aynı durumda olan var mı?

evet konu sahibi arkadaşta eşinin ilişki sonrası hemen kalkmasından şikayetçi. ama tabi yeni evliler , birbirleri ile konuşup sorunlarını halledebilirler.

orgazm olamıyorsa da açıkca eşine hoşuna gitmediğini söylersin; numara yapmak daha aşağılayıcı...
kusura bakmayın ama bazı kadınlar da hem kocamın isteklerini umursamayım hem de beni aldatmasın derler o da biraz zor...
aynı şet kadın için de geçerli...

o kadından kadına değişir canım herkes aynı olmak zorunda değil ki neden bunu kabullenemedin onu anlayamadım ben...

yaklaşık 1 haftadır kk nın derdim var daki bayanların eşleri ile ilgili sorunlarını okumaktan oldu sanırım. yoksa hiçbir art niyetim yok valla

yaklaşık 1 haftadır kk nın derdim var daki bayanların eşleri ile ilgili sorunlarını okumaktan oldu sanırım. yoksa hiçbir art niyetim yok valla

burda elbetteki sorunu olan yazacak; kimse çıkıp ben eşimle çok güzel sevişiyorum diye başlık açmaz tabi:)

yalnız benim size anlattığım arkadaşım-aslında ablamın görümcesi, 8 yıllık evli her ilişki sonrası acı çekiyorum pembe pembe kanama oluyor, yenge eşime kanı gösteriyorum yine umursamıyor diyordu, demekki eşini ikna edemeyince bu yola başvurdu.

Ben de ise tam kızımın hareketli olduğu dönemlerdi zaten zayıfım kızımla uğraşmaktan aşırı derecede yoruluyordum kızımı uyutunca kpss ye çalışıyordum. eşim metabolizmamın hızlı çalıştığını normalden daha çok yorgun olduğumu bildiği halde zorluyordu anlatıyordum anlamıyordu da şimdi 2gün de 1. kendisini yetersiz hissettiği falan da yok. Eşimin de göz dışarda falan değildir, evden işe işten eve 5yıldır gayet mutluyuz birbirimize bağlıyız.
Herşey cinsellik değildir.

yeni evliysen eşinin bu kadar istekli olması çok ama çooook normal.hatta senin bile çok istekli olman gerekir diye düşünüyorum ama her insan farklıdır tabii.
şunu da ekleyeyim seks 2 insanın istemesi ile yaşanan bi zevk olmalıdır bence.senin hevesin yada formun yoksa sırf eşin istiyor diye bunu asla yapma sıkıntını güzelce dile getir.

burda elbetteki sorunu olan yazacak; kimse çıkıp ben eşimle çok güzel sevişiyorum diye başlık açmaz tabi:)

sorunu olmayan yazmasın mı dedim. ben bu kadar sorunu olan bayanı bir arada görmedim ondan etkilenmişimdir demek istedim.

normalde tv izlemem, ama ara sıra kızım kendi odasında oynarken sabah tv yi açıyorum neredeyse her yerde çocuğunu eşini bırakıp başka ipsiz sapsız erkeklerle kaçıp giden evli kadınlar, mesela şimdi kızım uyuyor kkya girdim bakıyorum eşinden şiddet görenlerin fazla oluşu ben etkilendim doğal olarak. ya da herşey gayet normal de bana anormal geliyor insanların yaşadıkları

Kızlar lütfen konuyu gene kişiselleştirmişsiniz...
Nisandakar arkadaşının yaptığı güzel değil ama kendini korumak adına yaptığı açık...
Konu sahibi arkadaş yeni evlisin zamanla düzene girer umarım durumun... a.s

Bu çok güzel bir taktik uygulamak lazım.

Son düzenleme:

canım tabi ki eşinle bunu konuşarak çözmekte zaten bi sorun yok benim bahsettiğim şu anlattığın olaydaki mevzuu idi...
herşey cinsellik değildir tabi ki ama bu konuda mutsuz olunan evliliklerde de problem olduğu bi gerçek...
önemli olan eşlerin birbirini anlayarak bunu çözmesi...

neyse şimdi de sen beni yanlış anladın sanırım;
ben de etkilendiğini düşünrek zaten burda sorunu olan insanlar çoğunlukta olur ama olmayanlar da çok bunu anlatmak istemiştim de neyse...

arkadaşın dediği gibi konuyu kişiselleştirmeyelim...

