bir insanın eksiklği ile alay etmek aşağılamak ne şuursuzca bir davranış ya.benımde 2 evladım var ben şimdiden onlara aşılıyorum.mesela oğlum bu yıl 1.sınıfa başladı sınıfından birini bana anlattı anne filanca arkaadaşım okula poşetle gelıyor dıye güldü.kızmadım anlattım.oğlum babasının prası yoksa ne yapsın dedım.bızımde paramız olmasaydı sana çanta alamayabılırdık arkadaşlarınla paylaş onlarların eksıklığinı yüzlerıne vurma ALLAH senı seevmez dedım.oğluşum o günden sonra o kadar yardımcı oldukı kalemını sılgısıı herseyını paaylaştı asla kımseylede dalga geçmez.aile çocuğunu bilinçli yetiştırebılmeli
öğretmenımız bır gün oğlumu göz doktoruna götürmemı söyledı tahtayı göremediğinı söyluyormuş.sabah hemen dr. gıttık.doktor gözzlük verdı miyop çıktı malasef

o an çok üzüldüm ama AALLAH başka dert vermesın.okula gözlükle gıttığimiz ılk gun oğluma bırı sen körsün demiş.yanıma geldı saarıldı öyle ağladı ki eve geldım bende ağladım banyoda suyu açarak içim acıdı.oğlum 1 hafta tenefüslere bıle çıkmamış.daha sonra o çocuğu buldum ve butun sınıfın içinde özür dılettırdım.şükürler olsun bı daha da sorun yaşamadık inşallah yaşamayızda.onun küçüçük kalbının kırılmasına ,ıncınmesıne yüreğim dayanmıyor.
canımmmm sende senı kımsenın üzmesıne iizin verme.güçlü ol emınım iyileşeceksın duaalarım senınle