• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra gelen mesaj

Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor.
Bir erkek benim icin kendisini vazgecilmez olarak gordugu anda kaybetmeye baslar.Zaten iliskiler nezninde erkeklerin yaptigi (hepsi olmasada) en buyuk hatalarin basinda da bu vazgecilmezlik durtusu gelir.
Bu nasil bir ozguvendir ki hayatini devam edebilmeni bile kendisine bagliyor.Sanki Erkek degil Oksijen :)
Cevap verme,verirsen yine onemli oldugunu dusunur.Artik anlasin.Ne hayat durdu,ne de sen elden ayaktan kesildin :)

Bir erkek benim icin kendisini vazgecilmez olarak gordugu anda kaybetmeye baslar.Zaten iliskiler nezninde erkeklerin yaptigi (hepsi olmasada) en buyuk hatalarin basinda da bu vazgecilmezlik durtusu gelir.
Bu nasil bir ozguvendir ki hayatini devam edebilmeni bile kendisine bagliyor.Sanki Erkek degil Oksijen :)
Cevap verme,verirsen yine onemli oldugunu dusunur.Artik anlasin.Ne hayat durdu,ne de sen elden ayaktan kesildin :)
Bayildim buna, konu sahibi, niye ettiremiyeyim, sen kendini oksijen mi saniyosun yaz yolla 🤣

Benim de eski sevgilim diyemeceğim karaktersiz terk ederdi beni aylar sonra yazardı ben de dönerdim saf gibi. Meğer canı sıkıldığından, kimseyi bulamadığından yazıyormuş.

Malesef böyle karakter yoksunlari da var

Eski sevgilinizin bir mesaja ulaşabildiği bir konumda olmaktan vazgeçin. Hem de demek ayrıldığı ve aylarca aramadığı insana , doğrudan hayatında biri olup olmadığını soran bir mesaj ile dalmaya çalışmak, adam pişman olmadığı gibi hadsizde aynı zamanda, ne size ne de hayatınıza saygısı var. Aklınızı başınıza alın, gerçekten seven, kaybetmekten korkan adam ayrıldıktan hemen sonra arardı, aylar geçnesini beklemezdi, boşuna düze giren hayatınızı bulandırmayın.

İyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim( :KK70: ) ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum :KK12:
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?

Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
Çektiğin acıya saygın olsun, merak etmek ne demek? O zaman neden bırakmış? Bilemedim, senin kararın belki herşey daha iyi de olabilir🤷🏼‍♀️ Bazı ilişkilerde olabiliyor fakat 2 sene cok uzun degil mi?

Çektiğin acıya saygın olsun, merak etmek ne demek? O zaman neden bırakmış? Bilemedim, senin kararın belki herşey daha iyi de olabilir🤷🏼‍♀️ Bazı ilişkilerde olabiliyor fakat 2 sene cok uzun degil mi?
Kafam iyice karıştı oysa üstteki mesajla iyice gaza gelmiştim😅
Bu süreçte hep iletişimdeydik zaten o baydı biraz beni. Yani ne oluyor ne olmuyor bi de uzak mesafe ilişkisi hem de çoooook uzak mesafe

Eski defterleri açıp yazdığına göre yalnız kalmış yada egosunu tatmin etme peşinde. Sizi kullanmasına izin vermeyin. Aşkınızdan öldüğü yada pişman olduğu için yazdıysa zaten siz cevap vermeseniz de ısrarcı olup bir şekilde size ulaşır.
Bırakın egosu yerlere düşsün. Neden cevap yazmadığınızı düşünsün. Kaçan her zaman kovalanır.

Ya hanımlar harikasınız hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim. Resmen mantığım devreden çıkmıştı. Ki her zaman mantıklı düşünmekten yanayım. Bir durup düşündüm, hepinize ayrı ayrı katılıyorum.

Aşkınızdan öldüğü yada pişman olduğu için yazdıysa zaten siz cevap vermeseniz de ısrarcı olup bir şekilde size ulaşır.
Ve aynı fikirdeyim teşekkür ederim :)

Kafam iyice karıştı oysa üstteki mesajla iyice gaza gelmiştim😅
Bu süreçte hep iletişimdeydik zaten o baydı biraz beni. Yani ne oluyor ne olmuyor bi de uzak mesafe ilişkisi hem de çoooook uzak mesafe
İyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama kimse çok istediği birine bunu yapmaz, bir de hayata bir kere geliyoruz zaman geri gelmiyor. Ben de yaşadım kendisi ayrılmak isteyip tekrar dönmek istedi ben de "yalnız mı kaldın?" deyince "ben o niyetle yazmadım" demişti mesela 😂

hayatınıza devam edip edemediğinizi merak etmek nedir ya?
bana çok aşağılayıcı geldi.
o kim ki siz devam edemeyeceksiniz?
siz onunla var olmadınız, onsuz da yok olmazsınız.
başlayacağım bunların kendilerini sürekli yok brad pitt, yok kıvanç tatlıtuğ'muşlarcasına bir şey sanıp hayatlarından çıktıkları kadınları ara sıra hayatlarına yine sçmak için yoklamalarına.
ne had? bu ne özgüven?
sakın yanıt vermeyin.
yanıt vermeyin ki asıl o pişman olsun o mesajı attığına.
bir de basın engeli gitsin.
bana da zamanında benzerlerini uygulayan, üzerimde etki yaratan, bir şekilde mesaj attığında zihnimi meşgul edenler oldu. engelledim her yerden, sosyal medya dahil. ne gerek var? insan bir düzen kuruyor, bir şeylere alışıyor. gereksiz.

