aynaya baktığınızda nerenizi beyenmiyorsunuz ?

.................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde yengeç burçlarının zaten sorunu olan yerden...göbeğimin midemin görüntüsünden şikayetçiyim. gerçi iki bebek doğurdum ama yine de olmayan da göbek oolmuyor..

her yerimi beğeniyorum:icecream:

şuramı buramı diyemem çünki kendime göre güsel bir bayanım ama hafif kiloluyum cancanlar hormonel kilo alıyoru buda beni üzüyo ama veriyorum tedavi oluyommmm

kulaklarımıkafamçokkarıştı kepçeyim yaw acı verici jeyyar

bende kendimi çok beğenirim (bu yaz bi trafik kazası geçirdik kaşım patladı 10 dikiş atıldı sanki benim için dünyanın sonuydu )çok şükür iz kalmadı estetik oldum şimdi hala güzelimsırnaşık şey allahıma şükür çocuklarım eşim hepimiz sağız :1hug:

bende kendimi çok beğenirim (bu yaz bi trafik kazası geçirdik kaşım patladı 10 dikiş atıldı sanki benim için dünyanın sonuydu )çok şükür iz kalmadı estetik oldum şimdi hala güzelimsırnaşık şey allahıma şükür çocuklarım eşim hepimiz sağız :1hug:

geçmiş olsun canım allah korumuş

bende heryerimi begeniyorum cok sukur allahima, cevremdekilerde begeniyo:dance:,ama sadece biraz varisim cikti onlari begenmiyorum:1no2:

Kızlar aslında bnmde beğenmediğin taraflarım var tabi.Kendimi mi avutuyorum bilmem ama savunduğum bir düşüncem var.Bir bölgemi beğenmemem ya da çirkin olması o uzvumun hiç olmamasından daha iyidir diye düşünüyorum.Şükretmek lazım.Hiç olmasa mıydı?yoksa böyle de idare eder miyiz?yerimsenibena.s.

ya 1 67 boy 52 kılo olmama ramen sımıt bolgemden nefret edıyorum fazla yok ama hala gobek ve yan taraflarım dar bısey gıyınce bellı oluyo nasıl kurtulucam yaa daha kılo mılo veremem tahta gıbı olucam yoksa bıdee yuzumdekı sıvılceler gerı kalan herseyımden memnunum...

bende goguslerimi begenmiyorum:roflol: cunku cok buyuk giydigim bisey yakismiyo ,en cok onlardan nefret ediyorumsırnaşık şey

Back
X