Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Çerezi o almadı tadilatı biz yapmak istesekte engel oluyorlar ailemide hiçbir şekilde hürmet edip kıymet vermediler kırk elle gidip gelip mutlu mesut yaşarken onlarla neden böyleyim acaba iyiki yapmadım o kahveyi o kadar şey bana dert oluyorsa oda ona dert olsun en güzel günlerim ağlayarak geçti benim onunla işim olmaz olamaz

Benim onunla isim olmaz olaaamaaaz dedirtecek elle tutulur bir sebep goremiyorum ben..
Kadina iki guler yüz gostersen daha problem yasayacagini sanmiyorum..
Yazik kadinin sütten agzi yandi bir kere sana daha bulasir mi hep huyuna gider .

Esinin yerine koy kendini annen ona hata yapsa ve esin affetmese bu denli büyütse ne hissedersin??

( Sana bunlari Kv le cok buyuk problemler atlatmis affetmis sineye cekmis biri olarak yaziyorum)

Öf buraya gelip gelinimizi el üstünde tutuyorum laga luga yapma. Eski konularını bilmesek inanıcaz. Her yorumun birbiriyle çelişiyor dengesizsin galiba. Önce ailesine beddua et sonra ben onlara dua ediyorun sadece uzak duruyorum .s de. Biz de inandık. Allah kitabı ağzından düşürmeyip nasıl böyle olabiliyor bu insanlar ya. Sen kıskanç bir insansın. Bunu açtığın konulardan anlayabiliyoruz. Kendi ailen hiçbir şey yapmasın her şeyi karşı taraf yapsın. Ev vermişler daha ne olsun. Beleşe eve kondun hala yok şunu yapmadılar yok bunu yapmadılar. Bir de görücü usulü evlenmişsin, eşinin annesi sizi tanıştırmak istemese evlenemicektin neyin kafasındasın sen? Yorumlarını okudukça delirdim sen ağır konuşulmayı hakediyorsun. Kendini görümcenle kıyaslamışsın bir de. Kayınvaliden tabili görümcene her şeyi yapacak kocası asker gidince oda vericek. Sana da annen versin. Bu bağlantıyı kuramicak kadar iqsuz musun sen? Tövbe tövbe ya. Böyle cahil, kıskanç, fesat insanların bir de en ahlaklı benim diye geçinmesi yok mu iki yüzlü seni.
Gelininizi el üstünde tutuyorum mu dedim birşeyine karışıp huzursuzluk yapmıyoruz dedim bunu anlamak gerçekten bu kadar mı zor oda bize uygun biri değil ama zorla onu arayıp sormadık birşeylere dahil etmek istemedik huzursuz etmedik kendi hayatlarına baktılar onlar bunu bile başaramıyor.Benim beddua ettiğim kişi eşimin annesinin teyzesi ve açıkça kadın gerekirse ben sizi ayırırım deyip kafa tutuyor o beddua bir anlık birşeydi ama öyle insanına yaşıyor sanacak baş üstünde tutacak biri değilim hiçkimse değil kimse kusura bakmasın.Eşimle evlenmek kaderimde vardı kadere inancınız yok sanırım öyle yada böyle evlenecektim yani annesi sadece gereksiz bir detay oldu.Beni görümcemle başından beri kıyaslayan kaynanam bana birşey yapmamak için ona yapılmadığını söyledi size kötü söz edip engel alacak değilim herkes kendine yakışanı yapıyor buyrun konuşun engeli alın gidin.Görümcemin kocası altı aydır asker bir buçuk senedir değil neden kendi taraflarından gelen takılara dokunmuyorda bizim düğünde aynı şekilde bizden çalıyor o evlat eşim elin oğlu mu.Burada bana hakaret ederek sinirinizi benden çıkaramazsınız gidin derdiniz kimlerse onunla çözün bir zahmet dediğim gibi sizin gibi insanlar yüzünden engel alamam güle güle.

Gelininizi el üstünde tutuyorum mu dedim birşeyine karışıp huzursuzluk yapmıyoruz dedim bunu anlamak gerçekten bu kadar mı zor oda bize uygun biri değil ama zorla onu arayıp sormadık birşeylere dahil etmek istemedik huzursuz etmedik kendi hayatlarına baktılar onlar bunu bile başaramıyor.Benim beddua ettiğim kişi eşimin annesinin teyzesi ve açıkça kadın gerekirse ben sizi ayırırım deyip kafa tutuyor o beddua bir anlık birşeydi ama öyle insanına yaşıyor sanacak baş üstünde tutacak biri değilim hiçkimse değil kimse kusura bakmasın.Eşimle evlenmek kaderimde vardı kadere inancınız yok sanırım öyle yada böyle evlenecektim yani annesi sadece gereksiz bir detay oldu.Beni görümcemle başından beri kıyaslayan kaynanam bana birşey yapmamak için ona yapılmadığını söyledi size kötü söz edip engel alacak değilim herkes kendine yakışanı yapıyor buyrun konuşun engeli alın gidin.Görümcemin kocası altı aydır asker bir buçuk senedir değil neden kendi taraflarından gelen takılara dokunmuyorda bizim düğünde aynı şekilde bizden çalıyor o evlat eşim elin oğlu mu.Burada bana hakaret ederek sinirinizi benden çıkaramazsınız gidin derdiniz kimlerse onunla çözün bir zahmet dediğim gibi sizin gibi insanlar yüzünden engel alamam güle güle.