Dünya zaten hep erkeklerin etrafında dönüyor. onlarda buna alışmışlar tabi hatta dnalarına işlemiş. Biraz da kadının ne hissettiği ile ilgilenseler.

Ama konu sahibi arkadaşın eşinden de Allah razı olsun hani direk yatağa götürmüyormuş. Bir de karısının duygularını düşünmeden birlikte olanlar var, eşi eve gelecek diye korkanlar var.

Diyorum ya şu bazı erkeklerden de Allah bin kez razı olsun yoksa biz kadınlar ne yapardık. zaten çoooooooooooook maduruz bari cinsel hayatımız iyi olsun değil mi ama , kadınların işi zatençocuk yapmak, yemek pişirmek, ev temizlemek, çocuğun bezini değiştirmek, akşam eşi eve gelince türlü cilvelerle , dantelli iç çamaşırlarla, eşini cinsel yönden tatmin etmek,

amaaaaa bir de şu var kesinlikle kocasına günün yorgunluğunu belli etmeyecek, kocası işten eve geldiğinde çok düzgün ve bakımlı olacak hatta ev işinden ve çocuklardan fırsat bulursa eşi eve gelmeden mutlaka banyosunu yapmalı, güzel kokularını sürmeli, çocuklarıda ortalıkta gezmesin eşinin kafası ağrımasın diye bir odaya kilitlemeli ki ortam müsait olsun arada parazitler gezinmesin.. sonra koca işini görsün az önce birlikte olduğu kadının yüzüne bile bakmadan yataktan kalksın.

Dünya erkeklere göre erkekler için. güzel mantıklı
bir ara fırsat bulursa eşi ile sohbet de etme fırsatını da bulurlarsa değmeyin o kadının keyfine

çok şükür benim hayatımın bu anlattıklarınızla uzaktan yakından alakası yok...

çok şükür benim hayatımın bu anlattıklarınızla uzaktan yakından alakası yok...
Aman olmasın arkadaşım. 1-2 komşu arkadaşım oldu benim böyle. eşleri bunlra doğru düzgün giysi almazlardı tabi komşu arkadaşlarımda evde ne varsa onu giyiyorlar. brinin eşi başka komşuların hanımlarını gösterip -- görüyormusun milletin karısı nasıl giyiniyor yanımdan geçerken mis gibi kokuyorlar-- dermiş bu mis gibi kokan kadınlarda biz komşularız. kadın oturup ağlıyor he*m birşey almıyor hem de bana ne biçim giyiniyorsun diye kızıyor diye kocasından .dertleniyor. biz de -- başkasının karısının kızının giyimine bakacağına, koklayacağına bana da al demek aklına gelmiyor mu--- dedik, almaz parası kıymetli, isteyince de ben parfümü sevmem, makyajlı kadını sevmem, kadın dediğin doğal olacak dermiş. bahsettiğim komşumunda 2 tane aşırı yaramaz çocuğu var. kadın çocuklaramı baksın olmayan giysilerle süslensin mi?

aman neyse ya, ben buraları okuyup okuyup üzülüyorum. kızımda uyandı çıkayım

amin canım inş hiçbir kadının olmaz...
benim bahsettiklerim anlayışlı bi koca için yapılacaklardı :)
senin anlattıkların gibilere herşey müstehak klava:

insallah düzene girer ya. gercekten su kisa sürede hergün hergün olmazki ya. bazen diyorum canim yorgunum falan diye 3gün üst üste olmayinca diyo sonunda seni görende sabahtan aksama kadar tas tasiyo sanacak diyo. konusuyoruz bu konuyu tmm diyo haklisin diyo ama iste 2gün sonra yine ayni. bunun ilaci zaman galiba.

canım yeni evli olduğunuzdan böyledir sonradan herşey normale döner ama bence eşinle konuşmayı dene

Zamandır ilaç inan...
kaydirigubbakcemile3
Benim bir tanıdığım eşiyle ilk evlendiklerinde günde 6 defa bile birlikte olduklarını söylemişti...
ohaoldumsmile
Hayatımın şokuydu inan...
Zamanla azalıp düzene giriyormuş...
Bak senden kötüleri de varmış...
Günde 6 nerde günde 1 nerde?
sempatiksalakcinni

ben eşime küsüodum sen beni istemio musun die günde 1 defa olunca
kaydirigubbakcemile3
yeni evliyken tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…