Ayni anda 2 kisiyi sevmek mumkun mu?

Hayatinizda hic ayni anda iki kisiyi birden sevdiniz mi?

• Ankete Katılan
    112
2 kisiden hoslaniyosun, duzeltelim.
Ikisinide seviyo yada asik olamazsin.
Asik olmak bambaska bisy.

Sevgililerine sorsana belki de onlar aynı anda 5-6 kişiyi sevebiliyordur ve sen de onlardan sadece bir tanesisindir.

ikisini de seviyorsun anladık da, sonuç ne olacak ordayım ben??
ikisi ile de evlenmeyi falan mı düşünüyorsun... ? ne diyelim yani allah çarşına pazar versin...

Ben herkes gibi sivri yorumlar yapmicam.
Aşk değildir hissettiklerin,
Ama iki kişi birden kafanı karıstıryo olabilir normal bence.
Ama napman gerektiğini bilemiyorum basıma gelmedi. Ben olsam 2sinide tercih etmez yoluma bakardım sanırdım. Çünkü gerçekten biri ağır gelseydi bunları düşünmezdin

Cooook eskiden iki kisiye asik olmustum belki de olmamistim biriyle sevgiliydim ama digerini gorunce asik gibi hissediyordum aldatma vs gibi birsey asla olmadi sevgilimden ise ayrilmistim cunku deger verdigim bir buyugum eger baskasina birsey hissettiysen demek ki sevgilinle eksikleriniz var gibi bi konusma yapmisti sonra cok dusundum suclu hissettim ayrildim sebebinide acik acik kirmadan soyledim diger kisi ise hic konusmadan platonik kaldi bence boyle duygular olabiliyor ya da o an donem oyle hissedebiliyorsunuz. Ben o zaman daha genctim yani 21 falan suan icin oyle bir duygu yasiyacagimi dusunmuyorum bence bir gecis donemi olabilir.Ama iki kisiyi ayni anda idare ediyorsaniz bence asil dusunmeniz gereken ahlaki yapiniz cunku kadin veya erkek bunu yapan kisilerin ciddi ahlaki sorunlari oldugunu dusunuyorum .

Her ikisininde dünya ahiret bacısı ol.. Onlar seni sevsinler Şaka bi yana, ikisinin toplamından bir adam yaratmaktır bence bu konu.. İkisinede farklı duygularla tek adam yaratmaktansa kafanızda, siz ikisinin toplamı olan tek adamı bulun..

Son düzenleme:
Bizim oralarda 2 kişiyi aynı anda sevene aynı anda bilmem kaç kişiyi idare ediyo derler. Bilmem anlatabildim mi

Ben evet'i işaretledim sonra sonuçlardan şüpheye düştüm %17 oranında kaldım.
Ama çocukluğuma yakın bir zamanı anımsayarak böyle düşündüm, yani biri vardı ondan hoşlanıyordum okuldaki başka bir çocuğu da beğeniyordum çıkmıyordum da hoşlanıyordum,
sonuçta ikisi de platonik idi
Aynı anda sevmek denebilir.

bence olamaz insan birini sevdiğinde etrafındaki diğer erkekleri herhangi bir nesne gibi görüyor. aşk aynı anda iki kişiye duyulacak bir duygu değil, insanlar bir kişiye bile aşık olamazken bu kadar cömert kalbiniz olamaz, kimsenin olamaz bence

kalbiniz "o" kadar büyük olmasın. tek kişi de yeter.
aşk zaten, sevgiyi de şefkati de şehveti de tek bir kişide bulmak demek. eğer birinden biri eksikse o aşk değildir, bence

Benim eski erkek arkadaşım bundan saatler önce bunun mümkün olduğunu kanıtladı bana ya, bence hiç bir şekilde mümkün değil ama..
Büyük konuşmak ya da yargılamak değil, ama aklınız bir başkasına kayabiliyorsa artık diğer kişiye karşı olan hiç bir güzel his kalmamış demektir bence..
Gerçekten seven hiç bir kimse, sevdiği adamın/kadının yerine bir başkasını koyamaz..
Ama "gerçekten seven" kısmına da dikkat çekiyorum..
Sevgiyle kalın.

Hadi ama kimsenin mi basina gelmedi

İki kişiyi sevemez bence insan bitane sevebilir.
Ikisinden de hoslandigi yönler olabilir ama ayni anda sevmek mümkün degil bence.
Hadi diyelim ki ikisini bir seviyosun karsilikli flört var demissin ikisini de aldatiyosun.
Ki basina gelse nasil düsünurdün?
Herseyi gectim ikisinide sevmeye devam ettin napicaksin ikisiyle bir mi evleneceksin?
Bence insan birini sever ikisini sev ikisiyle flört yaşa isin sonunu iyi göremedim :)

Platonik olsa eyvallah da flört ediyorsanız sıkıntı büyük
Eğer birini seçemiyorsanız ikisinden de vazgeçin, 3. biriyle ilişkiye başlayın ve gözünüzü başka yere kaydırmayın.

Böyle bir şey başımdan geçmedi. Ama gözlemledim ya da çevremde olduğunu söyleyen insanlar oldu. Bence şöyle bir şey; etkilenme kriterlerine uyan insanlar var. Örneğin birinin fiziksel görüntüsünü çok çekici buluyor, diğerinin ruhu ya da işi, unvanı, ailesi vs. yani sosyal statüsü onu cezbediyor. Bu iki kişiden birini seçmek sağlıklı bir davranış değil, çünkü birine aşık olduğunda bu kişi çirkin, kötü, eksik vs. bile olsa gözüne harika görünüyor ya da bu eksiklikleri bilip ona rağmen seviyorsun. Hal böyleyken ikinci bir kişiye odaklanamıyorsun. Yani göz açlığı belki de masada bir sürü yemek varken hepsini yemek istemek, ama biri en sevdiğinse sadece onu da yiyebilirsin.
Kısacası en iyisi bu iki kişiden de uzaklaşıp, arınıp, sağlıklı bir duygu durumu ile gerçekten birini sevmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…