriz
Çakma olup olmadığını anlarsın

Ben olsam dayanamadım eşime verdim beğenmedi takmayacagini söyledi bende iade etmek istiyorum derim
Bakalım geri alacak mi bi de o var
Fatura aldın mı sanmıyorum

Dost akraba ile alışveriş olmaz derler

Az önce teslim getrdi.
Fiyat vermişmiydim dedi.

Zaten o sokmuştu aklıma yeni ürün geldi orjinal filan diye ama bana hiç orjinal gibide gelmedi.
Almasam ayıo olur mu ...
90 tl ye orjinal ne saat olacak allah aşkına.

İyi de daha görmeden neden teslim alıyorsunuz teslim aldıktan sonra göndermek ayıp olur ki 75 tl de az değil sokağa atmışsınız parayı

Az önce teslim getrdi.
Fiyat vermişmiydim dedi.

Almasam ayıo olur mu ...
İnternetten saatin markasına ve fiyatına bak bence her seferinde fiyat düşürmesi şüpheli .

Bence eşine durumu anlat saati göster...
Tipini beğenip tamam kalsın derse hiç uzatmazsn bir daha da almazsın...

150 liraya ya da 75 liraya orijinal saat olmaz zaten...

Eğer çok rahatsız olduysanız, eşim beğenmedi, ben de çok bozuldum, geri vermek istiyorum deyin yarın arayıp.

Arada uçurum var orjinal üründe bu kadar birden bire inmez...
Muhtemelen orjinalle birebir replika...

Karar senin..

Ben olsam alırdım ama bundan sonra bıdaha asla almazdım

Back
X