Aynadakimi fotoğraftakimi benim burnum

Fotoğrafta karşıdan çekilen görüntü esastır. Benim de farklı çıkıyor bu arada, sisliklerdendir umarım diye geçiştiriyorum şimdilik.

Ayyy benim de merak ettiğim konu bu. Aynada çok şirin minnoş, arka kamera da öyle ama ön kamera adeta patates hangisi gerçek bilemedim

Ön kameradan çekilen fotoğraf insanların bizi gördüğü görüntü. Aynada gördüğümüz ve karşıdan çekilen fotoğraf yüzümüzün tam tersi oluyor ve gerçek görüntümüz değil.
Ama burnunuzun patates gibi ve eğri olması ödem kaynaklı olabilir.

Ön kameradan çekilen fotoğraf insanların bizi gördüğü görüntü. Aynada gördüğümüz ve karşıdan çekilen fotoğraf yüzümüzün tam tersi oluyor ve gerçek görüntümüz değil.
Ama yüzümde asimetrik demekki ben yamuldum hep öleydim yada

Bence kafanızı yukarı doğru kaldırıp burun deliklerinizin fotoğrafını çekin o şekilde çok net anlaşılıyor

Karşıdan çekilen görüntü esas görüntümüzdür, insanlar bizi o şekilde görür zaten estetik cerrahlar da hep karşıdan çektikleri fotoğraflarla değerlendirme yaparlar. Ayna ve ön kamera görüntüsü yüzümüzün tersi olan görüntüdür.

Karşıdan çekilen görüntü esas görüntümüzdür, insanlar bizi o şekilde görür zaten estetik cerrahlar da hep karşıdan çektikleri fotoğraflarla değerlendirme yaparlar. Ayna ve ön kamera görüntüsü yüzümüzün tersi olan görüntüdür.

Öyle miydi ya:KK45:
Karşıdan çekilen görüntünün gerçek görüntümüz olup olmadığından emin değilim ama ayna evet gerçek görüntümüzü göstermiyor, ışığın kırılması sebebiyle yüzümüzün sağı ve solu yer değiştiriyor, ön kamera da aynı şekilde çekerken ayna görüntüsü ile çekiyor ama çektikten sonra gerçek görüntüyle kaydediyor. Yani diyeceğim o ki aynada daha güzel görünüyoruz :confused::KK70:

Öyle miydi ya:KK45:
Karşıdan çekilen görüntünün gerçek görüntümüz olup olmadığından emin değilim ama ayna evet gerçek görüntümüzü göstermiyor, ışığın kırılması sebebiyle yüzümüzün sağı ve solu yer değiştiriyor, ön kamera da aynı şekilde çekerken ayna görüntüsü ile çekiyor ama çektikten sonra gerçek görüntüyle kaydediyor. Yani diyeceğim o ki aynada daha güzel görünüyoruz :confused::KK70:
Evet ya çekerken güzel sonra kayıt ettikten sonra araba çarpmış gibi :kızgın:

Ya benim burnum ameliyattan öncese hafif eğriydi sonrada egri sola bakıyor doktorda dedi kökünü ellemedim şişlikler inince egrilicek diye ama ben aynada görmüyorum sadece fotg net çıkıyor kabus gibi

78B98862-F3F5-4B2C-B922-07B5033A4F92.webp

Back
X