Neden kiDelirdiniz galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kiDelirdiniz galiba
Devlet hastanesinde reklamlarda ,balon Gibi şişirilen doktorlardan daha güzeli yapılıyor,araştırma hastanesinde yaptırın ben öyle yaptım.harika bir iş çıkardı.bence burnunuz estetik istiyor önemli olan sizin mutluluğunuz,Selam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladi![]()
onden fotomuda paylastim arkdslar onden cok kotu durmuyor sanki deglmiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
Eger devlet hastanesındekı doktorlar başarılıyda neden olmasın?Ama çok ıyı arastırılmadı gerek.Selam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladi![]()
onden fotomuda paylastim arkdslar onden cok kotu durmuyor sanki deglmiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
Ameliyatinizi kim yapti?Son üç gün rahatsızım diyorsunuz öncelikle ameliyat düşünmeden evvel nedenini anlayın. Geçici olabilir. Adet döneminde ben de kendimi beğenmem bir tatsız huzursuz olduğumdan sanırım. Böyle bir dönem içinde olabilirsiniz.
Ben burun estetiği yaptırdım hem de güzel sayılabilecek bir burnum vardı. Bu kararına herkes çok şaşırdı. Ameliyat öncesi 'saçmalama ne güzel burnun var' cümlesini çok duydum. Ama kararlıyım çünkü tam 15 yıl boyunca burnumu sevemedim.
Ameliyattan sonra hem ben kendimi çok beğendim hem de yaptırma diyenler iyi ki yaptırmışsın dedi. Çünkü yüzümü çok değiştirdi ve yumuşattı. Doktorum işinin ehliydi. Bu önemli bir husus. Yüzünün orta yerini gelişi güzel birine emanet etmemelisiniz. Hiç yaptırmamak daha iyi.
Hiç bir açıdan öyle aman aman kötü durmuyo ama bu sizin dediğiniz gibi takıntı. İnsanlar ne söylerse söylesin sizi tatmin etmez. imkan bulunca amelyat olursunuz ancak devlet hastanesi değil de en azından üniversite hastanesini tercih edinSelam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladi![]()
Türkiye standardiBence abartıyorsunuz Türkiye standartlarında normal bir burun sizinki. Estetik ciddi bir karar iyice düşünmelisiniz ama ben sizin yerinizde olsam yaptırmazdım
Şey gibi olmuş bu:Benimki çok beter ama takilmiyorum herkesin burnu fabrikadan çıkmış gibi aynı kalkık dümdüz olmak mı zorunda? Ilerde biz farklı dikkat çekici olacağız bence![]()
Türkiye standardi![]()
![]()