Aynı belirtiyi yaşayanlar oldu mu

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
Kızlar adetime 6 gün var çatlatma iğnesi sonrası ise 12. Günüm bel ağrım çok var ve sırtım ara sıra regl sancısı gelip gidiyor ve daha demin eşimle ayıptır söylemesi akşam yemeği yerken beyaz lahana sarması en sevdiğim yemek bi öğürme geldi kusucak gibiydim geldi gitti ilk defa böyle oldu heyecanlandım acaba bu bi belirtimi ?

Kızlar adetime 6 gün var çatlatma iğnesi sonrası ise 12. Günüm bel ağrım çok var ve sırtım ara sıra regl sancısı gelip gidiyor ve daha demin eşimle ayıptır söylemesi akşam yemeği yerken beyaz lahana sarması en sevdiğim yemek bi öğürme geldi kusucak gibiydim geldi gitti ilk defa böyle oldu heyecanlandım acaba bu bi belirtimi ?
Bulantı-kusma hissi bu kadar erken olmaz

Bende de aynı şekil oluyor bende adetime 3 gün var aynısı bende de oluyor inşallah vardır

Bende iğne yaptım canım 3. Cü iğnem sancıların var mı acaba nasıl ? Adet sancısı gibi mi ?

Benim de adete 3 gün var bel sırt agrısı var gelip giden regl gibi sancılar merak ediyorum dün test yaptım çıkmadı
Test yanıltıcı oluyo doktora görün regl günüm geçtikten snra bn salı günü gidicem olmazsam inşallah

Back
X