Aylarca beklemenin sonunda ' kemoterapi' dediler

allah şifasını versin inş hayatta en önemli şey sağlık

rabbim yardımcınız olsun, nişanlınızı size bağışlasın...

çok geçmiş olsun..Allah kimsenin başınada vermesin sizde dahil..yani çok zor bir durum..üzücü..sabırda diliyorum ayrıca..inşallah doktorun dediği olur ne diyelim.çocuklara karışırsınız:emir_bebek: .evlilik içinde kendini üzdüğünü tahmin ediyorum sakın canını sıkma..nasılsa evlilik geç olsada sizin birlikteliğiniz devam ediyor:nazar: ondan kendini üzme çok..geçmiş olsun tekrardan..:71:

çok geçmiş olsun inşallah iyileşir sağlıkla kavuşur yuva kurarsınız

çok teşekkür ederim canlarım benim...Allah hepinizden razı olsun....

canım konunu yeni gördüm :14: çok üzüldüm ama insallah tedaviler iyi sonuc veriyordur. Allahım acil şifalar versin de ins evlenip coluk cocugunuz olsun cook cok mutlu olun... Allahım sana da sabır versin... belki bi ara bi h.sonu filan gelirsin türkiyeye,cok da iyi moral olur nişanlına... inş en iyi haberleri verirsin bize...

canım konunu yeni gördüm :14: çok üzüldüm ama insallah tedaviler iyi sonuc veriyordur. Allahım acil şifalar versin de ins evlenip coluk cocugunuz olsun cook cok mutlu olun... Allahım sana da sabır versin... belki bi ara bi h.sonu filan gelirsin türkiyeye,cok da iyi moral olur nişanlına... inş en iyi haberleri verirsin bize...

canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...inşallah canım inşallah hayırlısıyla o yuvamızda mutlu mesut oluruz...Rabbim sizlere can sağlığıyla mutluluk nasip etsin ömür boyu...inşallah canım dualarınızla her şey güzel olacak.... ikinciyi alınca gelecek....10gün sonra Allah nasip ederse burdalar...

allah acil şifa versin arkadaşım..sizin için en iyisi olsun

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için...Rabbim yüzünüzden gülücükleri hiç eksik etmesin...

kandil23.gif

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

kızlar ayrıca bir haber vereyim size nişanlımın tedavisi şimdilik bitti...Pazar günü tekrar Türkiye ye gidiyor...Ped çekecekler eğer tamamen bittiyse bu hastalık bir daha tedavi falan yapmayacaklar..tamamen çıkacak hayatımızdan Allah'ın izniyle...Sadece rutin kontroller olacak...

Bu kandil günde sizden dua istiyorum..O pet sonucuda iyi çıksın tedavi falan olmasın....

Hepinizden Allah razı olsun

kızlar ayrıca bir haber vereyim size nişanlımın tedavisi şimdilik bitti...Pazar günü tekrar Türkiye ye gidiyor...Ped çekecekler eğer tamamen bittiyse bu hastalık bir daha tedavi falan yapmayacaklar..tamamen çıkacak hayatımızdan Allah'ın izniyle...Sadece rutin kontroller olacak...

Bu kandil günde sizden dua istiyorum..O pet sonucuda iyi çıksın tedavi falan olmasın....

Hepinizden Allah razı olsun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin inşallah sonucu iyi çıkıp rutin hayatınıza dönersiniz amin amin amin :70:

haberler iyi mi tatlım ?

selam canım ilgin için teşekkür ederim:70:bugün gitti hastaneye cuma gününe randevu vermiş doktor o gün pet çekilecek aksilik olmazsa salı günüde çıkarmış sonuç....doktor büyük bir ihtimal bitiririz tedavi demiş...inşallah da öyle olur.....iyi haberlerle geri döner......

çok teşekkür ederim canım .Allah razı olsun...inşallah bütün kötü günler arkada kalır yeni sayfa açarız.Evet çok haklısın zaten ilk başta bu öğrenince bana demişdiki..bu süreç içinde tedavi falan alırsam ve o süre içinde seni kırarsam alınma dedi...Zaten alınmazdım da işte baştan söyleyeyim dedi...Kabullendi zaten ve çok şükür ki çok iyi huyluymuş o yüzdende iki kür verecekler...doktorlarda şükret haline demiş...Allah verecekse seninki gibi verdin demiş....Rabbim kimseye acı yaşatmasın...Sevdikleriyle sınamasın...

cnm salı günü iyi haberlerini bekleyoruz inşallah hayırlısıyla :( allah tez vakitte şifa versin cümlesine, tüm hastalara! ve dediğin gibi rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizle sınamasın :43: hayırlı, müjdeli haberlerini bekliyorum !

Allah şifa versin canım..Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin :16: İnşallah nişanlında kısa zamanda iyileşir ve yakında düğün fotoğraflarını da paylaşırsın..bizde yorum yaparızzzzzz :3:

Allah şifa versin canım..Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin :16: İnşallah nişanlında kısa zamanda iyileşir ve yakında düğün fotoğraflarını da paylaşırsın..bizde yorum yaparızzzzzz :3:

teşekkür ederim canım.. Allah razı olsun..Çok şükür nişanlımın tedavisi bitti..Sonuçlarda çok güzel çıktı...Artık sadece kontrollere gidecek..Allah kimseye yaşatmasın...bize bir kez daha yaşatmasın Rabbim....İnşallah canım hayırlıysa düğün fotolarımı da paylaşırım sizinle büyük zevkle...

cnm salı günü iyi haberlerini bekleyoruz inşallah hayırlısıyla :( allah tez vakitte şifa versin cümlesine, tüm hastalara! ve dediğin gibi rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizle sınamasın :43: hayırlı, müjdeli haberlerini bekliyorum !

canım benim tedavisi bitti nişanlımın.....çok şükrü sonuçlarda tertemiz çıktı.....Allah kimseye yaşatmasın....herkese şifalar versin Rabbim...Çok çok teşekkür ederim.....Hepiniz çok mutlu olun inşallah

Back
X