kilo dediğin nedir ki ! verirsin. yürüyüş yapıyormuşsun. yediklerine dikkat edip bir de egzersiz yaptın mı başlarsın vermeye. hatta yanılmıyorsam 80 kilo ve üzerindekilere bazı devlet hastenelerinde diyetisyen desteği bile var. olmasa bile dahiliyeye gidip bir tahlil yaptır. senin kilo almana sebep olan bir rahatsızlık mı var önce onu öğren. hayata bunları gerekçe gösterip yüz çevirmek olmaz. daha yaşın 18. sakın bu gereksiz düşüncelerle gününü geçirme. yok yere günlerini heba etme. gününü yaşa. 1saniyenin bile geri dönüşü yok çünkü.
İste univ. Boyunca sanki bu yuzden hep yalniz kalicakmisim gibi geliyor. Kimseler beni begenmeyecek gibi...canım niye sıktın kendini bukadar. sınav dönemi kilolar gayet normal. emin ol üniversiteye gidince hepsini geri vereceksin gezmekten :) ilk önce mesele kilo değil, sensin. aynaya baktıgında neden çıkıntılara bakıyorsun. uyanır uyanmaz kalk aynada gözlerinin içine bak. rabbin seni eksiksiz yarattı ilk önce şükret. ve kilo işi sadece karar verme ve sabır işi maksimum 4-5 ayını alır. içindeki güzelliği sev. eski resimlerime baktıgımda ne tipsizmişim diyorum. ama o dönem bile hep sevmişimdir kendimi. bak kardeşim 1.55 boyunda ve 65 kiloydu. hep mutsuzdu. doktora gitti, pilatese gitti. 3 ay içerisinde 36 beden oldu. ama hala mutsuz. kendini sevmeyi ihmal etme
tatlım sen üniversiteye giden herkesin tvdeki gibi oldugunumu düşünüyorsun. üniyi kazandıktan sonra başlarsın burs başvurularına. ben 650 lira burs alıyordum. gidersin spor dediğin nedir. büyük değişim istiyorsan, ve oruç tutuyorsan bundan güzel zaman bulamazsın. iftarda ve sahurda bol su ve az yemek. çözüm bukadar
Bir arkadasim unive gidince bor yilda oyle bir diyet spor yaptiki incecik oldu. Halada oyle. Sanirim otuz otuzbes kilo verdi
Hersey sana bagli insallah verirsin kilolari
Haklisniz yarin yaglarla evde deneyecegimhem bunalıma gireceksin. hemde koşu bandından sıkılacaksın. dediğin gibi ani değişim isteyen birine uymayan bir cümle bu. kararlı ve tutarlı ol. yoksa verdiğin kiloları tekrar alırsın tatlım
Neden 10 kilo versem nolur ki diye düşünüyorsun Zaten 10ar 10ar almadın mı o kiloları, 10ar 10ar da verirsin :) Bak burda üyelerin neredeyse yarısı kilo vermek için çabalıyor. 90lardan 60lara inmiş bir sürü insan tanıyorum ve onlarda bu dünyadan. Yani isteyince olmayacak bir şey değil. Başarı öykülerini okuyarak onlardan ilham alabilirsin. Hayatını kısıtlama sırf kilo yüzünden e kafanda bu işi bitir. Ben de kilo vermeye çalışıyorum, astım hastasıyım ve ağır sporlar yapamıyorum ama boğazımı tutarak ayda 5 kilo verdim. Sen birde spor yaparsan 1 senede epeyce kilo verebilirsin.
.
Boyum kisa oldugu icin bi 50 falan olmam gerekiyO estetik olmasi icin.. Haklisiniz:) basari hikayelerini uye olmadan once de takipteydim zaten umarim gi gun benimde orda hikayem olur.
tatlım sen üniversiteye giden herkesin tvdeki gibi oldugunumu düşünüyorsun. üniyi kazandıktan sonra başlarsın burs başvurularına. ben 650 lira burs alıyordum. gidersin spor dediğin nedir. büyük değişim istiyorsan, ve oruç tutuyorsan bundan güzel zaman bulamazsın. iftarda ve sahurda bol su ve az yemek. çözüm bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?