Aylarca beklemenin sonunda ' kemoterapi' dediler

Çok çok geçmiş olsun canım;
moral verin zaten korkacak bişey de yokmuş çok çok iyi huyluymuş madem
emin olun 3.kür e bile gerek kalmaz
erken teşhis ettiğiniz için çok şanslısınız..
Hiç merak etmeyin herkes tümör lafını duyunca bi ürperir ister istemez ama ürperilecek birşey olmadığını kabullendirip yanında olmalısınız nişanlınızın..
Allah tez zamanda şifa versin inşallah...

seni çok iyiy anlıyorum benzer seyler yasadım cok zor oldu geride bırakmak
allah güç versin sana nişanlınada acil şifalar dua edicem size

çok teşekkür ederim canım...Senin yaşadıklarını da, daha fazlasını da Rabbim bir daha yaşatmasın.Duaların için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun :71:

Çok çok geçmiş olsun canım;
moral verin zaten korkacak bişey de yokmuş çok çok iyi huyluymuş madem
emin olun 3.kür e bile gerek kalmaz
erken teşhis ettiğiniz için çok şanslısınız..
Hiç merak etmeyin herkes tümör lafını duyunca bi ürperir ister istemez ama ürperilecek birşey olmadığını kabullendirip yanında olmalısınız nişanlınızın..
Allah tez zamanda şifa versin inşallah...

çok teşekkür ederim canım...Evet çok iyi olmasına rağmen bu hastalığın adı korkutuyor insanı....İnşallah 3.küre gerek kalmaz.Doktor bile demiş seni o hastalık gurubuna koymuyorum diye.hep yanındayım onun....oda çok güçlüdür zaten yenilmeyecek bu hastalığa Allah'ın izniyle....Allah razı olsun...

çok çok geçmiş olsun inşallah çok mutlu sağlıklı günler yaşarsınız hastalıklar mutsuzluklar hiç yaklaşmasın size nişanlınızın kesinlikle yanındasınız çok büyük sevginizle..

çok geçmiş olsun zor bir dönem ama atlatılacak gibi görünüyor.sizde nişanlınıza destek olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz biraz sabır gerekiyor.allah acil şifalar versin.....

benim yiğenimde aynu rahatsızlık vardı. henüz 6 yaşındaydı.uzun bir tedavi sürecinden sonra şükürler olsun düzeldi.şimdik turp :nazar: gibi hem sizinki iyi huyluymuş. düzelir inş. ona destek olun. sizin sevginiz ona ilaç gibi gelecektir:61:

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun öncelikle..
Allah a şükür kötü huylu değilmiş çok sevindim gerçekten seninde sevginle desteğinle en yakın zamanda ayağa kalkar nişanlın..
düğün haberini bebek haberini hepsini bekliyoruz inşallah
Allah tamamına erdirsin tatlım:54:

çok geçmiş olsun allah şifa versin iyileşince hemen yuvanızı kurarsnız inşallah canım

çok çok geçmiş olsun inşallah çok mutlu sağlıklı günler yaşarsınız hastalıklar mutsuzluklar hiç yaklaşmasın size nişanlınızın kesinlikle yanındasınız çok büyük sevginizle..

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Benim mutluluğum milyonlarca katı sizin olsun...Allah razı olsun:71:

çok geçmiş olsun zor bir dönem ama atlatılacak gibi görünüyor.sizde nişanlınıza destek olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz biraz sabır gerekiyor.allah acil şifalar versin.....

çok teşekkür ederim Allah razı olsun:71: İnşallah canım sabrımızın sonu selamet olur ......

benim yiğenimde aynu rahatsızlık vardı. henüz 6 yaşındaydı.uzun bir tedavi sürecinden sonra şükürler olsun düzeldi.şimdik turp :nazar: gibi hem sizinki iyi huyluymuş. düzelir inş. ona destek olun. sizin sevginiz ona ilaç gibi gelecektir:61:

Size de çok geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın...şuan ona destek olmaktan başka birşey gelmiyor elimden....Elimden gelse söküp atabilsem o hastalığı içinden,elimden gelse yüreğine su serpiversem ama yapamıyorum...sevgim ona en büyük destek yanlızca...Allah razı olsun:71:

canım çok geçmiş olsun inşallah düğün fotograflarınıda paylaşırsın bizlerle :))

Çok teşekkür ederim....Allah razı olsun :71: İnşallah canım inşallah hayırlısıyla düğün fotolarımı da paylaşırım sizlerle.......

canım benim çok geçmiş olsun öncelikle..
Allah a şükür kötü huylu değilmiş çok sevindim gerçekten seninde sevginle desteğinle en yakın zamanda ayağa kalkar nişanlın..
düğün haberini bebek haberini hepsini bekliyoruz inşallah
Allah tamamına erdirsin tatlım:54:

Çok teşekkür ederim canım...Allah razı olsun :71: evet şükür ki kötü huylu değil,yoksa daha kötü yıkılırdık...İnşallah canım sizlerinde o güzel dilekleriniz sayesinde inşallah en kısa zamanda sapa sağlam olur aşkım...hayırlısıyla canım inşallah o güzel haberleri de paylaşıcam sizinle ve bunlar anı olarak kalacak arşivimde....Allah'ın izniyle...

