merhaba arkadaslar dogum yapali 25 gun oldu ama aynalara bakinca cok kotu duruyorum sanki yuzumu begenirler ama fizigim cok bozuldu her yerim bingil bingil saclarimi kisa kestirmistim hamileyken ama simdi bu kiloya hos durmuyor beyaz tenliyim ve saclarimin arasina ucuk bir renk attirmak istiyorum sizce ne olabilir mavi pembe vs...
emzirmiyormusun diye soracak olursaniz buyuk bi rahatsizlik atlattim igne oldum sutumu gecici olarak kullanamiyorum bu arada kendime bi degisiklik yapayim dedim fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum
çok mutlu oldum iltifatınız için teşekkür ederim25 günlük bir annesin ,eminim ki çok güzelsin ve benim hayalimde bu konuyu yazan anne cokkk güzel bunu bil :)
evet mantıklı bır bağdaştırma mavi attırabilirimAmannnnn be konu shaibesi, yeni dogum yapan manken de olsa dunya guzeli de olsa siradan bir hatun da olsa bingil bingil oluyor, yani garip bir durum yok :)
Biraz bekleyin bana kalirsa, nasilsa zayiflarsiniz. Yok icim acilsin derseniz, kiziniz varsa pembe giydiriyorsaniz pembe, oglunuz varsa mavi attirin :)
Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
Ancak daha 25 gün olmuş, lütfen kendini kötü hissetme
Hamilelik döneminden kalma kiloların olsa da; yeni anneler çok güzel oluyor
Şu an saçlarının durumunu bilmediğim için en doğrusu kuaföründen yardım almak sanırım
Biraz makyaj biraz da fırsat buldukça açık hava sana iyi gelecektir
Ben hiç doğum yapmadım ama küçük kardeşim, akşamları bir saat bebeği babasına bırakıp, banyoda sıcak su keyfi yapıyordu, günümün bütün stresini alıyor diyordu, sende seni rahatlatacak bir yöntem bulmalısın, hayatın değişti sonuçta, uykusuz zamanlar kolay değil.
evde topumda var eliptik bisiklette aslında iyi olurbenceee açıkçası ışıltı attırın şöyle güzel bir gözüksün çekici çekici:))
pilates topu alıp arada pilates yapıp vücudunuzu şekillendirebilirsiniz...
soyledıklerınızın hepsını yaşıyorumKlasik lohusa sendromu merak etmeyin geçiyor...Hem daha 25 gün olmuş çok yeni..yüzünüz şiş oluyor göz altlarınız mor ve yorgun oluyor.Her yanınız agrıyor.Eşinize gıcık oluyorsunuz durduk yere böyle bi sinir patlaması yaşayasınız geliyo.Sonracıma bütün eklemleriniz agrıyo surekli uykusuzluk hali kansızlık...Geceleri fazla terleme ayak ve ellere basan sıcak... daha saymayayım en iyisi..
Mutlu haber hepsi geçiyor sadece biraz zaman lazım....Farklı şeylerle uğraşın arkadaşlarınızla zaman geçirin hamilelik bebek dogum konuları konuşmayın farklı şeyler paylaşın...
nacizane tavsiyem; mavi yada pembe artik cok demode.. dogal renkler iyidir..merhaba arkadaslar dogum yapali 25 gun oldu ama aynalara bakinca cok kotu duruyorum sanki yuzumu begenirler ama fizigim cok bozuldu her yerim bingil bingil saclarimi kisa kestirmistim hamileyken ama simdi bu kiloya hos durmuyor beyaz tenliyim ve saclarimin arasina ucuk bir renk attirmak istiyorum sizce ne olabilir mavi pembe vs...
emzirmiyormusun diye soracak olursaniz buyuk bi rahatsizlik atlattim igne oldum sutumu gecici olarak kullanamiyorum bu arada kendime bi degisiklik yapayim dedim fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?