Aylarca beklediğim işime kavuştum ama istediğim gibi olmadı :( ne yapmalıyım

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
Aylardır beklediğim işi oldu . Sonunda özel kalemde çalışmaya başladım ancak durum şu tamam çok büyük probelme değil ben daha büyük sorunlar da yaşadım hayatta ama huzursuz olduğum konu şu burda çalışanlar 2 senedir birbirlerini tanıyorlar ben sonradan geldim tabi normalde sevecen konuşkan bir insanım ancak burda tam iletişim kuramıyorum zaten başkanın asitanı var ben burda yardımcı oluyorum gibi birşey onun altında çalışmıyorum ama tam bir sorumluluğum da yok bu benim çok canımı sıkıyor kendimi kanıtlamak istiyorum ancak izin verilmiyor tabi herşeye de dalamıyorum birde müdürümle pek fazla iletişime geçemiyorum yani beni kaale almıyolar. Yeni olamamın vermiş olduğu birşey biliyorum ama zamanla geçermi yoksa ben dayanamıcam .Mdürüm sanki ben yokmuşum gibi davranıyor ya da ben alınganlık yapıyorum bilmiyorum hiç bu kadar karmaşa olamamıştı iş yaşamımda ne yapmalıyım sizce :(:(

Normalde özel kalem çok yoğun olur,dolayısıyla
o bölüme gereksiz eleman almazlar.
kafanıza fazla takmayın derim,işinizi yapın ve bilmediklerinizi öğrenmeye çalışın bence..
yakın zamanda sizi de sevecek ve aralarına alacaklardır...

bencede arkadaşın dediği gbii özelde gereksiz eleman almazlar.şuanda yeni olduğun için alışamadığın için yadırgıyor olabilirsin vede henüz alışamamışsın gibi.bence büyütme,her şey zamanla yoluna girer.sen senin üzerine düşünleri en iyi şekilde yerine getiriyorsan sorun yoktur zaten.kendini boşuna üzme,böyle yaparsan işinden de soğursun.

cnm yenisin daha elbette kendini kanıtlayacaksın..onlar senle iletişim kurmaya çalışmalı sen değil..zamana bırak şimdilik sadece işinle ilgilen..öle bi an gelir ki herşey mükemmel gelişir istediginden daha populer olursun sabırr..

Kızlar çok teşekkür ederim ancak tam sizin söylediklerinizle teselli bulucam bakın ne oldu .. Başkanın asistanı izin aldı bir hafta yok aha dedim bir hafta yok kendimi ispat için fırsat .. Ne olsa beğenirsiniz iyi anlaşıyoruz aslında bana yaklaşımı iyi ama dediki sen daha işi bilimiyosun merkez binada da iki asistan var onlardan biri gelir başkan gelince .. Sanki ben üniversite mezunuyum bir telefonu bağlayamıyacakmıyım .. çok sinirlendim tabi birşeyde diyemedim .. :(:(:(:( herşey kötü gidiyor sanki...

açık gözlü ol başka bir asistan gelirsede ondan önce atılmaya çalış ya da konu olursa başka asistana gerek yok burda benim yapamıyacağım bir iş yok dersin

tam olarak nelerle ilgileniyosun bilmediğimden risk alıp öne atla diyemiyorum ama mutlaka zamanla yerin oturur tam olarak sıkma canını.

Teşekkürler hanımlar bende bilsem neyle ilgilendiğimi dedim ya daha bir ay oldu ama şu an dosya takibi ve telefon lara bakıyorum ama tabii burası çok yoğun ancak fırsat verilmiyo nasıl atılcam bilemiyorum şaşkınım hata yaptığım zaman beni müdürüm uyarmıyor bir başkası uyarıyor :(:(:(:(
dertleşmeye çok ihtiyacım var yaa ... Başka bir yol bulmam lazım müdürm çok genç birde 25 yaşında ama tabi yaşıtları gibi değil ağır. Bir hatam olunca o söylesin istiyroum ama yok beni sevmedi galiba:(:(:(:(:(:95:

Seni sevip sevmemesi önemli değil ki
sen işini yap gerisini boş ver seven sever sevmeyen sevmez
sabretmen gerektiğini düşünüyorum bıraz kendinede arkadaslarına
zaman tanı hepsi alısınca çok rahat olursun.

