ayni babasi

valla bizdede hep babası babası dendi ben hep dışarlarda kaldım. en son saçları aynı halasıı dediler patladım sonunda.
hiç benden almamış bu çocuk annesi kim ki dedim.. anne demeyinde sizin taraftan kim olursa olsun alakasız benzetin dedim.
şimdi espriye döndürdüler işi. seni sinirlendirmek hoşumuza gidiyor diyorlar.

Bizim milletimiz illa birine benzeticek ya benzetmese olmaz. Daha gözleri açılmamış bebeğe aynı şunun gibi gözleri diyenler bile var o yüzden pek şaşırtıcı durum değil:KK48:

Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr

Not:annem soz kpnusu degil kotulemek asla olamaz o benim annemden daha yakin sakin kimse kaynvalide sorunu olarak bakmasin. Benim burda amlatmak istedgim sorun aslinda benim benimle ayni durumu yasana oldumu yoksa benim takintimmi diye .ayrica esime benzemesi beni daha cok mutlu ediyor.zira bunn surekli irdelenip benim dista kalmam uzuyr.logusagilik sendorumum tavanlarda:KK70:
Canım bende 5 aylık bir anneyim ilk bebeğimiz eşimle aynı şekilde benim kayinvalidemde sürekli aynı babası deyip duruyo halbuki benzemiyor oğlum doğduğundan beri bana ve abime çok benziyo Bende içten içe sinir oluyorum o öyle dedikçe ki eşim bile aynı sen çocuk doğduğundan beri hiç baba benzemiyor diyo :) aynı şeyi yaşıyorum seninle bende kayinvalidemi çok seviyorum ama sürekli oğluna benzetmesine anlam veremiyorum cidden benzemiyor çünkü hani benzese hiç bu kadar şey yapmicam :) gıcık oluyo insan çok haklısın

Bizimkilerde oğullarımı dıdısının dıdılarına benzetirler bende bu çocukların anası babası var diyorum gülüp geçiyorum

Back
X