- Konu Sahibi asigimkralime
Mrb arkadaşlar daha önce bu konu hakkında yazmıştım yine size dua istemiştim sizden....Yeni okuyan arkadaşlar içinde kısaca anlatayım.Nişanlım yılbaşından önce ameliyat oldu.Üç adet kitle aldılar.Patolojiye gitti.Bir tanesi meme dokusu çıktı diğer ikisindense lenf kanserinden şüphelendiler ama emin olamadılar.Ankara'ya sevk ettiler...Orada da emin olamadılar bir daha kitlere baktılar...bu sefer iki hastane birbirini tutmuyor...Birinde var birinde yok....Yani varda önemli olacak kadar değil.bu sefer yine o kitlelere bakmak istediler.Bu seferde Hacette'pe sevk ettiler.Orada da patoloji sonucuna göre var dediler.Ama çok çok çok iyi huylu...Ve bu son karar dün verildi.Yani aylarca hep patoloji sonuçlarını bekledik.Dün nişanlım O hastanede muayene oldu....Ve iki hastanenin dediğini yaptılar...İki kür kemoterapi uygulayalım dediler.Pazartesi başlayacaklar tedaviye....
İşte böyle arkadaşlar o kadar beklemenin sonucu böyle oldu.İlk kür P.tesi,20 gün sonrada ikinci kür.İnşallah iki kürde tertemiz olur da üçüncüye gerek kalmaz.Ve nişanlımın yanında olamadığım için çok üzgünüm.En zor anında yanında olmalıydım ama yurt dışındayım.bu yaz düğünümüz vardı ama kısmet değilmiş....İnşallah bir an önce iyileşir aşkım.....
Birde nişanlım doktora demiş ki; ben nişanlıyım,evleneceğim demiş.Doktorda tedavin bitsin,evlen çoluk çocuğa karış demiş.O kadar duygulandım ki....İnşallah Rabbım o günleri hayırlısıyla nasip eder bize.
Sizinle dertleşip hafiflemek amacıyla açtım bu konuyu.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
arkadaşlar dün yani 21.04.2011 de. nişanlımın kaldığı evi programa çekmişler...Belki sizinde yakınlarınız vardır..Benim gibi gurbette olup da hastasını göremeyenler için çok güzel olmuş...
İbo Show - BEYAZ TV - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle
İşte böyle arkadaşlar o kadar beklemenin sonucu böyle oldu.İlk kür P.tesi,20 gün sonrada ikinci kür.İnşallah iki kürde tertemiz olur da üçüncüye gerek kalmaz.Ve nişanlımın yanında olamadığım için çok üzgünüm.En zor anında yanında olmalıydım ama yurt dışındayım.bu yaz düğünümüz vardı ama kısmet değilmiş....İnşallah bir an önce iyileşir aşkım.....
Birde nişanlım doktora demiş ki; ben nişanlıyım,evleneceğim demiş.Doktorda tedavin bitsin,evlen çoluk çocuğa karış demiş.O kadar duygulandım ki....İnşallah Rabbım o günleri hayırlısıyla nasip eder bize.
Sizinle dertleşip hafiflemek amacıyla açtım bu konuyu.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
arkadaşlar dün yani 21.04.2011 de. nişanlımın kaldığı evi programa çekmişler...Belki sizinde yakınlarınız vardır..Benim gibi gurbette olup da hastasını göremeyenler için çok güzel olmuş...
İbo Show - BEYAZ TV - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle
Son düzenleme: