Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

İki tarafta anlaşmalı olsa dahi böyle şahide, kanıta ihtiyaç oluyor mu?
Hayir. Cekismeli bosanmalarda kanit istenir. Anladmali bosanmalarda bir protokol hazirlanir iki taraf da imzalar mahkemeye sunar ve 5 dakikada biter. Anlasmali bosanmalarda sartlari iki taraf belirler. Ancak ciftler anlasamazsa cekismeli bosanmada hakim belirler sartlari, o yuzden de kanitlara bakar ki kusur oranini belirlesin.

Önce farklıysa haklısın ama hep böyleyse öküz kanı var düzelmez

ondan hiç bir beklentim yok. Çalışmıyorum evet ama bir evin bir çocuğuyum. Annemin babamın kartları bendedir. Sormadan ne istersem alırım harcarım hesap bile vermem kimse de bu ne krissi demez. Benim ona maddi bir yüküm yok. Senin lüksüne yetişemiyorum diyecek bir durumu yok. Benim ondan tek beklentim ilgi ve sohbet. Komşu olur iş ortamı olur ailesi olur hiç mi sorunu yok hiç mi ya krissi çok sıkıldım iki bira alayım Da oturalım diyecek durumu yok? Valla bunaldım artık
Sizinle ozguven yarisina girip de kaybettigini anladiginda geri cekilmis,kendni cekmis olabilir mi? Bahsettiginz konulardan da oyle anladm yanlisim varsa kusra bakmayin lutfen :KK36:

Canım açıkça sordun mu hiç sana ne oldu neden böyle soğuksun bana karşı diye? Belki de olay başka kadın değildir, eşin belki o şubat aylarında sana başka bir şeye bozuldu. Belki ailesi için soyledigin bi lafa bozuldu. Belki hala onun kini var içinde. Bilemezsin. Yani böyle soğuk yaparak başka bir konudan seni cezalandiriyordur aklınca. Bu soguklugunun sebebini açıklamasını iste bence..

Aranızda iletişim problemi var, siz de buna ek duvar örmüşsünüz. O kendi kafasında siz onun derdinde. Suçlamadan alıp karşınıza konuşmak en güzeli olurdu. ‘Benle ilgilenmiyorsun hep telefona bakıyorsun’ değil, kendimi yalnız hissediyorum, desteğini görmüyorum, yabancı gibi davranıyorsun Aramızdaki uzaklık beni endişelendiriyor yakında kayıtsız kalmaktan korkuyorum’ gibi şeyler söylemek lazım. Sanırım yani. Kademe kademe kendinizi uzaklaştırıyor olmanız onun bu duruma alışmasına sebep olur. YaTak ayırmak kötü bir karar, blöf yapmışsınız çağırsın sizi diye fakat çağırmamış üstelik rahatı da bozulmamış. Belli ki inat biri. Çocuk gibi. Keşke terapiste gitseniz. Eğer olmayacaksa ayrılırsınız yaş çok genç.

siz nasıl baş ediyorsunuz 🥺
Valla ben 4 ay önce dava da açtım kağıt eline geçince ağladı yalvardı affettim. Sonuç olarak değişen bişey yok 😏 iletişim sıfır. En ufak bi konuşmada kavga çıkıyor kalp kırıyor ve asla telafi etmiyor. Hep kendi haklı yani günlerce de küs gezer. Ama bunun adı psikolojik şiddet oğlum var ve hamileyim çökertti beni moralmen. Sabrediyorum bakalım nerde patlarsa

Eger baska yatakta yatiyorsan yatak odandaki yatagini terk etme. Ayri yatmak istiyorsa o yatagini ayirsin. Bu evliligi yurutmek istemiyorsa o gitmeli. O yuzden sen gayet halinden memnun, arkadaslariyla gorusen, alisveris yapan, kendine bakan gibi davran. Normal hayatini yasa yani. Ona ozellikle yemek hazirlama. Mesela o geldiginde siz yedi iseniz yemek orada dursun gitsin ısıtsın yesin. Sen kendi hayatini yasa. Sanki o hayatinda yokmus gibi. Uzgun durma. Onun istedigi bu. Film izle, muzik dinle. Sasirt onu. Sensiz de yasayabiliyorum gibi. Onun ilgisine sevgisine muhtacmis imaji cizme. Bir afallasin. Bu arada bosanirken dilekcelerde neden bosanmak istediginiz yazilir. Ilgisizliginden yazarsan buna sahit gostermen ya da kanit gostermen gerekir. Umarim su yasadiklarina bir tanigin vardir.

