- 23 Haziran 2019
- 17
- 19
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminsagkosesi
-
Herkese merhaba. Aylardır konuşmayı beklediğim karakterlerimizin çok uygun olduğunu düşündüğüm adamla sonunda cesaret edip tanısmaya çalıştım ama bana verdiği yanıt;
" Yeni insanlarla tanışmak ilgimi çeken bir konu değil. Etrafta oldukça çok sayıda ilginç insan var, biri mutlaka seni tanımak isteyecektir. Bol sanslar =) "
Sizce uğraşmalı mıyım? Tanıdığı insanlar onu yalnızlaştırmış ve her türlü sevme / nefret etme kotasını doldurmuş olabilir..
istemiyosa istemiyodur diye mi düşünmeliyim yoksa biraz emek verirsem akışı değiştirebilir miyim yani alt yazı geçtimUğraşmalı mıyım derken
istemiyosa istemiyodur diye mi düşünmeliyim yoksa biraz emek verirsem akışı değiştirebilir miyim yani alt yazı geçtim
Canım kibarca ben almayayım demişHerkese merhaba. Aylardır konuşmayı beklediğim karakterlerimizin çok uygun olduğunu düşündüğüm adamla sonunda cesaret edip tanısmaya çalıştım ama bana verdiği yanıt;
" Yeni insanlarla tanışmak ilgimi çeken bir konu değil. Etrafta oldukça çok sayıda ilginç insan var, biri mutlaka seni tanımak isteyecektir. Bol sanslar =) "
Sizce uğraşmalı mıyım? Tanıdığı insanlar onu yalnızlaştırmış ve her türlü sevme / nefret etme kotasını doldurmuş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?