- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
Psikolojik bir problemim yok aslinda başlarda bu rüyalar beni cok etkilemedi halende cok tedirgin etmiyor ama acaba bi konuda uyarı olabilirmi diye merak ediyorum. Benim yapmam gereken birşeymi var diyorum.6 ay çok uzun bir süre bir psikologla görüşmekte fayda var
Bilinçaltına inmek lazım.kusura bakmayın onu da ben yapamıyorum.
Benimde belirsiz aralıklara gördüğüm bir ruyam var.Ruyamda orayi görünce rüya olduğunu bile hatirliomAslinda hayatımda hiç gitmediğim bir yer hayrolsun diom
Psikolojik bir problemim yok aslinda başlarda bu rüyalar beni cok etkilemedi halende cok tedirgin etmiyor ama acaba bi konuda uyarı olabilirmi diye merak ediyorum. Benim yapmam gereken birşeymi var diyorum.
Artık daha çok goreecksiniz çünkü takılmışsınız. Bir ara rüyalarla uğraşıyordum. Kafayı fena takmıştım. Rüyalarımda saatleri oynatıyorum falan diyordum. Umursamayi bırakınca bitti gittiHayırlı geceler arkadaslar,
Ben neredeyse 6 aydır aynı rüyayı görüyorum hep sağ kolumda yaralar oluyor kimi zaman iltihaplı kimi zaman kanamalı oluyor bu yaralar ama çok derin yaralar oluyor. Korkuyorum hastaneye yetişmeye çalışıyorum o sırada telaşla uyanıyorum. Başlarda çok takılmadim ama artık rahatsız olmaya başladım rüya yorumlarından anlayan varmı icinizde bu ne anlama gelebilir bir uyarimidir. Cevap verecek herkese cok teşekkur ederim.
Gider insallah bendendeArtık daha çok goreecksiniz çünkü takılmışsınız. Bir ara rüyalarla uğraşıyordum. Kafayı fena takmıştım. Rüyalarımda saatleri oynatıyorum falan diyordum. Umursamayi bırakınca bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?