ben olsaydım sen edemedin galiba diye yazardım. ama ben uslanmaz bir ahmağım :D
o yüzden siz tekrar kapınıza gelmesini istemiyorsanız asla cevap yazıp kapıyı aralamayın.
ilişkinizi veya diğer konunuzu bilmediğim için başka birşey söylemeyeceğim.

Hanımlar hayatına devam etmek, bensiz öldün mü kaldın mı nefes alabiliyor musun değil biri var mı yok mu onu sormuş işte. Yoluma bakacağım dedim ya. Bir nevi söyle buldun mu aradığın aşkı söyle diyor asdfgh
Bu kadar abartmaya gerek yok ben abartmadım şahsen o kadar. Ay beni aşağıladı falan. O kim oluyor da beni aşağılayacak amaaaan :halay:

ben olsaydım sen edemedin galiba diye yazardım. ama ben uslanmaz bir ahmağım :KK70:
o yüzden siz tekrar kapınıza gelmesini istemiyorsanız asla cevap yazıp kapıyı aralamayın.
ilişkinizi veya diğer konunuzu bilmediğim için başka birşey söylemeyeceğim.
Yorum için teşekkür ederim yoklamak gibi gördüm ben bu mesajı, büyük bir ihtimal cevap vermeyeceğim.

Yorum için teşekkür ederim yoklamak gibi gördüm ben bu mesajı, büyük bir ihtimal cevap vermeyeceğim.
bence de yoklamış merak etmiş birini aldın mı hayatına diye, o sırada da tekrar muhabbete başlarız diye düşünmüş olabilir. özlemiş olabilir.
aşağılamak olduğunu düşünmedim.
siz hiç mesaj gelmemiş gibi düşünün. çünkü cevap vermek aylardır yaptığın diyeti tam istediğin kiloya gelecekken bir tatlıyla bozmak gibi olur herşey başa döner.
sevgiler

bence de yoklamış merak etmiş birini aldın mı hayatına diye, o sırada da tekrar muhabbete başlarız diye düşünmüş olabilir. özlemiş olabilir.
aşağılamak olduğunu düşünmedim.
siz hiç mesaj gelmemiş gibi düşünün. çünkü cevap vermek aylardır yaptığın diyeti tam istediğin kiloya gelecekken bir tatlıyla bozmak gibi olur herşey başa döner.
sevgiler
İşte muhabbet sohbet, geyik şu saatten sonra en azından onunla istemediğim şeyler. Arkadaşlarımla ya da kendi kendime geyik çeviririm ben 😂
Size katılıyorum, hiiiiiiç başa sarmaya gerek yok 15 dklık muhabbet için

İyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim( :KK70: ) ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum :KK12:
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?

Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
tahminimce elinin altında karı kız tükendi. abaza kaldı , yeni birirnide bulamadı . eskilerden şunu yokluyum dedi. damacana nefes alsın yeter gibi . seven adam bırakmaz, sevmeyende sonradan sevmez . şuan sizinle başlasa bile yeni birirni bulunca yine gider. zaten laf olsun diye yazmış, seven erkeke uzuznca pişmanlık msjı yazar. bu laf ola beri gele. bi msj atarım hemen döner diyo .

tahminimce elinin altında karı kız tükendi. abaza kaldı , yeni birirnide bulamadı . eskilerden şunu yokluyum dedi. damacana nefes alsın yeter gibi . seven adam bırakmaz, sevmeyende sonradan sevmez . şuan sizinle başlasa bile yeni birirni bulunca yine gider. zaten laf olsun diye yazmış, seven erkeke uzuznca pişmanlık msjı yazar. bu laf ola beri gele. bi msj atarım hemen döner diyo .
Ne kaba bir yorum ve üslup.

Hanımlar hayatına devam etmek, bensiz öldün mü kaldın mı nefes alabiliyor musun değil biri var mı yok mu onu sormuş işte. Yoluma bakacağım dedim ya. Bir nevi söyle buldun mu aradığın aşkı söyle diyor asdfgh
Bu kadar abartmaya gerek yok ben abartmadım şahsen o kadar. Ay beni aşağıladı falan. O kim oluyor da beni aşağılayacak amaaaan :halay:
Sanırım kendisi bulamamış sizde tekrar şansını denemek istemiş.
Zaten yeteri kadar üzülmüşsünüz zamanında. Yerinizde olsam hiç cevap vermezdim.
Tekrar aynı şeyleri yaşamanın bi anlamı yok.

Back
X