- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz soylemıs zatenesimin yegeni ve esi gecen hafta gelmek istedi tamam dedik sonrasında esi cok yorgun oldugundan uyuya kalmıs gelemediler ..bizde o gun esimle dısarıdaydık onlar gelicek diye hızlı hızlı isimizi hallettik ustelik dogumgunum du..esimde birkac gundur grip halsiz gozler kıpkırmızı geziyor aksam erken yatıyor yorgun is guc derken yegeni bugun yine mesaj atıyor gelelim mi? diye esime dedim esim de ben arar soylerim cuma gunu gelsinler halsizim cok dedi zaten seside cok kotu geliyor telden anlasılıyor yani grip oldugu.. yegenini aramıs tutturmus illa bugun diye adam soyluyor hastayım cuma gelin musaitiz ozaman diye yok illa bugun diyor oda mecburen tamam demis ama ben sinirlendim cok bir insan size bugun hastayım musait degilim cuma buyrun derse illa gelicem dermisiniz bana dusuncesizce geldi..simdi ben diyorum ki mesaj atıp esimin rahatsızlıgının arttıgını soylesem olurmu ki erkende gelicek eve zaten halsiz cunku ayıp olur mu dersiniz..
Ay dusuncesz insanlar.bende dogurcam doguma yatili misafr gelcek dstan zaten annemler kayinvaldemler gorumcemler olacak bi dolu insan evde bidr bunlar gelcez dye tutturdu.dyorum ben zaten hastanede olucam snra gelin dye yok anam dinlemiyolar.agrim szim olacak ne alaka yatili ilk gunden neyinize geliyonuz.zar zor 5 gun snra gelmeye ikna ettim.ama o bile erken degilmi ya bi 40 i ciksin dimi.nye insanlar dusuncesz.ay kusura bakma sana yardmci olamadim ama anlatinca rahatladimesimin yegeni ve esi gecen hafta gelmek istedi tamam dedik sonrasında esi cok yorgun oldugundan uyuya kalmıs gelemediler ..bizde o gun esimle dısarıdaydık onlar gelicek diye hızlı hızlı isimizi hallettik ustelik dogumgunum du..esimde birkac gundur grip halsiz gozler kıpkırmızı geziyor aksam erken yatıyor yorgun is guc derken yegeni bugun yine mesaj atıyor gelelim mi? diye esime dedim esim de ben arar soylerim cuma gunu gelsinler halsizim cok dedi zaten seside cok kotu geliyor telden anlasılıyor yani grip oldugu.. yegenini aramıs tutturmus illa bugun diye adam soyluyor hastayım cuma gelin musaitiz ozaman diye yok illa bugun diyor oda mecburen tamam demis ama ben sinirlendim cok bir insan size bugun hastayım musait degilim cuma buyrun derse illa gelicem dermisiniz bana dusuncesizce geldi..simdi ben diyorum ki mesaj atıp esimin rahatsızlıgının arttıgını soylesem olurmu ki erkende gelicek eve zaten halsiz cunku ayıp olur mu dersiniz..
En iyisi tlfnunu acmayin gormedik duymadik sarjdaydi...caninz istedgn de arayinben ona bir defa konusma sırasında basım cok agrıyor demistim onun ustune illa gelelim demisti hani boyle gereksiz ısrar durumu cok var
Ayıbı kendi yapmış.Dğum günü zamanı da müsait değiliz doğum günüm diyebilirdiniz.Mesaj at bence emrivaki olmaz.esimin yegeni ve esi gecen hafta gelmek istedi tamam dedik sonrasında esi cok yorgun oldugundan uyuya kalmıs gelemediler ..bizde o gun esimle dısarıdaydık onlar gelicek diye hızlı hızlı isimizi hallettik ustelik dogumgunum du..esimde birkac gundur grip halsiz gozler kıpkırmızı geziyor aksam erken yatıyor yorgun is guc derken yegeni bugun yine mesaj atıyor gelelim mi? diye esime dedim esim de ben arar soylerim cuma gunu gelsinler halsizim cok dedi zaten seside cok kotu geliyor telden anlasılıyor yani grip oldugu.. yegenini aramıs tutturmus illa bugun diye adam soyluyor hastayım cuma gelin musaitiz ozaman diye yok illa bugun diyor oda mecburen tamam demis ama ben sinirlendim cok bir insan size bugun hastayım musait degilim cuma buyrun derse illa gelicem dermisiniz bana dusuncesizce geldi..simdi ben diyorum ki mesaj atıp esimin rahatsızlıgının arttıgını soylesem olurmu ki erkende gelicek eve zaten halsiz cunku ayıp olur mu dersiniz..
Ayıpları ölçersek onların ki çooook ayıp olmuşesimin yegeni ve esi gecen hafta gelmek istedi tamam dedik sonrasında esi cok yorgun oldugundan uyuya kalmıs gelemediler ..bizde o gun esimle dısarıdaydık onlar gelicek diye hızlı hızlı isimizi hallettik ustelik dogumgunum du..esimde birkac gundur grip halsiz gozler kıpkırmızı geziyor aksam erken yatıyor yorgun is guc derken yegeni bugun yine mesaj atıyor gelelim mi? diye esime dedim esim de ben arar soylerim cuma gunu gelsinler halsizim cok dedi zaten seside cok kotu geliyor telden anlasılıyor yani grip oldugu.. yegenini aramıs tutturmus illa bugun diye adam soyluyor hastayım cuma gelin musaitiz ozaman diye yok illa bugun diyor oda mecburen tamam demis ama ben sinirlendim cok bir insan size bugun hastayım musait degilim cuma buyrun derse illa gelicem dermisiniz bana dusuncesizce geldi..simdi ben diyorum ki mesaj atıp esimin rahatsızlıgının arttıgını soylesem olurmu ki erkende gelicek eve zaten halsiz cunku ayıp olur mu dersiniz..