eşimin iş yerindeki o yakın arkadaşım şahit evet. Sağolsun beni yarı yolda bırakmaz asla.

geç gelen biri değil. Ya da işteyim deyip kaytarması imkansız patronuyla konuşuyorum işine de çok asılmıyormuş. Ama gözümün önünde hep diyor. Bir yere kaybolmuyor diyor. İş çıkışı da eve geliyor. Telefonu elinde evet ama bir şey yapmıyor ben tahmin etmeyeceği şekilde kontrol ediyorum (artık!) bir sorun göremiyorum. Temizliyordur dersiniz belki ama açma kilidini bildiğimi bile bilmiyor. O kadar ki yapmam bilir.
BElki eşiniz depresyonda, kafasının takıldığı bir şeyler var? Cinsel hayatınız nasıl? Bilmiyorum bana aldatıyor gibi değil de, sanki biraz bezmiş gibi geldi eşiniz. Bence de arkadaşların yazdığı gibi çocuğu anneanneye ya da babaanneye bırakıp bi günlüğüne bir yerlere kaçın. Bi gün bile olsa otelde kalabilirsiniz. Eğer o gün düzelirse demek ki kafasında bi dert var ve uzaklaşınca rahatlıyor. Eğer Büyükşehirdeyseniz aile geçindirmek, işe gidip gelmek, çocukla ilgilenmek, gelecek için planlar yapmak hiç kolay değil. Adam işe git gel belki de bunaldı. Ya da hani dayak arsızı derler ya, belki de eşiniz laf arsızı oldu; siz söylene söylene.
Eşinizi en iyi siz anlarsınız, inşallah probleminizi çözersiniz.

ay selam kızlar valla çok uzun zaman oldu giremedim girdim çıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugüne kadar.
şöyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri çözemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gün bir olay çıkıyor her gün bir şeyler yaşanıyor.

Ama sanırım en büyük sorun benimle iletişimi yok. Düşünsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip çocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan çat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geçiştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugün konuşmadın mı aaaa niye filan diye sürekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle bütün gün telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugün grip olmuş, ya da abim de bugün işe geç kalmış “örnekler saçma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini geç mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun önümde bir kaza vardı 2 araba üst üste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu saçma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu çünkü 🤣 klasları sarsılmasın.

Daha bunun gibi bir çok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...

diğer bir konuda telefon! Sürekli WhatsApp açık durur ama 10 saat çalışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı geç aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun çalışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza çok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da çok salağım.

Romantikliği geç sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gözüme çok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en güzel dönemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu saçma sapan çözümlenemeyen konular neden?

Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim çeneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler öğretin yaaaa nolur 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Cinsellik nasıl?Ayyy bole adamlar ınsanı mahveder .

kızlar gece kızın attığı mesajı şimdi açtım okudum ve ne yazık ki silmek zorunda kaldım okuduğumu görmesin diye çünkü kendisi açıp okumamış. Kız aynen şöyle yazmış ; abiiiiiiiiii sana kulaklığı unutturma demiştim 🥺🥺🥺🥺🥺

bunu yazmış. Benimki açıp mesaja cevap bile vermemiş ben açtım mecburen de sildim anlarsa anlar artık bilemem. Kız yarın mesaj attım cevap vermedin kulaklığı unutturdun filan derse çakabilir ne yapayım anlasın artık.

