Aynaların farklı göstermesi

taciss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
64
10
298
selam kızlar ben 2 ay önce burun estetiği oldum,aynalardan ayrılmıyorum malum yalnız,evde salondaki aynaya bakıyorum burnumu büyük kötü gösteriyor fakat,banyodaki aynaya bakıyorum çok güzel gösteriyor acaba ışık farklılıklarıdan mı öyle gösteriyor,sizede aynısı oluyor mu????

Öyle çok fark olmadı benimkinde ama bazen asansörün içindeki aynaya baktığımda daha zarifmiş gibi gözüküyor:))ya da bize öyle geliyor.Biz kafayı mı yedik ne burunlarımızınelinde.Ben de ameliyat olalı 5 ay oldu.Daha yeni yeni aynayı elimden bıraktım.ılk zamnlar aynasız hiçbirşey yapamıyordum.Hep foto çekip burnuma bakıyordum.Şükürler olsun o dönem geçti.Galiba bu dönemi hepimiz yaşıyoruz ilk zamnlar:))))))

banyoda ışık daha fazla oldugundan daha fazla az gölgeli görürsün =) ışık fotorafı bile cok etkiler mesela gündüz dısarda saat 5 ten snra daha güzel cıkarız fotoraf cekildimizde. yanı kesinlikle ışıktandır yoksa salona girince burnunun birden büyücei yok :)

ben de arkadaşa katılıyorum.Çünkü asansörde mesela daha karanlık bir ortam var.Burnumuz zarif duruyor.Ama başka aynalar daha aydınlık olunca bize öyle gözüküyor diye düşünüyorum:))

bende salonun aynasında büyük gibi görüyorum. küçük el aynamla tekrar bakıyorum kibar görünüyor. sonra profilden resim çekiyorum bol bol bakıyorum. ayyyyy ben bunu her gün yapıyorum yaaaa. o yüzden evde fazla kalmamaya çalışyorum yoksa kafayı burnuma takıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

artık evdekilerden gizli gizli aynalara bakıyorum,kızıyorlar :)

bende hala yeni burnumun varlığına alışamadım insanlarfa hep cepheden bakmaya gayret ediyorum sonraaa kızımmm artıkk hokkaa burnun var sağdan soldan bakabilirsin rahat ol diyorum :):):):):

Back
X