- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
cnm ben de öğretmenim ama esin biraz bencil bence ben her ay maaştan 1000 ayırıyorum kendime gerisini onun hesaba arıyorum o da evi geçindiriyor artı bir de birikim yapiyorŞu an evdeyim,bebeğime bakıyorum.Esimin ek kredi kartı var üstümde.Cüzdanımda ki para en son haziranda aldığım ekders ücretine ait.Esim cimri değildir.Hafta sonu ve bazen hafta içi asla yemek pişirtmez bana .Dışarda yer içeriz ,sadece ne istediğimi söylemem yeterli.Ama bana 50 tl bile vermesini saglayamadim bu güne kadar
cnm spor derken ne gibi çok hoşuma gotti benim de maddi anlamda durum iyi de tüm param bakım alış veris arada kız kardeşlere para vermekle bitiyor ama hiç spora fln gitmiyorum gerçi kaldığım şehir de buna uygun değil küçük bir şehir.Merhaba,
Bi suredir yurtdisindaydik esimin isinden dolayi Turkiye'ye tasiniyoruz, bende isi birakiyorum yakinda, maddi olarak bir sorunumuz yok cok sukur. Ilk defa calismayacagim evlendigimden beri, esimle konustuk bana her ay belli bir miktar verecek harclik gibi istemeyeyim diye biraz rahatsiz edici bi durum gibi geliyo simdi, siz nasil yapiyorsunuz bunu?
Aylik harcamalariniz nasil ? mutfak masrafi haric kisisel bakiminiz, alisveris, kuaforunuz, disarda yeme-icmeniz , veya varsa spor/ hobi masraflariniz?
ne kadar gider totalde merak ediyorum , birde mumkunse her ay para biriktirip altin almak istiyorum olabildigince, paylasirsaniz cok sevinirim fikir olur banada.
benim ongordugum ayda 1000tl harcarim gibi geliyor.. fazlami sizce?
Al bendende o kadar valla ben lazım oldukça alırım eşimden tutumlu bı bey Allah dan birikim yapar kuaför bı saçŞimdi bu soruya ne denir ki?
Kimi 1000tl ile mutfak masrafı dahi ev döndürmeye uğraşıyor.
Kimi bi çantaya verip geçiyor o parayı.
Tamamen kişisel bi durum yani.
Ben sadece bana ait 1000tlyle krallar gibi yaşarım mesela
Kuaför masrafım yok.
Alışverişe de pek düşkün değilim.
Gezer tozar, yer içer, millete hediyeler alır,
birikim yapar,
en önemlisi bir yetim sorumluluğu üstlenir üstüne de eşime harçlık veririm arada
Merhaba,
Bi suredir yurtdisindaydik esimin isinden dolayi Turkiye'ye tasiniyoruz, bende isi birakiyorum yakinda, maddi olarak bir sorunumuz yok cok sukur. Ilk defa calismayacagim evlendigimden beri, esimle konustuk bana her ay belli bir miktar verecek harclik gibi istemeyeyim diye biraz rahatsiz edici bi durum gibi geliyo simdi, siz nasil yapiyorsunuz bunu?
Aylik harcamalariniz nasil ? mutfak masrafi haric kisisel bakiminiz, alisveris, kuaforunuz, disarda yeme-icmeniz , veya varsa spor/ hobi masraflariniz?
ne kadar gider totalde merak ediyorum , birde mumkunse her ay para biriktirip altin almak istiyorum olabildigince, paylasirsaniz cok sevinirim fikir olur banada.
Diziyi izlemiyorum ama mantıklısı o 4000 bin tl kirayı sade konumdan dolayı vermem yani
Benim oturduğum sitede herşey var 2800 veriyorlar. Ankara ile İstanbul kirası karşılaştırılması doğru değil tabiki ama mantıklı gelmedi
Yaa aidat konusuna girmeyelimBenim de kira 800
150 aidat
Sauna var spor salonu var evin altında
Biz de kullanıyoruz :)
Benim de kira 800
150 aidat
Sauna var spor salonu var evin altında
Biz de kullanıyoruz :)
Temizlik asansor bahce bakimi ve gorevlinin maasi icin saunasiz sporsuz 400tl aidat oduyoruz. Sizin orasi neresi biz de tasinalim :) :)
2+1 lerin kirası nedir peki ?bizim burda bahçeye bakıyorlar, ortada bi süs havuzu var ona masraf oluyordur
çöpler alınıyor evden her gün.
