Aynanın Karşısındaki Ben Miyim?

ne zamandan beri üyeyim ama ders çalışmaktan giremiyordum siteye. gk- gy zordu uğraştırıcıydı yetiştirmekte sıkıntı çektim eğitim bilimleri orta güçlükteydi yalnız iyi de olsa kötü de olsa bitti şükür sizin nasıl geçti??

geçmiş olsun canlarım.. sınavınız umarım güzel geçmiştir. ben umutluyum. çok harika geçmediyse de normaldi.. umutluyum.. hayırlısı olsun hakkımızda..

iyiydim yani sakin gittim sınava son akşama kadar çalıştım.
çok yoğun geçti son hafta seminer deneme derken hiç buraya girmeye fırsatım olmadı.
vicdanım rahat olsun diye son ana kadar çalıştım. geçti gitti sınav.
inşallah herşey istediğimiz gibi olur. nasıldı sınavın?inşallah istediğinden de iyi geçmiştir:)

Merhaba atessu,
Sabah kahvaltı yaparken bile güncelleri okuyordum :)
Son dakikaya kadar çalıştım,söylenenin aksine kafamı da karıştırmadı.
Fakat sınav garipti bilmiyorum sende bana katılır mısın ?
Ben çeşitli dershanelerin sınavlarında 100 üstü netler çıkarıyordum başarısız bir denemem ise 90 oluyordu.
Bütün dersler zorladı beni,yoruldum soruları çözerken.
Hayalkırıklığı yaşadım biraz ben ösym'nin soru tarzını daha kolay olarak nitelendirmiştim hep ya da bize inandırılan buydu.
Kpss soru tarzı değişmişti türkçe kabus gibiydi ki en iddalı olduğum 30 net hayal ettiğim alandı.
Hayırlısı olsun netice de bitti,geçti stresi üzerimizden attık gitti..
Kötü geçti diyemem iyi geçti diyemem bilmiyorum puanımı ve sıralamamı görmem lazım.
İnşallah atanırız tek dileğim bu...

eğitim bilimlerini görünce sınav hakkında konusamadım...

sorular çok belirsizdi kafamdaki hiçbir şemaya uyduramadım hah, bu örnek olay, bu beyin firtinası dersin şak diye işaretlersin ya hani

onu kesınlıkle yapamadım 2 dk falan düşündüm bu ne olabilir diye
sınavdan çıktım ne ıyı ne kötü bi garip...

sorular çok belirsizdi kafamdaki hiçbir şemaya uyduramadım hah, bu örnek olay, bu beyin firtinası dersin şak diye işaretlersin ya hani

üzülme umudunu kaybetme arkadaşım. Ben de 6 sene önce girdim ve eğitim bilimleri sınavından çıktığımda beyni alınmış gibiydim. duymadığım şeyler çıktı, bildiklerimi ise dolandırıp sormuşlar anlayana kadar ömrüm bitti :) ama sınavdan 80 aldım ve en iyi eğitim bilimlerinden puan almıştım :). Gerçi sınav yıl geçtikçe zorlaşıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

üzülme umudunu kaybetme arkadaşım. Ben de 6 sene önce girdim ve eğitim bilimleri sınavından çıktığımda beyni alınmış gibiydim. duymadığım şeyler çıktı, bildiklerimi ise dolandırıp sormuşlar anlayana kadar ömrüm bitti :) ama sınavdan 80 aldım ve en iyi eğitim bilimlerinden puan almıştım :). Gerçi sınav yıl geçtikçe zorlaşıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah emek veren herkes karşılığını alır...

iyi geçti demeyi isterdim ama diyemiyorum
elimden gelenin en iyisini yaptım
hayatımda hiç bu kadar terlememişrim..

Merhaba atessu,
Sabah kahvaltı yaparken bile güncelleri okuyordum :)
Son dakikaya kadar çalıştım,söylenenin aksine kafamı da karıştırmadı.
Fakat sınav garipti bilmiyorum sende bana katılır mısın ?
Ben çeşitli dershanelerin sınavlarında 100 üstü netler çıkarıyordum başarısız bir denemem ise 90 oluyordu.
Bütün dersler zorladı beni,yoruldum soruları çözerken.
Hayalkırıklığı yaşadım biraz ben ösym'nin soru tarzını daha kolay olarak nitelendirmiştim hep ya da bize inandırılan buydu.
Kpss soru tarzı değişmişti türkçe kabus gibiydi ki en iddalı olduğum 30 net hayal ettiğim alandı.
Hayırlısı olsun netice de bitti,geçti stresi üzerimizden attık gitti..
Kötü geçti diyemem iyi geçti diyemem bilmiyorum puanımı ve sıralamamı görmem lazım.
İnşallah atanırız tek dileğim bu...

inşallah..
beklemek çok zor zaman bir an önce geçsin istiyorum.
TÜrkçe den başladım ben de soruları okurken önce heyecanlı olduğum için zor geldiğini düşündüm ama sorular ilerledikçe baktım ki çok sakinim hatta aşırı sakinim ve sorular zor..
belki Türkçeden başlamasak daha iyi olabilirdi
ama inşallah sapma yüksek gelir de puanlarımız atanmaya yetecek kadar olur
şahsen ben uzak yakın hayırlısıyla her yere razıyım :) ne diyelim Allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelim inşallah:)

ALlahım aynı şeyi düşünmüşüz bende o soruyu okudum oh dedim bildiğim birşey baktım şıklarda beyin fırtınası yok. sonra acaba dedim farklı bir ismi var da ben mi bilmiyorum.baktım tekrar benzeyen şık bile yok..
eğitim benim için de şok ediciydi özellikle öğrenme..

delireceğim artık..
hava raporunu dinlerken adı geçen şehrin iklim özelliklerini tekrarlamak, herhangi bi kanalda geçen kurumun kuruluş tarihini hatırlamaya çalışmak, adı geçen mahkemenin yüksek mahkeme olup olmadığını düşünmek, spikerin kurduğu cümledeki anlaım bozukluğunu bulmak ve daha bir sürü şey beynimde dolaşıyor
her gün sabah akşam sahurda öğlen gece her dakika ösym nin sitesina bakmaktan yoruldum..

Back
X