• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya Bakmaliymisim.

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..

Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...

Sen onun çocugu icin degisdin hem 10 kilo neko ben 40 kilo aldim millet elli laf dedi hic umrumda olmadi cocugum saglikliydi kendimde öle gerisi bosdu takma kafana hatasini anlar sinirle sölemisdir...

demek 36 beden olarak begenmis seni, muhtemelen korktu ve seni bu sekilde uyarmak istedi.
hamilelikte onlarca kilo alip asla eskiye donmeyen cok kadin var, o sebeple telaslanmistir.

Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..

Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
eşinde dogum heyecanı var sanırım. farkındaysa eger
hamılesın ve en dogal sey kilo alman..
alındıgını acıkca belırt ve trıp at, hamıle hormonun tavan yapabılır sonucta

Kendi neye benziyor peki?

Yani gece gece yazmayayim diyorum ama ben olsam bua dama tek kelime cevap verip hayvan derdim sadece. Ne demek ne hale geldin ? Siz hamilesiniz, normal ve dogal olani tabi ki kilo almak. Yani boyle bir seyi ne amacla soylemis, anlayamiyorum, hamile halinizle sizi uzmeye ne hakki var? Bu nasil bir kafa?

Sen onun çocugu icin degisdin hem 10 kilo neko ben 40 kilo aldim millet elli laf dedi hic umrumda olmadi cocugum saglikliydi kendimde öle gerisi bosdu takma kafana hatasini anlar sinirle sölemisdir...
Bugun yururken nefes almakta zorlandim , belimi tutum dalga gecti resmen benimle ciddi bir sekilde.

Sinirlerimi bozdu resmen aglama kirizine girdim bian ..
bende 61 kilo hamile kaldm banada eşim kiloları veremessn diyoda napabilrim onun ve benm çocugum erkek milleti bazen çok dengesiz oluyo aldrma bende sen kendine bak diyorum şakayla karışık laf sokuyorum :)

Kendi neye benziyor peki?

Yani gece gece yazmayayim diyorum ama ben olsam bua dama tek kelime cevap verip hayvan derdim sadece. Ne demek ne hale geldin ? Siz hamilesiniz, normal ve dogal olani tabi ki kilo almak. Yani boyle bir seyi ne amacla soylemis, anlayamiyorum, hamile halinizle sizi uzmeye ne hakki var? Bu nasil bir kafa?
Belimi tutarak yurudum.bugun nefes alamiyordum , taklidimi yapti ofun dalga gecti ama hic bukadar ciddi olmamisti ..

o degisim gormemis. 10 kilo dedigin nedirki. Bir bayan istese en fazla 2 ayda verir o kiloyu. Bir kuafore gider, sac bakimi cilt bakimi derken 1 2 gunde toparlar. Ama o kirilan kalp...
Ben cok bakimliyim.bu halimle bile asla tirnak bakimimi sacimi aksatmam , hergun kiyafet konusunda evde bile dikkat ederim , ama oyle kirildimki kendisine ..
Anlatamam

Back
X