Aylarca beklemenin sonunda ' kemoterapi' dediler

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Mrb arkadaşlar daha önce bu konu hakkında yazmıştım yine size dua istemiştim sizden....Yeni okuyan arkadaşlar içinde kısaca anlatayım.Nişanlım yılbaşından önce ameliyat oldu.Üç adet kitle aldılar.Patolojiye gitti.Bir tanesi meme dokusu çıktı diğer ikisindense lenf kanserinden şüphelendiler ama emin olamadılar.Ankara'ya sevk ettiler...Orada da emin olamadılar bir daha kitlere baktılar...bu sefer iki hastane birbirini tutmuyor...Birinde var birinde yok....Yani varda önemli olacak kadar değil.bu sefer yine o kitlelere bakmak istediler.Bu seferde Hacette'pe sevk ettiler.Orada da patoloji sonucuna göre var dediler.Ama çok çok çok iyi huylu...Ve bu son karar dün verildi.Yani aylarca hep patoloji sonuçlarını bekledik.Dün nişanlım O hastanede muayene oldu....Ve iki hastanenin dediğini yaptılar...İki kür kemoterapi uygulayalım dediler.Pazartesi başlayacaklar tedaviye....

İşte böyle arkadaşlar o kadar beklemenin sonucu böyle oldu.İlk kür P.tesi,20 gün sonrada ikinci kür.İnşallah iki kürde tertemiz olur da üçüncüye gerek kalmaz.Ve nişanlımın yanında olamadığım için çok üzgünüm.En zor anında yanında olmalıydım ama yurt dışındayım.bu yaz düğünümüz vardı ama kısmet değilmiş....İnşallah bir an önce iyileşir aşkım.....

Birde nişanlım doktora demiş ki; ben nişanlıyım,evleneceğim demiş.Doktorda tedavin bitsin,evlen çoluk çocuğa karış demiş.O kadar duygulandım ki....İnşallah Rabbım o günleri hayırlısıyla nasip eder bize.

Sizinle dertleşip hafiflemek amacıyla açtım bu konuyu.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

arkadaşlar dün yani 21.04.2011 de. nişanlımın kaldığı evi programa çekmişler...Belki sizinde yakınlarınız vardır..Benim gibi gurbette olup da hastasını göremeyenler için çok güzel olmuş...

İbo Show - BEYAZ TV - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

Son düzenleme:
allh şifa versın cok cok gecmıs olsun ınsallh en kısa zamanda ıyılesır nısanlınız ve bıran once ewlenır coluk cocuga karısırsınız hayırlısıyla

allh şifa versın cok cok gecmıs olsun ınsallh en kısa zamanda ıyılesır nısanlınız ve bıran once ewlenır coluk cocuga karısırsınız hayırlısıyla

Allah razı olsun canımi....Sizlerin duasıyla bir nebzede rahat eder inşallah....İnşallah yıllarca özlemini çektiğimiz yuvamızı kurarız.....Çok teşekkür ederim....

büyük geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur nişanlın ve sizde mutlu yuvanızı kurarsınız.

Allah bir an önce şifa versin. Versin de evlenin hemen dilerim :) Ben olabildiğince çabuk iyileşeceğine inanıyorum :) Kendinizi çok fazla sıkmadan, nişanlınıza destek çıkın. Allah kolaylık versin...

çok büyük geçmiş olsun , nişanlınızın morale ihtiyacı var ve bu durumda size büyük bir iş düşüyor...dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yuvanızı kurarsınız ...

çok geçmiş olsun moral nisanlın için çok önemli o yüzden hep gelecek planları yapın ki umudu hep taze kalsın

Allah bir an önce şifa versin. Versin de evlenin hemen dilerim :) Ben olabildiğince çabuk iyileşeceğine inanıyorum :) Kendinizi çok fazla sıkmadan, nişanlınıza destek çıkın. Allah kolaylık versin...

çok büyük geçmiş olsun , nişanlınızın morale ihtiyacı var ve bu durumda size büyük bir iş düşüyor...dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yuvanızı kurarsınız ...

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah kemoterapileri de atlatır evlenirsiniz...

çok geçmiş olsun moral nisanlın için çok önemli o yüzden hep gelecek planları yapın ki umudu hep taze kalsın

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarAllah razı olsun hepinizden.Evet bana büyük iş düşüyor..bugüne kadar çok şey atlattık ama sağlık bambaşka Rabbim biran önce şifa versin nişanlıma...İnşallah hayırlsıyla evleniriz....İyi olsun şuan başka birşey istemem...

canım çok çok çok geçmiş olsun.
hayırlısıyla arkanızda bırakın bu günleri.
çok kolay bir süreç olmayacak önünde öncelikle bunu söyleyeyim.
psikolojik olarak çok gel git ler yaşayacak nişanlın.
önce isyan, sonra vurdumduymazlık ama en sonunda kabulleniş.

Allah yardımcınız olsun.
İnşallah en kısa sürede toparlanır ve mutlu olursunuz.

okurken tüylerim diken diken oldu sizin için çok zor günler, ama inşallah bundan sonra çok güzel günler sizi bekler, çok mutlu olursunuz inşallah, Allah acil şifalar versin

Allah nişanlınıza şifa versin. Mesafeler önemli değil. onun için çarpan bir yüreğe sahip. Ne mutlu ona. İnşallah bu acılarınız yerini en kısa zamanda mutluluğa bıraksın

çok teşekkür ederim canım .Allah razı olsun...inşallah bütün kötü günler arkada kalır yeni sayfa açarız.Evet çok haklısın zaten ilk başta bu öğrenince bana demişdiki..bu süreç içinde tedavi falan alırsam ve o süre içinde seni kırarsam alınma dedi...Zaten alınmazdım da işte baştan söyleyeyim dedi...Kabullendi zaten ve çok şükür ki çok iyi huyluymuş o yüzdende iki kür verecekler...doktorlarda şükret haline demiş...Allah verecekse seninki gibi verdin demiş....Rabbim kimseye acı yaşatmasın...Sevdikleriyle sınamasın...

Son düzenleme:
okurken tüylerim diken diken oldu sizin için çok zor günler, ama inşallah bundan sonra çok güzel günler sizi bekler, çok mutlu olursunuz inşallah, Allah acil şifalar versin

Canım benim ya çok teşekkür ederim..Allah razı olsun....Dualarınız benim ve nişanlım için en büyük destek...İnşallah sizlerde çok mutlu olursunuz...

Allah nişanlınıza şifa versin. Mesafeler önemli değil. onun için çarpan bir yüreğe sahip. Ne mutlu ona. İnşallah bu acılarınız yerini en kısa zamanda mutluluğa bıraksın

Çok teşekkür ederim...Allah razı olsun...Evet kalbim hep onunla...Ve hep dedi baba...Rabbime şükürler olsun çok şanslıyım dedi...Beni hiçbir zaman yanlız bırakmadın..Hep yanımda oldun..Çok şanslıyım dedi..Aşk bu bence...Kötü günlerde insan birbirine daha çok bağlanıyor...İnşallah geride bir anı olarak kalır bütün bunlar....

seni çok iyiy anlıyorum benzer seyler yasadım cok zor oldu geride bırakmak
allah güç versin sana nişanlınada acil şifalar dua edicem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…