Konusmayi hep deniyoruz, hep sakin kafayla iyi animizda konusuyoruz ama yok.. Ben bugun anladim ki konusmakla hicbir yere varamiyoruz.. E konusmazsak da icimize atacagiz o hic saglikli gelmiyor kulaga.. BilemiyorumO zaman bir süre iki tarafta sussun. Resetlemek gibi düşün yani. Bir süre ayrı kalabilirsiniz iletişim kurmamak şartıyla. İkinizde kafaları iyice dinleyip topladıktan sonra tekrar konuşmayı deneyin
Yani her zaman degil, ama acik sozludur, pat diye soyler yani soyleyecegini..ve duygudan hic anlamaz..duygulanmak aglamak ona sacma gelir..merhametli de degil. basit bir grip olsam cani skilir, niye hastalandin der, iyi beslenmiyorsun der. Grip olmamda bile ben hataliymisim gibi davranirbirsey soracagim esinizle sohbet ederken birden bir sekilde sizi elestirmeye sende boyle yapiyorsun gibi konuyu hoopp oraya getirir mi
Kaç çocuk varEvlenmeden once hersey toz pembeydi
cok sevilen biridir.. Herkez sever cunku cok iyi biri.. Cok efendi, durust, guler yuzlu olmasi falan..sevdirir kendini.. Ama gel gor ki benim icimde yasadigim kucuk kucuk ama birikip kocaman olmus derdim var
1 kizimiz var, 20 aylik. Kizimiza da cok duskundur.. Cok iyi bir baba. O yonunu cok seviyorum.Kaç çocuk var
Ego catismasi degilde, baslikta da dedigim gibi ayni dili konusmuyoruz gibi geliyor bana.. Ben bisey diyorum o baska bisey diyor.. Derdimi anlatmaya calisiyorum anlamiyor. O derdini anlatmaya calisiyor ben anlamiyorum..Bilemedim ne desem. Aile terapistine gidin tabiki de. Sevilen bi adamla evliymişsinz eşinizi baya övmüşsünz. Başka insanlarla sorunu yok sanırım. Bi ego çatışması olabilir mi aranızdaki
Esime gore saygi onun her dedigine istedigini tamam olur sen bilirsin kocacim demek.. Ben cogu zaman esime hayir demem onu mutlu etmek adina kabul ederim cogu seyi. Ama tabi haliyle heeerseyede evet diyemiyorumBu yazdiklarinizdan ,aranızda saygı olmadigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?