Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Başta yok o değildir dedim.Hatta düşündüm...Birdaha bakarsam...Ya oysa gözgöze gelirsek...Bakmadım ama biraz süre geçtikten sonra o kalkıp geldi yanıma milletin içinde bağıra bağıra "sen beni görmedin ama ben seni görüp geldim" dedi birkaç kez.Çok mesafeli görüştük...Elini bile öpmedim.Yüzüne bile bakmadım.Gülmedim.Yanıma oturdu.Birkaç kez konuşmaya çalıştı duymazdan geldim.Başkalarıyla konu çok saçma sapan yerlere gitti birkaç kez benim bekar abime kız bulma çabasından,ortada olmayan çocuğumu büyütme hevesine kadar(çocuk mevzusu bu fikriyle benim için tarihe karıştı sanırım).Ben kalkınca yanından neden öyle bakıyorsun diyenlere uzun zamandır görüşmedik demiş birkaçkez.Birdaha karşılaşırsak beni öldü sayın demeyi düşünüyorum tabiki milletin içinde diyecek değilim ama selamlık yabancı gibi kalmak benim için en sağlıklısı.Gerçekten ciddi anlamda beni üzmüş insanlar eve gelince tutamadım ağladım gerçekten tutamadım kendimi eşim yoktu tabiki onlar yüzünden ağlamayı çoktan bıraktım onun yanında.Samimi olmayan insanlara tahammülüm yok amacı ne hiç çözemedim.Eski konularımı bilen bilir bana hak vermeyen çoktu ama buraya anlattığımın ne yazık ki fazlası var.Selamlık durumu olan var mı sizce bunu başarabilir miyim?

Görmezden geldiklerim hala ısrarla yorum yapıyor aynı suratına bakmadığım kaynanam gibi maşallah ne diyeyim.Ben öyle yapıp edip yüzgöz olup insanlarla canım cicim olan bir aile terbiyesi almadım kusura bakmayın size normal gelebilir böyle yaşıyor olabilirsiniz biz böyle değiliz çok şükür.Bana ne yaptılarda böyleyime gelince düğüne günler kala resmen evimizi basıp ayrılmamızı beklediler bunun için çabalarına hemde nikahım varken bundan büyük birşey yok bence sizin için buda normal olabilir ama bizim için öyle değil nikahın değeri çok büyüktür evliliğimizin yıkmaya çalışan bu yönde temennisi olan herkesi Allaha havale ediyorum...

Son düzenleme:
Ya herşeyi bu kadar abartmayın ya. Kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil. Ben de kırıldım zamanında ama unuttum bitti gitti deve kini gütmeye gerek yok. Eşimin annesi sonuçta. Biraz empati, eşinin yerine koy kendini, işinize geliyor kv ile sudan sebep küsmek ama ayıptır ya. Kadının suratına bile bakmamışsın.

Bu kadar kin ömrünüze zarar. Ya bu kadınlar bu kadar kötü de yetiştirdikleri çocuklar nasıl iyi oluyor da bu derece nefret ettiğiniz insanın evladını seviyorsunuz? Aynı yatağa giriyorsunuz?
Aile neyse çocukta odur sonuçta. O büyüttü, aynı gen, aynı kan, benzerlik bile vardır.
Abartmayın cidden abartmayın. İnsan yeri geliyor yedi yabancıya selam veriyor.

Başta yok o değildir dedim.Hatta düşündüm...Birdaha bakarsam...Ya oysa gözgöze gelirsek...Bakmadım ama biraz süre geçtikten sonra o kalkıp geldi yanıma milletin içinde bağıra bağıra "sen beni görmedin ama ben seni görüp geldim" dedi birkaç kez.Çok mesafeli görüştük...Elini bile öpmedim.Yüzüne bile bakmadım.Gülmedim.Yanıma oturdu.Birkaç kez konuşmaya çalıştı duymazdan geldim.Başkalarıyla konu çok saçma sapan yerlere gitti birkaç kez benim bekar abime kız bulma çabasından,ortada olmayan çocuğumu büyütme hevesine kadar(çocuk mevzusu bu fikriyle benim için tarihe karıştı sanırım).Ben kalkınca yanından neden öyle bakıyorsun diyenlere uzun zamandır görüşmedik demiş birkaçkez.Birdaha karşılaşırsak beni öldü sayın demeyi düşünüyorum tabiki milletin içinde diyecek değilim ama selamlık yabancı gibi kalmak benim için en sağlıklısı.Gerçekten ciddi anlamda beni üzmüş insanlar eve gelince tutamadım ağladım gerçekten tutamadım kendimi eşim yoktu tabiki onlar yüzünden ağlamayı çoktan bıraktım onun yanında.Samimi olmayan insanlara tahammülüm yok amacı ne hiç çözemedim.Eski konularımı bilen bilir bana hak vermeyen çoktu ama buraya anlattığımın ne yazık ki fazlası var.Selamlık durumu olan var mı sizce bunu başarabilir miyim?
Bazı insanlar gerçekten kin gütmeyi hakediyor selam bile fazla bence.

Abla iyi niyetli olmasa neden gitsin yanına , yazık daha dünyaya bile gelmemiş varlığı olmayan bir torunu sevme hayalleri kuruyo , bu kadar iyi niyet varken bu denli kini hiç hoş bulmuyorum ...
bir kayınvalide olarak,kayınvalidene sinirlendim.

neden?

yüzüme bakmaya bile tenezzül etmeyen gelinin yanına gidip,konuşmaya çalışacağım,oldu...

Evlat yetiştiriyoruz bizde böyle konuları okuyunca benden nefret eden gelin oğlumu nasıl sever merak ediyorum doğrusu tabiki kendi anneniz kadar sevemezsin iz ama biraz hoşgörü demi o eşinizin annesi bu arada benim oğlum daha 5 yaşında

Back
X