Hangi işe girersen gir gruplaşma mutlaka olacak orada arkadaşça ilişkiler bekleme ve bol sabır kimseninde sohbetine karışma zaman geçtikçe sana alışacaklar

bence bu kadar takılmayın zamana bırakın...daha çok yenisinizi...zamanla sizi de tanıyıp anlayacaklardır mutlaka...ama bide onların açısından düşünün siz orda eski bi eleman olsanız yeni gelen birine tenımadan etmeden direk güvenir misiniz...siz de eskiyeceksiniz bi gün sabredin:)

:):):):) teşekkürler kızlar.ema1 söylediğin şey çok doğru kimsenin sohbetine karışmamk gerek .. Sohbet etmemk en iisi . Sorulan sorulara cvp vericem arkadaş olmaya çalışmıcam ...

Bir ortama yeni gelen birinin pat her işe koşuşturması ne bileyim her şeye atlaması hiç bir ortamda çokta hoş karşılanmaz sanırım. Önce bir dur kim kimdir bu iş nasıl işler nedir ne değildir bir görmek lazım. Zaten bir süre sonra kendin neyi ne yapacağını öğrenmiş olursun. Bir de iş ortamında ilk geldiğinde sanırsın ki herkes bir arada ve birden sana karşı tavırlılar halbuki zaman geçtikçe hiçte öyle olmadıklarını sadece orada kurulu düzene devam ettiklerini göreceksin hiç alınganlık yapma gayet sakin ol benim alışma sürem bu de rahatına bak. Zaten bir orayı çözmeyi başlayınca gayette güzel devam ettirirsin.

Teşekkürler brownim biraz içimi döktüm rahatladım .
Umarım herşey herkes için güzel olur...

Rica ederim...Ben inanıyorum ki herşey senin için güzel olucak.
Zaman herşeyin ilacıdır unutma.

Ağır atın tekmesi pek olur derler...
sorumluluk verilmez , alınır... kendini kanıtlayacağın bir fırsat mutlaka eline geçecektir.. önemli olan bu fırsatı doğru zamanda doğru kararlarla değerlendirmen..... Fırsatı yakala hedefe odaklan..

canım bende senin gibiydim
bende özel kalemde çalışıyorum
üstelik istemediğim halde beni zorla getirdiler
müdürüme ben burda çalışamam hastaneye gitmek istiyorum dedim
bana cevabı senin iş seçme lüksün yok dedi
ilk gün geldim kimse konuşmuyor benimle herkes ben yokmuşum gibi davranıyor
zaten hiçbirşey bilmiyorsun bakanlar falan gelip gidiyor garip bir özel kalem müdürü çalışanlar öyle
çok resmi bir ortam eve gidip hüngür hüngür ağlamıştım
babamda hastanelerde mi sürünmek istiyorsun dedi torpilin olmadan böyle bir iş gelmiş önüne kıy*****i bil
diye bir sürü nasihat vermişti ama ben dinlemedim ertesi gün hastane müdürlüğüne gittim yalvardım ağladım beni hastaneye alın diye tamam dediler ben nasıl gideceğim diye mutluyum:66:
müdürüm şehir dışına çıkıyordu gelince seni göndereceğim dedi
bir hafta dedim dayanırım dedim bir baktım bir haftada herşeye alışmışım tabi daha çok eksikler var ama
özel kalemde çalışmanın avantajları beni acayip mutlu etmişti
hastanenin en kıdemli prof. bile arayınca telefonda benimle efendim diye konuşuyordu
müdürüm döndü ama beni göndermedi hatta konusunu bile açmadı
ama iyiki göndermemiş başıma en kötü bişey gelse hemen yardımcı olurlar burda bir aile gibiyiz
hafta sonu birlikte tatil bile yapıyoruz o derece
müdürüm bana birgün seni gönderebildim ama gençliğine verdim dedi
bence sabretmelisin

Son düzenleme:
Sazancım zaten sabrediyorum , sen ne kalemindesin belediyemi benimki belediye tam siyasi yer . Kasılıyorum ben birde ikiyüzlü insanları sevmem burası da öyle maalesef. Katlanıyorum umarım bende sonradan senin gibi düşünürüm ...

Back
X