tatlı dille konuştum,kızarak konuştum, ağlayarak konuştum, bağırarak konuştum, sustum tavır yaptım konuşmadım, yatağı ayırmadan gittim sarıldım tepkisiz kaldı döndü sadece bir şeyler yaşadı sonra uyudu. Yatağı ayırdım surat astı ama alıştı. Benim denemediğim yol kalmadı. En son ailesine anlattım bakın büyük olarak siz müdahale edin işin sonu kötüye gidiyor dedim. Ailesi umursamadı. Oğlunu arayıp “ailesi seni sıkıştırıyor mu rahatsız mı ediyor Ankara’ya taşındın sana baskı mı kuruyorlar orada” gibi laflar etti. Oysa ki ailem ona her konuda destek oluyor. Para lazım diyor ailem çıkarttı 30 bin bir kalemde verdi. Hala 2 sene oldu para geri gelmedi ailem de ağzını açıp parayı ver demedi. Kendi ailesinden istediğinde ekmek parası bile vermeyeceklerini bildiği için başı her dara girdiğinde aileme gidiyor. Ama peki bu nankörlük neden? Benim ailem ona iyiyse benim için iyiler. Onun has yüzüne değil ki! Benim huzurum için ailem onun da ailesi oldu. Ben anlamadım gerçekten. Ben gece boyu her şeyi tekrar düşündüm. Sanırım ailesi beni istemiyor. Sorun yaşadığımda yüzlerine cevap verdiğim için benden uzaklaşmasını sağlıyorlar. Ailesiyle bu aylardan beri konuşmuyorum onlar da beni aramıyor. Bu da sorun olabilir sanırım. Ama ben derdimi anlattım büyük olarak oğluna “ ne yapıyorsun oğlum kız haklı mı ya da yalan mı söylüyor” demek yerine neler demişler.

BElki eşiniz depresyonda, kafasının takıldığı bir şeyler var? Cinsel hayatınız nasıl? Bilmiyorum bana aldatıyor gibi değil de, sanki biraz bezmiş gibi geldi eşiniz. Bence de arkadaşların yazdığı gibi çocuğu anneanneye ya da babaanneye bırakıp bi günlüğüne bir yerlere kaçın. Bi gün bile olsa otelde kalabilirsiniz. Eğer o gün düzelirse demek ki kafasında bi dert var ve uzaklaşınca rahatlıyor. Eğer Büyükşehirdeyseniz aile geçindirmek, işe gidip gelmek, çocukla ilgilenmek, gelecek için planlar yapmak hiç kolay değil. Adam işe git gel belki de bunaldı. Ya da hani dayak arsızı derler ya, belki de eşiniz laf arsızı oldu; siz söylene söylene.
Eşinizi en iyi siz anlarsınız, inşallah probleminizi çözersiniz.
eşimi en iyi ben anlardım ama o kadar değişti ki eskisi gibi olsa bile anlamam zaman alacak sanırım. Ben çözemiyorum nedir sorun. Kadın olduğunu çok düşünmüyorum aklıma gelse de çok kondurmuyorum güvendiğimden değil ama sezi olarak hissetmiyorum. Başka bir sorunu var. Anlat paylaş dedikçe anlatmıyor. Çocuğu da bıraktık denedik her şeyi. Bu sefer de sesini yükseltmek ve beni suçlamak için meydan vermiş oluyorum. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı üste çıkmak için o kadar konu dışı şeyler konuşuyor ki aklınız almaz bu konu buraya nasıl geldi dersiniz ve pes eder haklısın der çıkarsınız konudan.

Valla ben 4 ay önce dava da açtım kağıt eline geçince ağladı yalvardı affettim. Sonuç olarak değişen bişey yok 😏 iletişim sıfır. En ufak bi konuşmada kavga çıkıyor kalp kırıyor ve asla telafi etmiyor. Hep kendi haklı yani günlerce de küs gezer. Ama bunun adı psikolojik şiddet oğlum var ve hamileyim çökertti beni moralmen. Sabrediyorum bakalım nerde patlarsa
asla bir çocuk daha yapmam. Ben Allah’ın gücüne gitmesin keşke bunu da yapmasaydım diyorum. Çocuktan dolayı asla pişman değilim iyi ki benim kızım çok şükür ama keşke o baba olmasaydı. Hak etmiyor. Zaten ben boşarsam tekrar evlenecek bir enayi de zor bulur. İç dünyasını gören herkes kaçar bundan. Çünkü çok Eminim artık bu adam düzelse de bir nebze bu durumdan eser kalacak onda. Kimse de başına bu belayı almak istemez.

