- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi criticalcup
Merhaba, herkese sağlıklı günler dilerim. Geçtiğimiz yaz uzun süren bir bağırsak enfeksiyonu (diarenin eşlik ettiği) yaşadım. Maalesef hem ben üzerine pek düşemedim hem de stresli bir dönemdi benim için. Eylül ayında artık iştahsızlık, bulantı da duruma eşlik ediyordu. Ekim ayında endoskopi yapıldı. Az yoğunlukta helikobakteri görüldü, orta düzey aktif gastrit, az düzey kronikleşmiş gastrit çıktı (yanlış terimler kullanıyor olabilirim). Ama endoskopide aynı zamanda midede safra görüldü.
Enfeksiyon için flagyl kullandım ve bulantım sebebiyle düzgün bir şey yiyemeden kullandığım için bulantı kabus gibiydi. 2 hafta boyunca korkunç haldeydim, zaten son gün ambulans çağırdık ve acile kaldırıldım.
3 aydır hem yüksek dozda pantpas hem de safra reflüsü, bağırsak enzim ilaçları kullanıyorum. Bu süreçte 2 hafta kadar önce antidepresana da başlamak zorunda kaldım maalesef. Anksiyete sahibi oldum, arada panik atak tarzı durumlar yaşıyorum.
Bulantılar az da olsa azalsa da geçmiyor, aylardır hayatı bana zindan ediyor
Özellikle bağırsaklarımın hareketli olduğu günler ekstra bulantılı oluyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Bildiğim bir gıda intoleransım yok ama uzun süreli bağırsak enfeksiyonu sonradan bu tip şeylerin gelişmesine yol açar mı?
Enfeksiyon için flagyl kullandım ve bulantım sebebiyle düzgün bir şey yiyemeden kullandığım için bulantı kabus gibiydi. 2 hafta boyunca korkunç haldeydim, zaten son gün ambulans çağırdık ve acile kaldırıldım.
3 aydır hem yüksek dozda pantpas hem de safra reflüsü, bağırsak enzim ilaçları kullanıyorum. Bu süreçte 2 hafta kadar önce antidepresana da başlamak zorunda kaldım maalesef. Anksiyete sahibi oldum, arada panik atak tarzı durumlar yaşıyorum.
Bulantılar az da olsa azalsa da geçmiyor, aylardır hayatı bana zindan ediyor