Aylar sonra ilk kez ciktik

Madrm seni bu kadar yanlız bırakıcaktı ben gelmicem dediğinde neden o kadar laf saydı gitmeseydin daha iyiymiş ama bunu hemen söyle zaman geçmeden.
Bi daha beni böyle yanlız bırakıcaksan tek başına git tek takılıyorsun nede olsa diye

Konuya biraz geç kaldım galiba ama okurken acaip sinir oldum yaa
Ben olsam orda suratımı beş karış asardım onun burnundan getirirdim o düğünü ne demek bide çorbacıya gitmiş paşa

yani ne yazik ki bu tur bencilliklere zaman zaman her iki cins de sebebiyet verebiliyor. uzun zaman sonra ilk disari cikisinizin sukunetli, keyifli olmasini temenni ederdik elbette ama olan olmus. uzmeyin caninizi

Kızımı bırakıp şu malum nişana gittik daha önce bırakıp bırakmama konusunda fikir istemiştim
Evet bıraktım 8 e geliyordu mekandaydik. .
Eşim ilkten girişte gördüğü insanlarla beni tanıştırdı
Masamiza geçtikten sonra eşim benimle hiç ilgilenmedi arkadaslarida vardı Masamizda
Sürekli onlarla gülüp eğleniyor
Oynamak için kalkalim mi dedim kalkmayalim dedi tamam dedim
Bir sonra ki şarkıda eşimin arkadaşı eşime kalkalim dedi esim hiç ikilem eden kalktı beni çağırmadi bile
Masaya geldi diğer arkadaşı sigara içmek için çıkıyordu onunla çıktı ben masada tektim o an . Geldiler o an ki konuları yemeği misafirleri falan konuştular hep arkadaşları ile benle hiçbir şey konusmadi
Bir şeye mi kızdı diye tepki ölçmek için kızımız iyiymiş mesaj attı annem sıkıntı yokmuş dedim He iyi rahat et sende o zaman dedi sıkıntı yok gibi
Sonra yine oynamak için kalktı çağırmadi beni
Sonra saat 10.40 da annem durmuyor çocuk dedi beni eve bırakmadı bırakacak sandım meğer taksi çağırmış
Eve geldim emdiği gibi uyudu
(10 dakikalık mesafe var)
Bitti benim işim dedim gelip alayım mi dedi bituyorsa alma daha duyacaksınız olabilir al dedim bitti gibi dedi
Saat 1.30 oldu hala gelmedi corbaciya gitmisler ve ben nerdesin diye aradigimda öğrendim orda kalsa n olmaz mı dedi uyanıyor sürekli yadirgadi dedim uf tamam diyip kapadı kafayı yiyorum şimdi ne bu ya terbiyesizlik resmen. Abartti bu olayı bu sefer gercekten

Önceki konuları bilemiyorum ama .. Cehennem azabı yaşat eşine .. Şu konuda herşeyi hakketti ..

chiLL chiLL Konunu geç gördüm malesef naptın nasılsın evine gittin mi?
Önceki konumuza okuyup sana hak vermiştim belliydi iş aşığı kocanın böyle yapacağı, üzüldüm ama senin için, burnundan getir :KK62: ... Gelişmeleri de yaz lütfen. :KK53:

Madrm seni bu kadar yanlız bırakıcaktı ben gelmicem dediğinde neden o kadar laf saydı gitmeseydin daha iyiymiş ama bunu hemen söyle zaman geçmeden.
Bi daha beni böyle yanlız bırakıcaksan tek başına git tek takılıyorsun nede olsa diye
O kadar kavga ettik masada varmiydim yokmuydum belli degildi bu kavga niyetli o zaman evet