Tatlım sen kaderi çok yanlış anlamışsın. Kaldi ki inanmayabilirim de. O zaman senin dünyaya gelmende annen ve baban çok gereksiz bir detay nasıl olsa gelecektin. Kafalar pırıl pırıl.

Kızları demek ki senden değerli. Ona her şeyi yapmış karşı taraf. Sen de sevdirseydin kendini sana da yapsalardı. Görümce kıskançlığından ölmek üzeresin:işsiz:
Eşi askerden ona açılan kapı eşinin ailesinden değil ama kendi annesinden buda mı iyilikten acaba hem o kadar iyi olan insanları neden gömsünler yok görümcemi istememişlerd görümcem evlerinden çıkmamış ikna etmiş ben kimseye zorla yapıştıramam kendimi beni sevenler böyle seviyor derdim onlar beni sevmiyor değil zaten buna buluşmasından madem sevmiyor gelip görmesin yanıma oturmasın resmen iğreniyorum

Tatlım sen kaderi çok yanlış anlamışsın. Kaldi ki inanmayabilirim de. O zaman senin dünyaya gelmende annen ve baban çok gereksiz bir detay nasıl olsa gelecektin. Kafalar pırıl pırıl.
Oldu o kadar dinlediğim sohbet aldığım ders boş sizin ki dolu annemle babamın bir araya gelmeside kader bunu kimse değiştiremezsin hiçbir kaderinütfen bilmediğiniz şeyler hakkında çok bilgili gibi konuşmayın iyi günler.

Eşi askerden ona açılan kapı eşinin ailesinden değil ama kendi annesinden buda mı iyilikten acaba hem o kadar iyi olan insanları neden gömsünler yok görümcemi istememişlerd görümcem evlerinden çıkmamış ikna etmiş ben kimseye zorla yapıştıramam kendimi beni sevenler böyle seviyor derdim onlar beni sevmiyor değil zaten buna buluşmasından madem sevmiyor gelip görmesin yanıma oturmasın resmen iğreniyorum

Hahahhah. Onları nerden öğrendin kız. Dedikodu günah değil mi çok? Hıı onlar seni sevmiyor değil peşinde pervaneler, sen onlardan iğreniyorsun. Neyse daha fazla yorum yapmiyim. Sinirlenmekten çok acımaya başladım. İyi geceler efenim...

Oldu o kadar dinlediğim sohbet aldığım ders boş sizin ki dolu annemle babamın bir araya gelmeside kader bunu kimse değiştiremezsin hiçbir kaderinütfen bilmediğiniz şeyler hakkında çok bilgili gibi konuşmayın iyi günler.

Dinlediğin sohbetlerin bilimsel dayanağının da linkini veriverirsen. Senin gibi bir cahilden de bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın diye bir uyarı da aldıysam nerelere gidem ben

Benim onunla isim olmaz olaaamaaaz dedirtecek elle tutulur bir sebep goremiyorum ben..
Kadina iki guler yüz gostersen daha problem yasayacagini sanmiyorum..
Yazik kadinin sütten agzi yandi bir kere sana daha bulasir mi hep huyuna gider .

Esinin yerine koy kendini annen ona hata yapsa ve esin affetmese bu denli büyütse ne hissedersin??

( Sana bunlari Kv le cok buyuk problemler atlatmis affetmis sineye cekmis biri olarak yaziyorum)
Ben anneme güvenip yola çıkmadım ki bana herşeyin güzelinin iddaasında bulunan insanlar bu sözü hem eşime hem aileme hem bana verdiler ortada ne var kocaman bir hiç yalan dolab sadece.Eşim eminim annem böyle şeyler yapsaydı adını almazdı ağzına benide koymazdı hiçbirşekilde görüşmemden yana olmazdı.

Dinlediğin sohbetlerin bilimsel dayanağının da linkini veriverirsen. Senin gibi bir cahilden de bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın diye bir uyarı da aldıysam nerelere gidem ben
Lütfen uzatmayın benim bilimsel dayanağım yok vicdanım var şükür ben böyle inanıp böyle mutlu yaşıyorum sizde nasıl mutluysanız öyle yaşayın.

Bence k.validesine kızıp gelip burada bizim kafamizi yiyor başka açıklaması yok :)
Insan elli defa kaynana temalı konu açar mi ?
Yok suratına bakmadım
Yok sildim.
Yok zart ettim, yok zurt ettim.
Koskoca kk morsever'in kaynanası ile olan imtihani için sıraya dizilmiş acaba bugün de silecek mi diye dört gözle bekliyordu.
Yeminle kaynanası bu kadına ne ediyorsa sonuna kadar helal olsun.
Ailece insan yerine konulmadiklari için mutlu oldum.
Az bile etmişler :)

Hahahhah. Onları nerden öğrendin kız. Dedikodu günah değil mi çok? Hıı onlar seni sevmiyor değil peşinde pervaneler, sen onlardan iğreniyorsun. Neyse daha fazla yorum yapmiyim. Sinirlenmekten çok acımaya başladım. İyi geceler efenim...
Kendileri dedi görümcem ve kaynanam kendileri iyi ya ne olduklarını herkes gördü şükür.Kendinize acıyın bir hiç olarak yaşıyorsunuz evrendeki sinek bile sizden daha anlamlı iyi geceler.

Back
X