Aynı boyda sevgilisi olanlar ya da daha kısalar

sariyiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
7
1
1
33
Merhaba kafama takılan bu konuyu sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar, yeni sevgili olduğum kişiyle iyi bir uyumumuz var kişisel olarak ama aynı boydayız bunu ara ara kendime dert ediyorum tanından çok iyi hissediyorum ama sarılınca falan daha farklı olabilirdi de diye düşünüyorum bazen. Ondan ayrılmayı denedim bu yüzden ama yapamadım onu kaybettiğimi düşününce üzüldüm ağladım. Çevrenin kötü görüşlerini çok kafaya taktığım için de bunu nasıl engelleyebilirim ? Benzer durumu yaşayanlar var mı ? Deneyim ve tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen

Son düzenleme:
Saçma düşünce. Benim eşim de benden 2-3 cm kısa, ve hiç "çekinme, utanma, ya da sarılırken farklı olabilirdi" düşüncesine girmedim, başta kafa , kalp uyuşuyorsa gerisi tırt.

Kilo
Mesafe

Bunlar sadece lanet olası birer rakam.

Saçma düşünce. Benim eşim de benden 2-3 cm kısa, ve hiç "çekinme, utanma, ya da sarılırken farklı olabilirdi" düşüncesine girmedim, başta kafa , kalp uyuşuyorsa gerisi tırt.

Kilo
Mesafe

Çom

Kilo
Mesafe

çok mutlu olun hep inşallah aslinda ben çevreden de biraz takiyorum sanirim çevrenin kötü görüşlerini nasıl aşabilirim bilmiyorum sizce ?

Çom

çok mutlu olun hep inşallah aslinda ben çevreden de biraz takiyorum sanirim çevrenin kötü görüşlerini nasıl aşabilirim bilmiyorum sizce ?
Takma keyfine bak. Seviyorsan gerisi boş. Boy falan hikaye. Onun yanında mutlu huzurlu hissediyorsan yanında değilken ozluyorsan hiç takma bu konuları. Elin kriterleri ile seninkiler farklı. Herkes senin gözünden bakmıyorki. Milletin ne dediği bu kadar da önemli olmasın senin için. Her zaman kendi seçimlerini kendin yap.

Takma keyfine bak. Seviyorsan gerisi boş. Boy falan hikaye. Onun yanında mutlu huzurlu hissediyorsan yanında değilken ozluyorsan hiç takma bu konuları. Elin kriterleri ile seninkiler farklı. Herkes senin gözünden bakmıyorki. Milletin ne dediği bu kadar da önemli olmasın senin için. Her zaman kendi seçimlerini kendin yap.
Çok teşekkür ederim gerçekten bunu kulagıma küpe yapıcam 😂 unutmamalıyım

Çom

Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Cidden sevdikten sonra milletin dediklerinin pekte önemi yok. Onu boyu, kilosu, dış görünüşü için sevme, seni mutlu ediyor mu? Seni seviyor mu? Tamam yeter. Gerisini takma.

Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Cidden sevdikten sonra milletin dediklerinin pekte önemi yok. Onu boyu, kilosu, dış görünüşü için sevme, seni mutlu ediyor mu? Seni seviyor mu? Tamam yeter. Gerisini takma.
Haklısınız olgun düşünmek gerek sağolun 💟

Back
X