Kızımı bırakıp şu malum nişana gittik daha önce bırakıp bırakmama konusunda fikir istemiştim
Evet bıraktım 8 e geliyordu mekandaydik. .
Eşim ilkten girişte gördüğü insanlarla beni tanıştırdı
Masamiza geçtikten sonra eşim benimle hiç ilgilenmedi arkadaslarida vardı Masamizda
Sürekli onlarla gülüp eğleniyor
Oynamak için kalkalim mi dedim kalkmayalim dedi tamam dedim
Bir sonra ki şarkıda eşimin arkadaşı eşime kalkalim dedi esim hiç ikilem eden kalktı beni çağırmadi bile
Masaya geldi diğer arkadaşı sigara içmek için çıkıyordu onunla çıktı ben masada tektim o an . Geldiler o an ki konuları yemeği misafirleri falan konuştular hep arkadaşları ile benle hiçbir şey konusmadi
Bir şeye mi kızdı diye tepki ölçmek için kızımız iyiymiş mesaj attı annem sıkıntı yokmuş dedim He iyi rahat et sende o zaman dedi sıkıntı yok gibi
Sonra yine oynamak için kalktı çağırmadi beni
Sonra saat 10.40 da annem durmuyor çocuk dedi beni eve bırakmadı bırakacak sandım meğer taksi çağırmış
Eve geldim emdiği gibi uyudu
(10 dakikalık mesafe var)
Bitti benim işim dedim gelip alayım mi dedi bituyorsa alma daha duyacaksınız olabilir al dedim bitti gibi dedi
Saat 1.30 oldu hala gelmedi corbaciya gitmisler ve ben nerdesin diye aradigimda öğrendim orda kalsa n olmaz mı dedi uyanıyor sürekli yadirgadi dedim uf tamam diyip kapadı kafayı yiyorum şimdi ne bu ya terbiyesizlik resmen. Abartti bu olayı bu sefer gercekten

Bu nasıl bir eş ya. Baştan aşağı tahammül edemeyeceğim şeyler ama taksi çağırarak noktayı koymuş. Akşamın o saatinde elinde imkanın varken neden karını tek gönderirsin. Hata sizde. Taksi çağırdığında binip birdaha aramamanız lazımdı. Üstüne üstün tavır yapıp küsecek siz olmanız yerine adam bu gece orada kalsan olmaz mı demiş. Pes. Olur canım bir daha dönmem zaten deseydin.

Konuya biraz geç kaldım galiba ama okurken acaip sinir oldum yaa
Ben olsam orda suratımı beş karış asardım onun burnundan getirirdim o düğünü ne demek bide çorbacıya gitmiş paşa
Surat yapmadım orada insanlara ayıp olmasin ve ben suçlu olmayayım diye ama ne anlar ki öküz benim onun için suratimi topladigimin bile farkında değil o da bi kabahat islemedi saniyor

chiLL chiLL Konunu geç gördüm malesef naptın nasılsın evine gittin mi?
Önceki konumuza okuyup sana hak vermiştim belliydi iş aşığı kocanın böyle yapacağı, üzüldüm ama senin için, burnundan getir :KK62: ... Gelişmeleri de yaz lütfen. :KK53:
Annemlerdeyim hala gece 5 de mesaj atmış
Lütfen yarın surat çektirme bana
Hiç bir şey yazmadım
Ararsa açmak dahi istemiyorum

Bu nasıl bir eş ya. Baştan aşağı tahammül edemeyeceğim şeyler ama taksi çağırarak noktayı koymuş. Akşamın o saatinde elinde imkanın varken neden karını tek gönderirsin. Hata sizde. Taksi çağırdığında binip birdaha aramamanız lazımdı. Üstüne üstün tavır yapıp küsecek siz olmanız yerine adam bu gece orada kalsan olmaz mı demiş. Pes. Olur canım bir daha dönmem zaten deseydin.
Bende tahammül edemiyorum dün gece çok zoruma gitti
Orda aptal arkadaşının benden daha değerli olduğu mesajı verdi bana
Bu nasıl bir güven kendine nasıl bu kadar güveniyor benim tepkimi düşünmedi mi acaba
Yoksa bilerek mi yaptı anlamadım hala

Bende tahammül edemiyorum dün gece çok zoruma gitti
Orda aptal arkadaşının benden daha değerli olduğu mesajı verdi bana
Bu nasıl bir güven kendine nasıl bu kadar güveniyor benim tepkimi düşünmedi mi acaba
Yoksa bilerek mi yaptı anlamadım hala

