- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 108
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Kırılmayın ama sizi çok sevdiğinden yazmamış. Bu pandemi dönemi yeni tanışlıklar yaratmakta zorlanmış belli ki boş kalmamak için de eskilerle şansını deniyor. Acı ama gerçek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek benim icin kendisini vazgecilmez olarak gordugu anda kaybetmeye baslar.Zaten iliskiler nezninde erkeklerin yaptigi (hepsi olmasada) en buyuk hatalarin basinda da bu vazgecilmezlik durtusu gelir.Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor.
Bayildim buna, konu sahibi, niye ettiremiyeyim, sen kendini oksijen mi saniyosun yaz yollaBir erkek benim icin kendisini vazgecilmez olarak gordugu anda kaybetmeye baslar.Zaten iliskiler nezninde erkeklerin yaptigi (hepsi olmasada) en buyuk hatalarin basinda da bu vazgecilmezlik durtusu gelir.
Bu nasil bir ozguvendir ki hayatini devam edebilmeni bile kendisine bagliyor.Sanki Erkek degil Oksijen :)
Cevap verme,verirsen yine onemli oldugunu dusunur.Artik anlasin.Ne hayat durdu,ne de sen elden ayaktan kesildin :)
Benim de eski sevgilim diyemeceğim karaktersiz terk ederdi beni aylar sonra yazardı ben de dönerdim saf gibi. Meğer canı sıkıldığından, kimseyi bulamadığından yazıyormuş.
Çektiğin acıya saygın olsun, merak etmek ne demek? O zaman neden bırakmış? Bilemedim, senin kararın belki herşey daha iyi de olabilirİyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim() ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?
Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
Kafam iyice karıştı oysa üstteki mesajla iyice gaza gelmiştimÇektiğin acıya saygın olsun, merak etmek ne demek? O zaman neden bırakmış? Bilemedim, senin kararın belki herşey daha iyi de olabilirBazı ilişkilerde olabiliyor fakat 2 sene cok uzun degil mi?
Ve aynı fikirdeyim teşekkür ederim :)Aşkınızdan öldüğü yada pişman olduğu için yazdıysa zaten siz cevap vermeseniz de ısrarcı olup bir şekilde size ulaşır.
İyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama kimse çok istediği birine bunu yapmaz, bir de hayata bir kere geliyoruz zaman geri gelmiyor. Ben de yaşadım kendisi ayrılmak isteyip tekrar dönmek istedi ben de "yalnız mı kaldın?" deyince "ben o niyetle yazmadım" demişti meselaKafam iyice karıştı oysa üstteki mesajla iyice gaza gelmiştim
Bu süreçte hep iletişimdeydik zaten o baydı biraz beni. Yani ne oluyor ne olmuyor bi de uzak mesafe ilişkisi hem de çoooook uzak mesafe
Yorum için teşekkür ederim yoklamak gibi gördüm ben bu mesajı, büyük bir ihtimal cevap vermeyeceğim.ben olsaydım sen edemedin galiba diye yazardım. ama ben uslanmaz bir ahmağım
o yüzden siz tekrar kapınıza gelmesini istemiyorsanız asla cevap yazıp kapıyı aralamayın.
ilişkinizi veya diğer konunuzu bilmediğim için başka birşey söylemeyeceğim.
bence de yoklamış merak etmiş birini aldın mı hayatına diye, o sırada da tekrar muhabbete başlarız diye düşünmüş olabilir. özlemiş olabilir.Yorum için teşekkür ederim yoklamak gibi gördüm ben bu mesajı, büyük bir ihtimal cevap vermeyeceğim.
İşte muhabbet sohbet, geyik şu saatten sonra en azından onunla istemediğim şeyler. Arkadaşlarımla ya da kendi kendime geyik çeviririm benbence de yoklamış merak etmiş birini aldın mı hayatına diye, o sırada da tekrar muhabbete başlarız diye düşünmüş olabilir. özlemiş olabilir.
aşağılamak olduğunu düşünmedim.
siz hiç mesaj gelmemiş gibi düşünün. çünkü cevap vermek aylardır yaptığın diyeti tam istediğin kiloya gelecekken bir tatlıyla bozmak gibi olur herşey başa döner.
sevgiler
tahminimce elinin altında karı kız tükendi. abaza kaldı , yeni birirnide bulamadı . eskilerden şunu yokluyum dedi. damacana nefes alsın yeter gibi . seven adam bırakmaz, sevmeyende sonradan sevmez . şuan sizinle başlasa bile yeni birirni bulunca yine gider. zaten laf olsun diye yazmış, seven erkeke uzuznca pişmanlık msjı yazar. bu laf ola beri gele. bi msj atarım hemen döner diyo .İyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim() ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?
Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
Ne kaba bir yorum ve üslup.tahminimce elinin altında karı kız tükendi. abaza kaldı , yeni birirnide bulamadı . eskilerden şunu yokluyum dedi. damacana nefes alsın yeter gibi . seven adam bırakmaz, sevmeyende sonradan sevmez . şuan sizinle başlasa bile yeni birirni bulunca yine gider. zaten laf olsun diye yazmış, seven erkeke uzuznca pişmanlık msjı yazar. bu laf ola beri gele. bi msj atarım hemen döner diyo .
Sanırım kendisi bulamamış sizde tekrar şansını denemek istemiş.Hanımlar hayatına devam etmek, bensiz öldün mü kaldın mı nefes alabiliyor musun değil biri var mı yok mu onu sormuş işte. Yoluma bakacağım dedim ya. Bir nevi söyle buldun mu aradığın aşkı söyle diyor asdfgh
Bu kadar abartmaya gerek yok ben abartmadım şahsen o kadar. Ay beni aşağıladı falan. O kim oluyor da beni aşağılayacak amaaaan![]()