apartman temizliği yapılıyor.
güvenlik var kapıda
otopark var açık ve kapalı
yer ankara- eryaman
ama kötü haber ev 1+1
bi de karşı blok var, aynı bahçe içindeyiz onlar 160 tl ödüyor 2+1 evler
satın alma fiyatı da 1+1 ler 170.000 tl
2+1 ler 230.000 tl
buyrun gelin :)
bizim burda bahçeye bakıyorlar, ortada bi süs havuzu var ona masraf oluyordur
çöpler alınıyor evden her gün.
apartman temizliği yapılıyor.
güvenlik var kapıda
otopark var açık ve kapalı
yer ankara- eryaman
ama kötü haber ev 1+1
bi de karşı blok var, aynı bahçe içindeyiz onlar 160 tl ödüyor 2+1 evler
satın alma fiyatı da 1+1 ler 170.000 tl
2+1 ler 230.000 tl
buyrun gelin :)
2+1 lerin kirası nedir peki ?
Bunlari okudukca istanbuldan nefret ediyorum :/
Tasi taragi toplayip gidicem bu sehirden
Bizim burda 1+1 ler 3000 civari kira. Iyice abarttilar ama tutan da oluyor demek ki insanlarda para var
valla kaç ya
o ne öyle
O kişiden kişiye değişir :/ Ayrıca aylık gelirinizle de ilgili.. Şahsen benim mutfak harici kişisel harcamalarım aylık 200 lirayı geçmez :/ sırf kuaför + ilacım her ay fix 150 lira tutuyor. Tabi kuaför masrafına ek olarak düzenli saç boyatıyor olsam daha fazla harcama yapmış olurum.. Ben bunu yapmıyorum. Her ay kıyafet alışverişi de yapmıyorum. Ama beğenip bir şey almak istersem ve pahalı bir ürün seçmiyorsam, o ay toplam masrafım 250 lira olabilir..Merhaba,
Oylede olabilir ama baktigimiz evlerin yuzde 90inda yok malesef.. fiyatlar yuksek biraz buralarda3 -4 binlira kira verebiliyorsanız niye spor salonu kafesi yüzme salonu spası olan bir site seçmiyorsunuz?
cnm spor derken ne gibi çok hoşuma gotti benim de maddi anlamda durum iyi de tüm param bakım alış veris arada kız kardeşlere para vermekle bitiyor ama hiç spora fln gitmiyorum gerçi kaldığım şehir de buna uygun değil küçük bir şehir.
Al bendende o kadar valla ben lazım oldukça alırım eşimden tutumlu bı bey Allah dan birikim yapar kuaför bı saç
Yaşadığın yere muhite yaşam standartına göre değişir lüks yerlerden alışveriş yapan bı insandan hayatta yetmez bı kuaför de bı saçı 15tl ye kesen de var lüks bı muhitte kestirme 30tl mesala o sana bağlı ama eşim bana ayda bin TL verse vallahi mutfak masrafını bile çıkartırım bı de birikim yaparım kuaför e bı saç kestirmeye giderim boya falan bilmem ki simsiyah saçlarım var geri kalan her işimi kendim yapan bı insanım alışveriş desen lazım oldukça o da uygunu alırım çok para verme yanlısı değilim kıyafete birine ev hediyesi falan gidecekse evde kendim yaparım el işi falan gelir elimden ondada masraf cüzi olur valla baktım da hiç masrafını yokmuş ayol ne şanslı kocam var
O kişiden kişiye değişir :/ Ayrıca aylık gelirinizle de ilgili.. Şahsen benim mutfak harici kişisel harcamalarım aylık 200 lirayı geçmez :/ sırf kuaför + ilacım her ay fix 150 lira tutuyor. Tabi kuaför masrafına ek olarak düzenli saç boyatıyor olsam daha fazla harcama yapmış olurum.. Ben bunu yapmıyorum. Her ay kıyafet alışverişi de yapmıyorum. Ama beğenip bir şey almak istersem ve pahalı bir ürün seçmiyorsam, o ay toplam masrafım 250 lira olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?