• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra gelen mesaj

İyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim( :KK70: ) ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum :KK12:
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?

Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
neden ayrıldınız bilmiyorum, eğer sebep ondan kaynaklıysa yazmayın

O kişiyi sadece sen tanıyorsun?
Belki çok özledi seni ve senın cevabından sonra ben sensız yapamıyorum yazacak bilemiyorum. Neden ayrıldınız onuda bilemiyorum. Kalbinin sesini dinle.. Ona karşı içinde birşeyler varsa ve ileride yazmadıgın için pişman olacaksan yaz gitsin. Bence şuan yazsan degilde yazmasan ileride pişman olabilirsin. Acaba ne diyecekti acaba tekrar devam edebilirmiydik vs vs

O kişiyi sadece sen tanıyorsun?
Belki çok özledi seni ve senın cevabından sonra ben sensız yapamıyorum yazacak bilemiyorum. Neden ayrıldınız onuda bilemiyorum. Kalbinin sesini dinle.. Ona karşı içinde birşeyler varsa ve ileride yazmadıgın için pişman olacaksan yaz gitsin. Bence şuan yazsan degilde yazmasan ileride pişman olabilirsin. Acaba ne diyecekti acaba tekrar devam edebilirmiydik vs vs
Boşta kaldı aman kimseyi bulamadı diye yazacak biri değil biliyorum. Tanıyorum onu. Ama bu kadar uzun süreçte adam gibi bir şey yaşayamadık, gerçi mesafelerden koronadan falan ne yaşayacaktık orası ayrı ama neyse işte. Kalbimin kırılmasından korkuyorum. Yoruldum artık. Hangisi beni daha çok üzer bilmiyorum. Ama güçlü ve mantıklı durmak her zaman artı bir katıyor insana. Bilemiyorum hiç çok kararsız kaldım şu an

Boşta kaldı aman kimseyi bulamadı diye yazacak biri değil biliyorum. Tanıyorum onu. Ama bu kadar uzun süreçte adam gibi bir şey yaşayamadık, gerçi mesafelerden koronadan falan ne yaşayacaktık orası ayrı ama neyse işte. Kalbimin kırılmasından korkuyorum. Yoruldum artık. Hangisi beni daha çok üzer bilmiyorum. Ama güçlü ve mantıklı durmak her zaman artı bir katıyor insana. Bilemiyorum hiç çok kararsız kaldım şu an
Kaç senelik birlikteliginiz vardı?
Aşıkmısın hala?
Güçlü görünmek şimdi mutlu eder ama eger unutamazsan ileride acaba olarak kalır mı içinde 🤔
Burada kimsenin yazdıgına bakma bence hayat senin ilişkiyi yasayanda sensin

Kaç senelik birlikteliginiz vardı?
Aşıkmısın hala?
Güçlü görünmek şimdi mutlu eder ama eger unutamazsan ileride acaba olarak kalır mı içinde 🤔
Burada kimsenin yazdıgına bakma bence hayat senin ilişkiyi yasayanda sensin
Yan yana 3 ay geçirdik sonra aramıza mesafeler girmeden önce ayrıldık.
Yalan söyleyemem çok seviyorum hala. İlk günkü gibi. Ama canım çok yandı, gerçekten çok ama çok yandı. İlk aşkımdı.
Ama yoklamış gibi yazdı resmen hayatımda biri var mı diye soruyor bilemedim işte 😢

Yan yana 3 ay geçirdik sonra aramıza mesafeler girmeden önce ayrıldık.
Yalan söyleyemem çok seviyorum hala. İlk günkü gibi. Ama canım çok yandı, gerçekten çok ama çok yandı. İlk aşkımdı.
Ama yoklamış gibi yazdı resmen hayatımda biri var mı diye soruyor bilemedim işte 😢
Çok kısa sürmüş. 3 ay içinde ne kadar şey paylasmıs olabilirsin ki 🤷‍♀️
Neden ayrıldıgını, neden kalbinin kırıldıgını sen biliyorsun bu yuzden ne yapman gerektıgının cevabı sende

Çok kısa sürmüş. 3 ay içinde ne kadar şey paylasmıs olabilirsin ki 🤷‍♀️
Neden ayrıldıgını, neden kalbinin kırıldıgını sen biliyorsun bu yuzden ne yapman gerektıgının cevabı sende
Böyle söyleyince evet ama çok dolu dolu geçti bazen zamanın niceliği değil niteliği daha önemli oluyor. Öyle bir şeydi.

Bence hislerine güven herzaman, klişe ama ben hislerime güveniyorum hep doğru çıkıyor. Mesela hep iyi yönünden baktığım insanlar bile hislerimi yanıltmıyor. Karamsar olma, deniyoruz sonuçta kimsenin içini bilemiyoruz, göze alarak tabi ki ver kararlarını.

Back
X