• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp olurmu

Siz gelmeyin dedikçe illa ki gelelim diye emirvaki yapmışlar
Kendileri yorgun olunca keyiflerine göre gelmemezlik yapıyorlar eşinizin hasta olduğunu dinlenmesi gerektiği bile bile ne bu ısrar ? İş inatla dönmüş
Arayın kesinlikle kabul edemeyeceğinizi söyleyin konuyu kapatın
Bu ne yüzsüzlük anlamadım
Alınırlarsa alınsınlar gelmesinler bir daha ne kaybedersiniz
Anlayışlı insanla görüşün daha iyi

Siz gelmeyin dedikçe illa ki gelelim diye emirvaki yapmışlar
Kendileri yorgun olunca keyiflerine göre gelmemezlik yapıyorlar eşinizin hasta olduğunu dinlenmesi gerektiği bile bile ne bu ısrar ? İş inatla dönmüş
Arayın kesinlikle kabul edemeyeceğinizi söyleyin konuyu kapatın
Bu ne yüzsüzlük anlamadım
Alınırlarsa alınsınlar gelmesinler bir daha ne kaybedersiniz
Anlayışlı insanla görüşün daha iyi
evet benide sinirlendiren bu normalde musait olmadıgımız zaman dahi esime diyorum olsun ayarlarız gelsinler diye ama hastayım dedikce gelelim diye ısrar etmesi kızdırdı beni bir tarafdan ayıp diyorum ama yaptıklarıda cok dusuncesizce biz onları yemege davet ettik dısarda cok olmadı yani bu olayda.. kızları nezle olmus gelmediler bide son anda haber verildi bizde ısrar etmedik bu durumda normal olarak

Onların yaptığı ayıp olmuş asıl. Ev sahibi müsait değiliz,hastayım şu gün gelin diye seçenek sunuyor,onlar illaki geleceğiz diye tutturuyor ayıp olan bu.
Eşiniz tamam demiş,bu sebeple arayıp gelme demeyin ama geldiklerindede izzet-i ikramı sınırlı tutun,kahve verin sadece"cuma gelseydiniz hazırlık yapardım ama maalesef x hasta birşey hazırlayamadım" deyip geçin. Haketmişler. Şimdi cumaya erteleseniz bunu yapamazsınız.

uyuyan adamı uyandırmayıp erteliyorlar ama eşiniz hasta olunca bu önemsiz bir durum öylemi neden bu kadar ısrar ediyor ki

Ara direk soyle mesaj atma. Sen kizi ara soyle boyle boyle k.bakmayin baska zaman bekleriz kapat uzatma konusmayi. Ne sacmalik yaa. Dingonun ahiri mi boyle istediginde gelecek gidecek ya.. nebicim millet arkadas..

esimin yegeni ve esi gecen hafta gelmek istedi tamam dedik sonrasında esi cok yorgun oldugundan uyuya kalmıs gelemediler ..bizde o gun esimle dısarıdaydık onlar gelicek diye hızlı hızlı isimizi hallettik ustelik dogumgunum du..esimde birkac gundur grip halsiz gozler kıpkırmızı geziyor aksam erken yatıyor yorgun is guc derken yegeni bugun yine mesaj atıyor gelelim mi? diye esime dedim esim de ben arar soylerim cuma gunu gelsinler halsizim cok dedi zaten seside cok kotu geliyor telden anlasılıyor yani grip oldugu.. yegenini aramıs tutturmus illa bugun diye adam soyluyor hastayım cuma gelin musaitiz ozaman diye yok illa bugun diyor oda mecburen tamam demis ama ben sinirlendim cok bir insan size bugun hastayım musait degilim cuma buyrun derse illa gelicem dermisiniz bana dusuncesizce geldi..simdi ben diyorum ki mesaj atıp esimin rahatsızlıgının arttıgını soylesem olurmu ki erkende gelicek eve zaten halsiz cunku ayıp olur mu dersiniz..
Eşin işteyse ,ağır olsaydı işe gitmezdi diye düşünmüş olabilirler.Mazeretinizi sunduğunuz halde ,ısrar etmeleri ilginç.Şimdi iptal etseniz ,kısa süre sonra yine gelmek için arayacaklar.Yeğeninin ve eşinin yanında rahat hareket edebiliyorsa bir şey deme,ama önceki gibi hazırlıkta önemsiz ol,umduklarını değil,bulduklarını yesinler.Belki yine hastaymış diyekendileri son anda vazgeçerler.