Aranızda iletişim problemi var, siz de buna ek duvar örmüşsünüz. O kendi kafasında siz onun derdinde. Suçlamadan alıp karşınıza konuşmak en güzeli olurdu. ‘Benle ilgilenmiyorsun hep telefona bakıyorsun’ değil, kendimi yalnız hissediyorum, desteğini görmüyorum, yabancı gibi davranıyorsun Aramızdaki uzaklık beni endişelendiriyor yakında kayıtsız kalmaktan korkuyorum’ gibi şeyler söylemek lazım. Sanırım yani. Kademe kademe kendinizi uzaklaştırıyor olmanız onun bu duruma alışmasına sebep olur. YaTak ayırmak kötü bir karar, blöf yapmışsınız çağırsın sizi diye fakat çağırmamış üstelik rahatı da bozulmamış. Belli ki inat biri. Çocuk gibi. Keşke terapiste gitseniz. Eğer olmayacaksa ayrılırsınız yaş çok genç.
çok tatlı dil denedim üzüldüm dedim ağladım teselli etsin diye ama ne yazık ki silah olarak kullandığım göz yaşı bile işe yaramadı. Acımasızlığı üvey anneden geliyor olabilir mi? 12 yaşında annesini kaybetmiş üvey anne gelmiş başına. Acaba bu duygu yoksunluğu, acımasızlığı bundan kaynaklı olabilir mi?

Canım açıkça sordun mu hiç sana ne oldu neden böyle soğuksun bana karşı diye? Belki de olay başka kadın değildir, eşin belki o şubat aylarında sana başka bir şeye bozuldu. Belki ailesi için soyledigin bi lafa bozuldu. Belki hala onun kini var içinde. Bilemezsin. Yani böyle soğuk yaparak başka bir konudan seni cezalandiriyordur aklınca. Bu soguklugunun sebebini açıklamasını iste bence..
çok konuştum onları çok sordum çok destek vermek istedim. Ama olmadı. Bana açıklamazsa nereye kadar devam edecek bu durum? Bana kırılmış olduğunu dile getirmezse ve çözmezsek bu işin sonu boşanmaya gidecek. İnsan bir kırgınlıktan boşanır mı? Kurulu düzenini sırf sorununu paylaşmamak adına bozmaya kadar götürür mü? Ben istemem şahsen. Arada çok çok büyük affedilmeyecek bir sorun yoksa neden tırnaklarımla emek emek yaptığım yuvamı yıkayım?

Aslında sadece bu cümle konu sahibinin eşini kendine getirir gibi geliyor bana
hiç düşünmedim söylemeyi. Ama söylersem çocuğun var evlisin ayıp sana yuh yoksa beni aldatıyor musun vs derse diye de tedirginim. Fakat söylemek de isterdim şimdi düşününce. Söylesem mi?
Emin olun adam öküzse getirmez. Bunu karısından duyup tınlamayan adamlar biliyorum.
kozlar acaba yıldırma politikası mı uyguluyor? İpler benden dolayı kopsun, biri bir şey dediğinde noldu diye sorduğunda ben değil ki krissi bitirdi ben bir şey yapmadım demek mi amacı.... offff
Aynen öyle. Muhtemelen kafasında bitirdi evliliği, olay sizden patlasın istiyor. Bahsettiğim çiftte erkek kişi boşanacakları zaman bunu ağzıyla itiraf etmişti.
hayır yapmam. Evliyken adıma leke sürmem. Boşansam bile sorumlu olduğum bir kız çocuğum var. Çocuğuma da bunu yaşatmam. Ama bir süre sonra elbette yoluma bakacak kadar Zeki ve güzel bir kadınım. Hayatımı bu adam yüzünden yalnız sürdürecek değilim. Ama şu ara aklımı başıma alıp bir çare bulmak zorundayım. Boşanmak kolay. Amacım boşanmak değil. Çocuk yüzünden evli kalmak da değil. Eşimi seviyorum yani konuşuyorum mücadele veriyorum düzelsin istiyorum. Neden olmasın ki? Çok zor değil bence istese yapar ama istemiyor belli ki.
Umarım çok mutlu olursunuz. 🙏

kızlar gece kızın attığı mesajı şimdi açtım okudum ve ne yazık ki silmek zorunda kaldım okuduğumu görmesin diye çünkü kendisi açıp okumamış. Kız aynen şöyle yazmış ; abiiiiiiiiii sana kulaklığı unutturma demiştim 🥺🥺🥺🥺🥺

bunu yazmış. Benimki açıp mesaja cevap bile vermemiş ben açtım mecburen de sildim anlarsa anlar artık bilemem. Kız yarın mesaj attım cevap vermedin kulaklığı unutturdun filan derse çakabilir ne yapayım anlasın artık.
O kızda da kesin bir bit yeniği var. “Abi”ye mabiye bakmayın kimbilir ne geçiyordur akıllarından. İspat edilir bir aldatma olmasa bile flörtleşme olabilir.

Back
X