- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Bende de buna benzer bir durum olmustu.Instagram'dan da ekledim ama beklemede. Kabul değil redde. Işık yok sanırım. Artık önüme bakayım.
Adımı soyadımı biliyor. Tanımama ihtimali az bence. Hayır birde kabul etmiyor reddetmiyorda. İnsan neden araçta bırakır kiBende de buna benzer bir durum olmustu.
Insallah takip isteginizi kabul eder.belki de tanımamıstır instagramdaki resminizden.
Olabilir mi?
Sizin ne oldu peki sonra?Bende de buna benzer bir durum olmustu.
Insallah takip isteginizi kabul eder.belki de tanımamıstır instagramdaki resminizden.
Olabilir mi?
Ben daha oncesinde birkac arkadaşımdan denemistim.onları direk siliyordu.Sizin ne oldu peki sonra?
Yani sizce görmediği için değil midir? Bir insan niye bekletir ki isteği. Ya kabul eder yada reddederBen daha oncesinde birkac arkadaşımdan denemistim.onları direk siliyordu.
3 ay bir bakısma süremiz olmustu ama tanısamadık.görmemeye basladigimda birkac ay sonra takip istegi attım.
1 ay o şekilde kaldı digerlerini direk siliyordu ama beni de bekletiyordu sacma yani.bir gun profiline bakayim derken elim degdi istegi geri aldim. Sanki takip istegi dururken aramizda bir bağ var gibi hissediyordum
Yanlıslıkla takip istegimi geri alınca üzüldüm nedense ama tekrar atmak istemedim böylece bitti gitti.
Ama insallah sizinki böyle olmaz.belki görmemistir takip isteginizi.
Hesabı gizliyse google playde uygulamalar var o hesapları da görebileceginiz
Bekletme görmezden gelmedir. Kabul etse adamın size karşı bir ilgisi yoksa yanlış anlamanıza yol açar. Reddetse eğer siz o isteği bir ihtimal arkadaşça gönderdiyseniz, sanki yabani ve kendi kendine gelin güvey olmuş imajı çizer. O yüzden bekletiyorlar. Bende iş yüzünden bir şekilde muhattap olduğum ancak özel alanda görüşmek istemediğim ya da özelimi görmesini istemediğim insanların isteklerini bekletiyorum mesela.Yani sizce görmediği için değil midir? Bir insan niye bekletir ki isteği. Ya kabul eder yada reddeder
Belki görmemiştir takip isteginizi instagramını aktif kullanmıyorsa. Eğer görüp bekletiyorsa size karşı bir hissi yok demektir.Yani sizce görmediği için değil midir? Bir insan niye bekletir ki isteği. Ya kabul eder yada reddeder
Ben olsam sosyal medyadan eklerdimAylar hatta yıllar sonra ilk defa birinden pozitif enerji aldım ve beğendim. Doktora yapıyorum, tez sürecimin sonundayım. Söz konusu kişi bize tezin belirli bir kısmında yardım etmek için bir firmadan görevlendirildi. Bir kere deneylerde birde pazartesi günü analiz için geldiğinde gördüm sadece. Böyle gözleri çok güzel boncuk boncuk bakıyor. Başka kişilerde vardı ortamda. Kaçamak bakışlar yakaladım mı yakalamadım mı bilmiyorum. Ama sanki böyle bir iki defa göz göze gelir gibi olduk. Çok yakınıyordum tez konum için arkadaşlarıma ben hocaya bu konunun olmayacağını anlatamıyorum siz anlatın psikolojisi bozulmuş hocam konusunu değiştirin deyin diyordum. Baktı bana güldü çok üzülüyorsun ama bu süreç böyle benimde böyleydi dedi. Vedalaşırken de keşke daha çok yardımcı olabilseydim dedi ve gitti. Bir daha karşılaşmamız zor gibi. Bir iş platformu üzerinden buldum davet yolladım, Instagram'dan filan eklersem ayıp olur hemen yürüdüğüm anlaşılır diye ancak henüz cevap yok. Evet 30 yaşındayım ama hala liseli çocuklar gibi davranıyorum. Sizce bir daha hiç mi görüşmeyiz. Bir kahve içmek için hiç fırsatımız olamaz mı?
Ben bir daha hiçbir yerde karşılaşacağı bir insan değilim ki. Bence reddetmesi muallakta bırakmasından daha iyi ama neyseKabul etmek istemiyor ama ayıp olmasın diye silmiyor. Çünkü adam sizin takip isteği gönderip arkasını aradığınızı bilmiyor.
Benim listede uzun. Bu arada o sizi muallakta bırakmıyor, siz muallakta hissediyorsunuz. Adamın yaptığı hiçbirşey yok :)Ben bir daha hiçbir yerde karşılaşacağı bir insan değilim ki. Bence reddetmesi muallakta bırakmasından daha iyi ama neyse
Ben de fark etmiyorum çoğu zaman takip isteklerini, belki o da öyledir. Ama yapabileceğiniz bir şey yok gibi şu an, beklemede kalın bence.Ben bir daha hiçbir yerde karşılaşacağı bir insan değilim ki. Bence reddetmesi muallakta bırakmasından daha iyi ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?