Eşin işteyse ,ağır olsaydı işe gitmezdi diye düşünmüş olabilirler.Mazeretinizi sunduğunuz halde ,ısrar etmeleri ilginç.Şimdi iptal etseniz ,kısa süre sonra yine gelmek için arayacaklar.Yeğeninin ve eşinin yanında rahat hareket edebiliyorsa bir şey deme,ama önceki gibi hazırlıkta önemsiz ol,umduklarını değil,bulduklarını yesinler.Belki yine hastaymış diye son anda vazgeçerler.
kendi isi mecbur gidiyor yoksa gitmezdi de gozler kıpkırmızı geziyor ortalıkda zaten:KK43: diyorsun ki 9 gibi bekleriz 11 de geliyorlar esinin buyuk ihtimal haberi yok hastalıktan olsa o gitmeyelim derdi kesin kız cok ısrarcı evde sıkılıyor illa biyere gidesi geliyor tamam iyi hos kız ama acayip ısrarcılar aksam dısarı cıktık bikac defa gece olmus saat 2 hadi baska yere gidelim diye omrumuzu yiyorlar

Ayıp olmaz bence de. .
Onlarınki ayıp asıl, uyuyakalmak ne demek, kış uykusu mu bu, uyandırabilirdi, söz verilmiş siz de beklemişsiniz yani.

Ben olsam yapardım, bu emrivakiyi geri teperdim

kendi isi mecbur gidiyor yoksa gitmezdi de gozler kıpkırmızı geziyor ortalıkda zaten:KK43: diyorsun ki 9 gibi bekleriz 11 de geliyorlar esinin buyuk ihtimal haberi yok hastalıktan olsa o gitmeyelim derdi kesin kız cok ısrarcı evde sıkılıyor illa biyere gidesi geliyor tamam iyi hos kız ama acayip ısrarcılar aksam dısarı cıktık bikac defa gece olmus saat 2 hadi baska yere gidelim diye omrumuzu yiyorlar
:oha:
11 de ev oturmasına gidilir mi hiç.Ertesi günü iş var diye ,en geç 11 de kalkılması lazım ev oturmalarından.

Kendi işi olunca mecbur gidiliyor babamında kendi işi hastada olsa mecbur gidiyor bir ara 1-2 gün evde kaldı ama o işler öyle bir aksadı ki bütün gün telefonlar susmadı en iyisi işe gitmek dedi ve gitti.

Bence daha fazla geç olmadan arayıp söyleyin hemen. İyice ağırlaşmış erken gelcek yatcak diyin.

Bence bırakın gelsinler kahve yapın başka bişide yapmayın.eşiniz içerde dinlensin hic yanlarına gelmesin böylece anlarlar nası bi terbiyesizlik yaptıklarını.eşi sıkılıyorsa çıksın dışarda gezsinler siz onların eğlence merkezi misiniz

Kendi işi olunca mecbur gidiliyor babamında kendi işi hastada olsa mecbur gidiyor bir ara 1-2 gün evde kaldı ama o işler öyle bir aksadı ki bütün gün telefonlar susmadı en iyisi işe gitmek dedi ve gitti.
aynen bizim bile kendimize ayırdıgımız tam dolu dolu birgunumuz bir kac defa olmustur zor oluyor maalesef

Back
X