Demek ki düşünmedi. Zaten büyük bir tepki de vermemişsiniz. Bunlardan bir tanesini yapsa eşim bilir ki kıyametleri kopartırım büyük kavga çıkar. Yani bakış açımı bilir. Eşiniz size sıradan arkadaşı gibi davranmış. Zorunuza gitmesin olan olmuş, bundan sonrasına bakım.

yapılanlar hiç hoş değil, bir de üstüne gece attığı mesaj ayrıca kırıcı.

filmdelisi filmdelisi nin önerilerine ek olarak, yatak ayırmak için bile geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum.

Demek ki düşünmedi. Zaten büyük bir tepki de vermemişsiniz. Bunlardan bir tanesini yapsa eşim bilir ki kıyametleri kopartırım büyük kavga çıkar. Yani bakış açımı bilir. Eşiniz size sıradan arkadaşı gibi davranmış. Zorunuza gitmesin olan olmuş, bundan sonrasına bakım.
Sevmiyorum dışarda telefonda tartışmayı o yüzden birsey demedim suratına kapatınca anladı surat çekmek istemiyorum diyor
Oda biliyor yaptığı ayıbı ama bende biliyorum ne yapıp edip haklı çıkaracak kendini

Sevmiyorum dışarda telefonda tartışmayı o yüzden birsey demedim suratına kapatınca anladı surat çekmek istemiyorum diyor
Oda biliyor yaptığı ayıbı ama bende biliyorum ne yapıp edip haklı çıkaracak kendini

Surat çekmek istemiyorsa öyle davranmasaydı. Burnundan getir. Yağ gibi yüze çıkmanın peşinde. Hem istediği gibi davransın hemde karısı surat asmasın oh ne ala.

yapılanlar hiç hoş değil, bir de üstüne gece attığı mesaj ayrıca kırıcı.

filmdelisi filmdelisi nin önerilerine ek olarak, yatak ayırmak için bile geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum.
Yataklarimiz epeydir ayrı ben bebegimle yatıyorum
Konusmayacağım eve gider miyim gitmez miyim burda ki duruma göre karar vereceğim gitmezsem rahat kavga edemem gidersem büyük kavga çıkar sonra nasıl geri geleceğimizi hava da birde onu düşünüyorum

Adama bak gitmis bir de sikkidi sikkidi oynuyor
Ben de acayip sinir oluyorum boyle dugunlerde oynayanlara
Ustune de gitsin corbaciya
Ah pasam sanki dogurmus olan kendisi, bu ne havalar yani
Senin mi ihtiyacin var degisiklige onun mu belli degil
Bu kadar rahatlik fazla bence

Surat çekmek istemiyorsa öyle davranmasaydı. Burnundan getir. Yağ gibi yüze çıkmanın peşinde. Hem istediği gibi davransın hemde karısı surat asmasın oh ne ala.
Bir seyden tartistigimizda hep üste çıkar bazen ona laf anlatmaktan yorulurum konuyu uzatmam tamam haklısın derim
Laf cambazligi yapıyor bu yüzden dinlemek dahi istemiyorum her şey ortada zaten o neyi anlatacak bu saatten sonra kapasin cenesini sussun

Adama bak gitmis bir de sikkidi sikkidi oynuyor
Ben de acayip sinir oluyorum boyle dugunlerde oynayanlara
Ustune de gitsin corbaciya
Ah pasam sanki dogurmus olan kendisi, bu ne havalar yani
Senin mi ihtiyacin var degisiklige onun mu belli degil
Bu kadar rahatlik fazla bence
Ben onu doğumdan sonra 2 kere eglenmeyede yolladım bu ilk nefes alısi falan da değil yani
Resmen umursamiyorum seni dedi bana haraketleriyle benim kalkıp dans etmemi istemedi kendi iki kere kalktı sen benden rahatsiz oluyorsun o zaman? Neden beni götürdün o zaman mecburiyetinden demek ki .. hiç sıkıldım mi diye bile sormadı emri vaki yaptı bana herseyi dün

Back
X