aynaalardan kaciyorum bana fikir verin

lohusalık depresyonu normaldir 40 güne kendine gelirsin,

ben hayatım boyunca hep zayıftım lohusayken yüzüm gözüm şişmişti kendimi çok kötü hissetmiştim,

hatta babam bile aaa kızım seni ilk defa böyle gördüm sen bu kiloları nasıl vereceksin dedi ve aradan 2hafta geçmedi

şişliklerim indi ,aradan -6 ay geçti hamileliğe başladığım kilodan bile çok daha zayıfladım.

bu hissettiğiniz geçici birşey atlatmanız uzun sürmez.

eski çekici fit halinize en kısa zamanda dönmeniz dileğiyle.

öncelikle şu itici avatarını değiştirmekle işe başlayabilrsin vage:)

Bende kızım 1.5 yaşına geldiğinde kendime dur artık addd dedim ve ilk işim kafamda Kilo olayını bitirmek oldu haziran ayında spora başladım aynı anda diyet yaptım ve 4.5 ayda 10 Kilo verdim saçlarıma kendi renginin iki Ton açığıyla işıltı verdim dogal ve güzel oldu degişim sende başlar evde bisikletin varmış hergün yarım saat 45 dk binsen o bile fayda sağlar saçların için pembe yada mavi çok demode artık ışıltı için doğallık moda bence kuaföründen destrk al...

bol bol ısırgan ve rezene için hem ödeminizi atarsınız hem süt yapar ben ilk doğumda bu şekilde kilolarımı vermiştim

siz bu.donemde bebeginizi emzirin.. firsat buldukca uyuyun... bingil bingil olmaniz gayet normal.. bemce sacinizi boyatmayin kimyasal kimyasal.. bir iki ay gecsin oyke yaptirirsiniz..

allah analı babalı büyütsün maşallah diyelim sakın öyle bişey yapma uçuk renkler filan saçmalama derim. kiloların emzirdikce gider ve bu durum korkutmasın seni. bu aralar hafif tombiş olabilirsin bide onun üstüne uçuk renkler yaptırırsan emin ol kocan senden uzaklaşır. altı çorum üstü paris yapma canım arkadaşım hem kocişin seni çok seviyodur ki bence çok da beğeniyordur yazık etme saçlarına derim

Bebegini gule gule buyut. Sac degisikligi seni oldukca motive edecektir. Kendimden biliyorum ben 7. Gun hemn boyatmistim. Kilolara bakma herseyin zamni var sabrli ol ve bakimli ol arkadasim

Bebiş gelmiiiişşş! Onun peşinde koşturmaktan eskisinden de zayıf olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…