• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır aynı rüyayı görmek

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
Hayırlı geceler arkadaslar,
Ben neredeyse 6 aydır aynı rüyayı görüyorum hep sağ kolumda yaralar oluyor kimi zaman iltihaplı kimi zaman kanamalı oluyor bu yaralar ama çok derin yaralar oluyor. Korkuyorum hastaneye yetişmeye çalışıyorum o sırada telaşla uyanıyorum. Başlarda çok takılmadim ama artık rahatsız olmaya başladım rüya yorumlarından anlayan varmı icinizde bu ne anlama gelebilir bir uyarimidir. Cevap verecek herkese cok teşekkur ederim.

bu dini bir başlık olabilir bilemedim ama internette olumsuz şeyler yazmış. hayra yorun bence. bu arada sağlığınızla ilgili bir şüpheniz var mı? check up yaptırdınız mı? rüyadan anlayan üyeler varsa bana da yazsın lütfen sorularım olucak:)

6 ay çok uzun bir süre bir psikologla görüşmekte fayda var
Psikolojik bir problemim yok aslinda başlarda bu rüyalar beni cok etkilemedi halende cok tedirgin etmiyor ama acaba bi konuda uyarı olabilirmi diye merak ediyorum. Benim yapmam gereken birşeymi var diyorum.

Ruya yorumlamayi bilmiyorum ama sure gelen bir ruya olmasi ya bilinc altinizla alakalidir ya da yaptiginiz yanlis bir sey ile ilgili uyari olabilir diye dusundurdu bana. Sizi vicdanen rahatsiz eden bir sey var mi? Birinden aldiginiz borc ya da bu tarz birsey.

Benim ruyalarim ara ara cikar. Ama ciktiktan sonra jeton dusuyor tabi. 😂

Çok yakın arkadaşınızdan bir zarar görebilirsiniz dikkat edin.Bol bol dua edin.sağ taraf aslında iyidir ama siz o tarafınızı kötü görmüşsünüz tövbe edin allaha sığının rabbim en iyisini bilir.tabi herşeyden önce bi psikologla görüşmek lazım kendi bilinç altınızı siz bile bilemezsiniz.

Bende sürekli uykuya dalınca kk de alıntı yapanları cevapliyorum kızıyorum falan.yani burayı okurken uyuya kalip rüyada devam ediyorum sonra yine uyanıyorum en son kaç dakika önce yazmışim diye bakıyorum 45 dk oluyor genelde bende anlamıyorum bukadar kısa sürede nasıl bunungorur uyanırım tekrar falan.ama alıştım ben sıkıntı yok yani.sende pek takma boşver

Psikolojik bir problemim yok aslinda başlarda bu rüyalar beni cok etkilemedi halende cok tedirgin etmiyor ama acaba bi konuda uyarı olabilirmi diye merak ediyorum. Benim yapmam gereken birşeymi var diyorum.

yanlis anlamayin ama “psikolojik problemim yok” sizin koyabileceginiz bir tani degil, 6 aydir ayni ruyayi gormek sikintili bir sey bunu goz ardi etmeyin. online terapiler var artik en azindan 1 seans deneyin.

bir de bilmiyorum ne derece inanirsiniz ama budizmde sol erkek enerjiyi sag disil enerjiyi temsil eder. annenizle bilincaltiniza ittiginiz bir sorununuz mu var diye dusundum...

Hayırlı geceler arkadaslar,
Ben neredeyse 6 aydır aynı rüyayı görüyorum hep sağ kolumda yaralar oluyor kimi zaman iltihaplı kimi zaman kanamalı oluyor bu yaralar ama çok derin yaralar oluyor. Korkuyorum hastaneye yetişmeye çalışıyorum o sırada telaşla uyanıyorum. Başlarda çok takılmadim ama artık rahatsız olmaya başladım rüya yorumlarından anlayan varmı icinizde bu ne anlama gelebilir bir uyarimidir. Cevap verecek herkese cok teşekkur ederim.
Artık daha çok goreecksiniz çünkü takılmışsınız. Bir ara rüyalarla uğraşıyordum. Kafayı fena takmıştım. Rüyalarımda saatleri oynatıyorum falan diyordum. Umursamayi bırakınca bitti gitti

Back
X