B Berfin Tuana Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 40 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfin Tuana #1 Merhaba arkadaşlar ben salonumda bir duvarımı resimdeki gibi komple baklava dilimli ayna kaplatacağım yaptıran var mı nasıl kullanımı memnun musunuz Eklentiler ep858387_20191014143754.webp 98 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba arkadaşlar ben salonumda bir duvarımı resimdeki gibi komple baklava dilimli ayna kaplatacağım yaptıran var mı nasıl kullanımı memnun musunuz
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.703 Emoji Skoru 2.711 Puanlar 63 Yaş 37 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfin Tuana #2 Berfin Tuana .!.: Merhaba arkadaşlar ben salonumda bir duvarımı resimdeki gibi komple baklava dilimli ayna kaplatacağım yaptıran var mı nasıl kullanımı memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Çok şık duruyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Berfin Tuana .!.: Merhaba arkadaşlar ben salonumda bir duvarımı resimdeki gibi komple baklava dilimli ayna kaplatacağım yaptıran var mı nasıl kullanımı memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Çok şık duruyor
B Berfin Tuana Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 40 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfin Tuana #3 yagmurdansonra .!.: Çok şık duruyor Genişletmek için tıkla... Evet görüntü harika ama yinede korkuyorum hani ışık falan gözümü alır mı vs diye Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurdansonra .!.: Çok şık duruyor Genişletmek için tıkla... Evet görüntü harika ama yinede korkuyorum hani ışık falan gözümü alır mı vs diye
Gizemm0 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 5.736 Emoji Skoru 14.696 Puanlar 248 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfin Tuana #4 Kirada olmasam bende yapardım ama şimdilik nooo .. cok şık bence yaptırın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
B Berfin Tuana Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 40 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfin Tuana #5 Gizemm0 .!.: Kirada olmasam bende yapardım ama şimdilik nooo .. cok şık bence yaptırın Genişletmek için tıkla... Evet ya çok güzel duruyor önünde de yemek masam olacak Allah'ın izniyle ama tedirginim o yüzden yaptıran var mı dedim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Gizemm0 .!.: Kirada olmasam bende yapardım ama şimdilik nooo .. cok şık bence yaptırın Genişletmek için tıkla... Evet ya çok güzel duruyor önünde de yemek masam olacak Allah'ın izniyle ama tedirginim o yüzden yaptıran var mı dedim