- 25 Aralık 2020
- 164
- 117
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Bunlar çok güzel duygular siz anlatırken istemsizce yüzümde gülümseme oldu.Aylar hatta yıllar sonra ilk defa birinden pozitif enerji aldım ve beğendim. Doktora yapıyorum, tez sürecimin sonundayım. Söz konusu kişi bize tezin belirli bir kısmında yardım etmek için bir firmadan görevlendirildi. Bir kere deneylerde birde pazartesi günü analiz için geldiğinde gördüm sadece. Böyle gözleri çok güzel boncuk boncuk bakıyor. Başka kişilerde vardı ortamda. Kaçamak bakışlar yakaladım mı yakalamadım mı bilmiyorum. Ama sanki böyle bir iki defa göz göze gelir gibi olduk. Çok yakınıyordum tez konum için arkadaşlarıma ben hocaya bu konunun olmayacağını anlatamıyorum siz anlatın psikolojisi bozulmuş hocam konusunu değiştirin deyin diyordum. Baktı bana güldü çok üzülüyorsun ama bu süreç böyle benimde böyleydi dedi. Vedalaşırken de keşke daha çok yardımcı olabilseydim dedi ve gitti. Bir daha karşılaşmamız zor gibi. Bir iş platformu üzerinden buldum davet yolladım, Instagram'dan filan eklersem ayıp olur hemen yürüdüğüm anlaşılır diye ancak henüz cevap yok. Evet 30 yaşındayım ama hala liseli çocuklar gibi davranıyorum. Sizce bir daha hiç mi görüşmeyiz. Bir kahve içmek için hiç fırsatımız olamaz mı?
Bir daha görüşebilme ihtimalimiz o kadar az kiBunlar çok güzel duygular siz anlatırken istemsizce yüzümde gülümseme oldu.
İnşallah karsılıklıdır. Yanlız hemen intagramdan falan eklemeyin , biraz bekleyin.
Dünyaya bir daha mı geleceksiniz instadan faceden ekleyin gitsin. Hatta aynı firmada varsa tanıdık bir iki kişi daha ekleyin, fazla anlam yüklememiş olursunuz. Hem görürsünüz ilgilendiği konuları, sevgilisi var mı yok mu filan. Oradan tez konusunda arada bir iki laf filan atarsınız. Belki de onun da hoşuna giderAylar hatta yıllar sonra ilk defa birinden pozitif enerji aldım ve beğendim. Doktora yapıyorum, tez sürecimin sonundayım. Söz konusu kişi bize tezin belirli bir kısmında yardım etmek için bir firmadan görevlendirildi. Bir kere deneylerde birde pazartesi günü analiz için geldiğinde gördüm sadece. Böyle gözleri çok güzel boncuk boncuk bakıyor. Başka kişilerde vardı ortamda. Kaçamak bakışlar yakaladım mı yakalamadım mı bilmiyorum. Ama sanki böyle bir iki defa göz göze gelir gibi olduk. Çok yakınıyordum tez konum için arkadaşlarıma ben hocaya bu konunun olmayacağını anlatamıyorum siz anlatın psikolojisi bozulmuş hocam konusunu değiştirin deyin diyordum. Baktı bana güldü çok üzülüyorsun ama bu süreç böyle benimde böyleydi dedi. Vedalaşırken de keşke daha çok yardımcı olabilseydim dedi ve gitti. Bir daha karşılaşmamız zor gibi. Bir iş platformu üzerinden buldum davet yolladım, Instagram'dan filan eklersem ayıp olur hemen yürüdüğüm anlaşılır diye ancak henüz cevap yok. Evet 30 yaşındayım ama hala liseli çocuklar gibi davranıyorum. Sizce bir daha hiç mi görüşmeyiz. Bir kahve içmek için hiç fırsatımız olamaz mı?
Ama tabi durum yine anlaşılmasın diye başka bir arkadaşımada aynı platformdan istek yollattirdimneden olmasın ?
Zaten istek aymışsınız biraz bekleyin olumlu olursa belki bi kahve içmeye davet eder
Hayırlısı olsun
süperAma tabi durum yine anlaşılmasın diye başka bir arkadaşımada aynı platformdan istek yollattirdim
Tabiii bekar. Sevgilisi var mı bilmiyorum ama stalkladigima göre yok gibi. Olabilitesi var mı sizce?Bekar di mi?
Şu an beklemedeyim. İnşallah güzel şeyler olurBir daha görüşebilme ihtimalimiz o kadar az kiAma ben çok etkilendim sanırım. Arkadaşlarım ortam yaratmaya çalıştıklarını fakat benim tez süreci buhranımdan dolayı sürekli şikayet halinde olduğumu söylediler. Ben farkında bile değilim. Umarım içinden çocuk gibi kız diye geçirmemistir. Keşke bir kahve içme fırsatımız olsa. Çok isterim
Ne guzel hisler..Ekleyin ne olacak ki? Artik herkes herkesi ekliyor anlam yükleyecegini zannetmiyorum..zemini hazirlayin yürümesi beyefendiye kalsin INSALLAHAylar hatta yıllar sonra ilk defa birinden pozitif enerji aldım ve beğendim. Doktora yapıyorum, tez sürecimin sonundayım. Söz konusu kişi bize tezin belirli bir kısmında yardım etmek için bir firmadan görevlendirildi. Bir kere deneylerde birde pazartesi günü analiz için geldiğinde gördüm sadece. Böyle gözleri çok güzel boncuk boncuk bakıyor. Başka kişilerde vardı ortamda. Kaçamak bakışlar yakaladım mı yakalamadım mı bilmiyorum. Ama sanki böyle bir iki defa göz göze gelir gibi olduk. Çok yakınıyordum tez konum için arkadaşlarıma ben hocaya bu konunun olmayacağını anlatamıyorum siz anlatın psikolojisi bozulmuş hocam konusunu değiştirin deyin diyordum. Baktı bana güldü çok üzülüyorsun ama bu süreç böyle benimde böyleydi dedi. Vedalaşırken de keşke daha çok yardımcı olabilseydim dedi ve gitti. Bir daha karşılaşmamız zor gibi. Bir iş platformu üzerinden buldum davet yolladım, Instagram'dan filan eklersem ayıp olur hemen yürüdüğüm anlaşılır diye ancak henüz cevap yok. Evet 30 yaşındayım ama hala liseli çocuklar gibi davranıyorum. Sizce bir daha hiç mi görüşmeyiz. Bir kahve içmek için hiç fırsatımız olamaz mı?
Bilmiyorum ki tekrar karşılaşır mıyız. Bilmiyorum karşılık alabilir miyim alamaz mıyım. Ama umarım güzel şeyler olurokurken yüzümde gülümseme oluştu vallahii :)) neden olmasın? denemekten bir şey olmaz. ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyinin iki yüzü hadi bakalım konuyu takip edicem umarım sevgilisi/eşi yoktur :))
Sizce o da beni beğenmiş olsa illa bir adım atmaz mı? Ben şu an beklemedeyim. Bir daha nasıl iletişim kurarım, cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Şöyle birkac bakış yakaladığımdan emin olabilseydim belki evet ama şimdi bilmiyorumBu duyguları yaşamak çok güzel, tatlı heyecanlar bunlar. İnşallah hayırlısı olsun demeye geldim. Bizi de haberdar edin
Umarımneden olmasın ?
Zaten istek aymışsınız biraz bekleyin olumlu olursa belki bi kahve içmeye davet eder
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?