konuyu buraya aciyorumda dogru mu bilmiyorum. esim hergün benimle iliskiye girmek istiyor. yeni evliyizya normal dersiniz ama aksamlari cok yorgun oluyorum ben. bi haftasonum oluyo ozamanda evle ugrasmaktan canim cikiyo. hele hafta sonlari günde 2kez bile iliskiye giriyoruz. kendimi hic iyi hissetmiyorum. yani bilmiyorum böyle bir esya gibi. hani iliskiden sonra yaninda az uzansa felan neyse hemen kalkiyo. sumru cay kahve birsey getirirmisin diyo hemen. cani isteyince geliyo öpüyo oksuyo cok sicak davraniyo tipki yeni asiklar gibi ama sonrasinda hic öyle degil. birde cok uzun sürüyor onunki. cok özel konular ama bazen yarim saat sonra 5dakika bir mola verip öyle devam edebiliyoruz cünki gercekten halim kalmiyor. cok istiyor ama cokta uzun sürüyor. artik ne yapsam bilmiyorum kahveyide daha cok icmeye basadim uykum gelmesin aktif durayim diye. buna karsi ne yapilir ki?fisfisfis
yalan söylemeyeyim nasılsa burada kimse birbirini tanımıyor. Ben de eşime benzer şekilde davranmıştım. çok işe yarıyor. :)kız nisandakar alemmiş arkadaşın beni çok güldürdün
:roflol::roflol::roflol:
yalan söylemeyeyim nasılsa burada kimse birbirini tanımıyor. Ben de eşime benzer şekilde davranmıştım. çok işe yarıyor. :)
böyle konuları konuşmayı sevmem ama Almanya da bir arkadaşım var eşi hergün birlikte olmak istiyormuş.
Hiç gücüm kalmıyor artık midem bulanıyor, geç vakte kalmadan ondan önce uyursam belki birlikte olmak istemez diye düşünüyordum ama gece uykumdan uyandırıp zorla birlikte olmak istiyor demişti.
Sonra arkadaşım inat etmiş gıcıklık ya.
eşi ile önce sabah işe gitmeden birlikte olmuş tabi adamın hoşuna gitmiş, öğlen eşini aramış seni çok özledim çabuk gel adam hemen gelmiş yine birlikte olmuşlar, akşam işten gelir gelmez seni çok özledim deyip kocasını yatak odasına götürmüş tabi adam da güç kalmamış yapamamış morali bozulmuş, ama 1-2 saat çok istiyorum diye numara yaptım eşimde yapamayınca morali bozuldu sigara içmeye gitti diye anlattı.
ertesi gün sabah yine aynı arkadaşım yine istemeden de olsa eşine saldırıyor adam yine istekli birlikte oluyorlar, öğlen arıyor eve çabuk gel ben de bugünlerde acaip istek var seni özlüyorum gelmezsen küserim falan, eşi geliyor ama yapamıyor adamın morali sıfır işe dönüyor. akşam yine arkadaşımın ısrarı ile eşi birlikte oluyor ama oluyor işte. arkadaşım bu sefer gece eşini uyandırıyor ne olur 1 kere daha diye ama eşi yine yapamıyor morali sıfır oluyor.
böyle böyle 1-2 hafta arkadaşım numara yapmış.
ondan sonra eşinde gün içinde 2- kez eşi ile birlikte olurken şey olamayınca tutukluk olmuş :)))
-- hayatım çok birlikte oluyoruz şey olamayacağım (siz anlayın) diye heyecan yapıyorum galiba beni bu aralar kendi halime bıraksan da güç toplasam falan demeye başlamış ama arkadaşım inatla devam etmiş eşini geceleri zorla uyandırıp numaradan birlikte olmaya zorlamış ama adam da tık yok ve moral bozukluğu.
neyse yazın görüştüğümüzde anlatmıştı bunları --işte 1 ay böyle zorla birlikte olma isteklerinde sonra arkadaşımı eşi karşısına oturtmuş --hayatım biz çok birlikte oluyoruz ya ben seni mutlu edemeyeceğim diye psikolojim bozuluyor şey olamıyorum ve karşında utanıyorum biraz kendini tutsan da 2 günde falan ilişkiye girsek olmazmı demiş. arkadaş kabul etmiyor gibi görünüp - ne yapayım elimde değil seni çok istiyorum demiş.
adam tabi o eşine yetememe duygusu ile morali iyice bozulunca her gün 1-2 kez şey olduğu varsa da 1 kereyi bile olamaz olmuş ondan sonra da adam eve bahaneler uydurup geç gelmeye başlamış, eve gelince de çok yorgunum başım ağrıyor kollarım ağrıyor demeye başlamış, arkadaşımdan önce yorgunum diyerek yatak odasına gidip uyuma numarası yapmaya başlamış.
arkadaşım -- o 1-2 ay öyle bir inat ettim ki ilacı buymuş şimdi 4-5 günde bir birlikte oluyoruz ama eşim arasıra heyecan yapıp şey olamıyor ben geceliğimi giydiğim an başım ağrıyor demeye başlıyor diye anlatmıştı.
Sende öyle yap istemiyorsan da eşin istemeden birlikte ol. sen de numara yaparsın işte anla. çoğu kadının yaptığı gibi :)
sen ondan kaçacağına sen onun yaptığının fazlasını yap o senden kaçsın.
konuyu buraya aciyorumda dogru mu bilmiyorum. esim hergün benimle iliskiye girmek istiyor. yeni evliyizya normal dersiniz ama aksamlari cok yorgun oluyorum ben. bi haftasonum oluyo ozamanda evle ugrasmaktan canim cikiyo. hele hafta sonlari günde 2kez bile iliskiye giriyoruz. kendimi hic iyi hissetmiyorum. yani bilmiyorum böyle bir esya gibi. hani iliskiden sonra yaninda az uzansa felan neyse hemen kalkiyo. sumru cay kahve birsey getirirmisin diyo hemen. cani isteyince geliyo öpüyo oksuyo cok sicak davraniyo tipki yeni asiklar gibi ama sonrasinda hic öyle degil. birde cok uzun sürüyor onunki. cok özel konular ama bazen yarim saat sonra 5dakika bir mola verip öyle devam edebiliyoruz cünki gercekten halim kalmiyor. cok istiyor ama cokta uzun sürüyor. artik ne yapsam bilmiyorum kahveyide daha cok icmeye basadim uykum gelmesin aktif durayim diye. buna karsi ne yapilir ki?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?