çok geçmiş olsun allah şifa versin iyileşince hemen yuvanızı kurarsnız inşallah canım

Çok teşekkür ederim canım..Allah razı olsun :71: İnşallah canım hayırlısıyla o yuvamıza adım atmaya başlar ve sonunda o yuvamızı kurarız inşallah.

merhaba arkadaşlar demiştim ya size nişanlım TR'de kemoterapi görecek diye...Bugün başlayacaklar ve dün Programa çıktılar..Beyaz TV de kaldıkları yeri çekmişler....Haftalar sonra nişanlımı TV sayesinde görebildim...Belki sizlerinde vardır tanıdıklarınız.....Görebilirsiniz diye yükledim....İzlemenizi rica ediyorum......o kadar çok mutlu oldum onu gördüğümü....yıllardır görmemiş gibi...meğer ne çok özlemişim onu

İbo Show - BEYAZ TV - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar demiştim ya size nişanlım TR'de kemoterapi görecek diye...Bugün başlayacaklar ve dün Programa çıktılar..Beyaz TV de kaldıkları yeri çekmişler....Haftalar sonra nişanlımı TV sayesinde görebildim...Belki sizlerinde vardır tanıdıklarınız.....Görebilirsiniz diye yükledim....İzlemenizi rica ediyorum......o kadar çok mutlu oldum onu gördüğümü....yıllardır görmemiş gibi...meğer ne çok özlemişim onu

İbo Show - BEYAZ TV - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

canım izleyemedim videoyu dayanamadım kapattım... daha yeni bu hastalığın pençesinden abimi kurtardık... inşallah daha da karşımıza çıkmaz... çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... moralini yüksek tutun ve bol bol dua edin Allahtan şifa isteyin... biz çok zor günler geçirdik 3 kür kemoterapi 2 tane de büyük ameliyat geçirdi abicim ve daha 31 yaşında... bu sıkıntılı dönemde yavrusu doğdu.. onun sevincini bile doğru düzgün yaşayamadık... fiziksel ve ruhsal açıdan çok zor şeyler yaşadı bizde onunla beraber yaşadık... ne olur destek olun ona.. yanında olduğunuzu sevginizi iyice gösterin...tekrar geçmiş olsun...

canım izleyemedim videoyu dayanamadım kapattım... daha yeni bu hastalığın pençesinden abimi kurtardık... inşallah daha da karşımıza çıkmaz... çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... moralini yüksek tutun ve bol bol dua edin Allahtan şifa isteyin... biz çok zor günler geçirdik 3 kür kemoterapi 2 tane de büyük ameliyat geçirdi abicim ve daha 31 yaşında... bu sıkıntılı dönemde yavrusu doğdu.. onun sevincini bile doğru düzgün yaşayamadık... fiziksel ve ruhsal açıdan çok zor şeyler yaşadı bizde onunla beraber yaşadık... ne olur destek olun ona.. yanında olduğunuzu sevginizi iyice gösterin...tekrar geçmiş olsun...

canım benim sizede çok geçmiş olsun Allah birdaha o günleri yaşatmasın size....Moralimiz yüksek canım olmak zorunda iyileşecek ve yuvamızı kuracağız inşallah...benim nişanlımda 30yaşında....inşallah abin yavrusunun yavrusunu görür...uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim abine...Allah kimseyi sağlıkla sınamasın....gerçekten çok zor....Nişanlım da iki kür alacak...İlk kürü bugün Allahın izniyle herşey herkesin hayatında güzel olur....sana ve abine sağlıklı,mutlu günler diliyorum...

canım benim sizede çok geçmiş olsun Allah birdaha o günleri yaşatmasın size....Moralimiz yüksek canım olmak zorunda iyileşecek ve yuvamızı kuracağız inşallah...benim nişanlımda 30yaşında....inşallah abin yavrusunun yavrusunu görür...uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim abine...Allah kimseyi sağlıkla sınamasın....gerçekten çok zor....Nişanlım da iki kür alacak...İlk kürü bugün Allahın izniyle herşey herkesin hayatında güzel olur....sana ve abine sağlıklı,mutlu günler diliyorum...

sağol canım amin cümlemize inşallah... Allah sağlıkla sıhhatle yaşatsın herkesi... sevdiklerinin acısını yaşatmasın kimseye..

en kısa sürede iyileşir inşallah nişanlın.. hem iki kür çok fazla değil...benim kayınvalidem de başladı kemoterapiye ve tam 12 kür alacak.. lütfen benim kayınvalidemden de dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

en kısa sürede iyileşir inşallah nişanlın.. hem iki kür çok fazla değil...benim kayınvalidem de başladı kemoterapiye ve tam 12 kür alacak.. lütfen benim kayınvalidemden de dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

ALLAH razı olsun canım...inşallah canım hemen iyileşir...Canım benimallah yardımcısı olsun kayınvalidenin....İnşallah en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olur....

Allah şifasını tez zamanda versin inşallah....

Back
X