Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylar sonra sevgilisi dönen ve mutlu olan var mı ?
Var ama ikinci şans kesinlikle verilmemeli ben canımı zor kurtardım eski sevgiliyle daha doğrusu eski gereksiz nişanlıya ikinci şansı verdim nişanlandık 1 yıl sonra nişan attım kesinlikle ikinci şansı vermeyin bir prüz varmışki ayrılmışsınız ben çok pişman oldum ah aah
Var ama ikinci şans kesinlikle verilmemeli ben canımı zor kurtardım eski sevgiliyle daha doğrusu eski gereksiz nişanlıya ikinci şansı verdim nişanlandık 1 yıl sonra nişan attım kesinlikle ikinci şansı vermeyin bir prüz varmışki ayrılmışsınız ben çok pişman oldum ah aah
İyi temennin için teşekkür ederim ama canım iyiki olmamış şu an çok mutluyum evlensem mutsuz olacaktım. Bence ikinci şans verme yine aynı şeyleri yaşarsın seven insan asla gitmez bitirmez başka birini bulamamıştır ondan dönmüştür net.
İyi temennin için teşekkür ederim ama canım iyiki olmamış şu an çok mutluyum evlensem mutsuz olacaktım. Bence ikinci şans verme yine aynı şeyleri yaşarsın seven insan asla gitmez bitirmez başka birini bulamamıştır ondan dönmüştür net.
Haklısın katılıyorum size ama duygular işte... Zaten dönmedi dönse belki benim de bir fikrim olurdu, sadece çok özlemiş falan filan söylentilerini duymuştum o kadar ama bir netice yok, olmaz da dediğin gibi sevse gitmezdi, başka biriyle birlikte olmazdı. Öyle mutluysa mutlu olsun demekten başka yapacağım bir şey yok ( umarım daha mutlu olursun mutluluğun da daim olsun :))
ilişkimizin 3.ayında bir ayrılık yaşadık. 10 aylık bir ayrılıktan sonra geri döndü ve barıştık. şuan ilişkimizde 5.yıldayız. her ilişki bir olmuyor 2.şansı verip pişman olanların yanında iyi ki diyenlerde var ve denilen gibi ayrılık nedeni ve taraflar arasında ki bağ çok önemli bu konuda ve bir zaman sonra 2.şansı acaba versemiydim diye düşünmemek için her zaman 2.şans verilmeli diye düşünüyorum.
hakkında hayırlısı iyi düşün.
ilişkimizin 3.ayında bir ayrılık yaşadık. 10 aylık bir ayrılıktan sonra geri döndü ve barıştık. şuan ilişkimizde 5.yıldayız. her ilişki bir olmuyor 2.şansı verip pişman olanların yanında iyi ki diyenlerde var ve denilen gibi ayrılık nedeni ve taraflar arasında ki bağ çok önemli bu konuda ve bir zaman sonra 2.şansı acaba versemiydim diye düşünmemek için her zaman 2.şans verilmeli diye düşünüyorum.
hakkında hayırlısı iyi düşün.
Çok sevindim adınıza :)) umarım hep böyle de gider ilişkiniz, hep mutlu olursunuz. Allah ayırmasın... 6 aylık beraberlikten sonra bitti bizimkisi ama maalesef başka biri var hayatında, mutlu olsun ne diyebilirim. O yüzden iyi düşünecek bir durumum da yok hepimiz için güzel olur inşallah her şey.