• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı durumda olan varmı

ALTINIM

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
4.964
3.590
133
40
o_OBenim troidim 4,7 nodulumde var salı biopsi yaptırdım. yeni evliyim ve yaşım 30 olduğu için bide :) evin en buyuk ve tek kızıyım ilk torun benden olsun istediğim için hemen çocuk yapmak istiyorum ama doktor 2.5 olmadan tavsiye etmiyorum dedi bu durumda hamile olan varmı çok kötü hissediyorum. gelinimizde şimdi çocuk düşünüyo allah sağlıklı sıhhatli versin ama çok istiyorum hemen yapmayı :KK43:

o_OBenim troidim 4,7 nodulumde var salı biopsi yaptırdım. yeni evliyim ve yaşım 30 olduğu için bide :) evin en buyuk ve tek kızıyım ilk torun benden olsun istediğim için hemen çocuk yapmak istiyorum ama doktor 2.5 olmadan tavsiye etmiyorum dedi bu durumda hamile olan varmı çok kötü hissediyorum. gelinimizde şimdi çocuk düşünüyo allah sağlıklı sıhhatli versin ama çok istiyorum hemen yapmayı :KK43:

troid rahatsızlığı ciddi bir şeydir hanımefendi.gelin istiyor ben de yapıcam mantıgı nedir Allah aşkına.hele hamilelikte çocuğunuzun zihinsel engelli olma olasılığı %90 nerdeyse.cahillik yapmayın

Hamile kalamazsin o tiroidle.
Velev ki kaldin, tiroidle seker bebegin zekası ile organlarini etkilemiyor mu? Hangisi hangisi bilmiyorum.
Hirs yapmissin da sagliksiz olur cocuk Allah korusun.
Kendin iyi ol once.

Hamile kalamazsin o tiroidle.
Velev ki kaldin, tiroidle seker bebegin zekası ile organlarini etkilemiyor mu? Hangisi hangisi bilmiyorum.
Hirs yapmissin da sagliksiz olur cocuk Allah korusun.
Kendin iyi ol once.
hırs değil istek ilaç kullanmaya başladım doktora gittim ama canım sıkkın işte :(

troid rahatsızlığı ciddi bir şeydir hanımefendi.gelin istiyor ben de yapıcam mantıgı nedir Allah aşkına.hele hamilelikte çocuğunuzun zihinsel engelli olma olasılığı %90 nerdeyse.cahillik yapmayın
sadece derdimi yazdım tabiki cahillikte değil. doktora gittim danıştım ilacımı aldım ve kullanmaya başladım. içimdekini yazdım sadece size

Böyle düşünce mi olur en büyük benim ilk benim çocuğum olsun

Sonra olsun ama sağlıklı olsun dîye başlayın tedaviye lütfen

Doktoru dinleyin çocuğunuzun ve kendinizin sağlığını garip hırslar adına tehlikeye atmayın

Böyle düşünce mi olur en büyük benim ilk benim çocuğum olsun

Sonra olsun ama sağlıklı olsun dîye başlayın tedaviye lütfen

Doktoru dinleyin çocuğunuzun ve kendinizin sağlığını garip hırslar adına tehlikeye atmayın
tabiki çncellik sağlık o yüzdem hemen doktora gittim ilaç aldım tedaviye başladım.

hırs değil istek ilaç kullanmaya başladım doktora gittim ama canım sıkkın işte :KK43:

Su an yaptigin sey gorumcelik biliyorsun di mi?
Benim gorumcem de yapti aynisini. 6 ay icinde 3 dusuk yapip ustune 4.de hamileligi devam etti.
Bu hirsin sebebi neydi biliyo musun? Esinin kardesinin bebek dusunmesi ve abisinin benimle evlenmesi. Onlar yapar ben yapamam korkusu. Ilk cocugu ben vericem iki aileye de hirsi. (Ben kesinlikle cocuk dusunmedigim icin ve aramizda sorun olmadigi icin kendi itiraf etti bana)

Sonra ne oldu biliyor musun? Cocugun bir tane bobregi yok. Cigerlerinde sorun var.Ilk iki ayda erken dogum olmamasina ragmen hastaneden cikmadi. Eve getireli 2 hafta oldu daha. Hala gun asiri hastanedeler.

Allah'in isine karismamak gerek bazen.

O tsh ile hamile kalamazsın zaten. Kalsan da düşük yaparsın.
Ayrıca hamilelikte bunun bebege cok zararı var. Düşmezse de hasta doğabilir. Millete ilk torun benim çocuğum havası atmak için bunları goze alabiliyor musun?
30 yasındasın bir de ya.

hayırdır inşallah
yarış mı var?
bu şekilde düşünürseniz bırakın gec anne olmayı kim bilir neler olur yukarıda Allah var
siz ondan daha mı iyi biliyorsunuz daha mı çok şeye sahipsinizde meydan okuyorsunuz

öte yandan o triodle iligli neler yapman gerektıgını bılıyormusun?
o trıotle hamıle kalamazsın hadı kaldın normal bır cocugun olmaz?

sahi sen cocuk sahıbımı olmak cok ıstıyordun yoksa padısah soyuna velıhat bırakmaydı neydı bak sımdı karıstım ben

Su an yaptigin sey gorumcelik biliyorsun di mi?
Benim gorumcem de yapti aynisini. 6 ay icinde 3 dusuk yapip ustune 4.de hamileligi devam etti.
Bu hirsin sebebi neydi biliyo musun? Esinin kardesinin bebek dusunmesi ve abisinin benimle evlenmesi. Onlar yapar ben yapamam korkusu. Ilk cocugu ben vericem iki aileye de hirsi. (Ben kesinlikle cocuk dusunmedigim icin ve aramizda sorun olmadigi icin kendi itiraf etti bana)

Sonra ne oldu biliyor musun? Cocugun bir tane bobregi yok. Cigerlerinde sorun var.Ilk iki ayda erken dogum olmamasina ragmen hastaneden cikmadi. Eve getireli 2 hafta oldu dasöyha. Hala gun asiri hastanedeler.

Allah'in isine karismamak gerek bazen.
ya allah korusun öyle tabiki allah ne verirse razıyım sadece gönülün istediğini yazdım. öyle olsun diye körü körüne bilinçsiz davranmadım. bide troid nodil falan yaşta kaynaklı ilerledikçe sorun oluyorya onunda etkisi var. görümcelik yapmayı hiç istemem altlı üstlü oturuzuz kapısını açarsa girerim açmazsa girmemde aç dememde aşiyle huzurlu olsun yeter derdimizde yok allaha şükür. dediğiniz gibi herşey Allahtan tabiki

sadece derdimi yazdım tabiki cahillikte değil. doktora gittim danıştım ilacımı aldım ve kullanmaya başladım. içimdekini yazdım sadece size
e pekı dustumu degerın dusecek mı ne kadar garantıcısın oyle
bak guzelım benden sana bır tavsıye
hıc bırsey yasamamıssın suna kadar bellıkı sınavların onunde
dıkkat et agzından cıkana

tsh 2.5 ve altı olmalı. tiroid hormonları gebelikte ilk 3 ay çok önemli. zaten öğrenene kadar bir süre geçiyor. bu nedenle, bu seviyedeyken hamile kalırsanız sonradan düzelse bile bebeğinizi riske atmış oluyorsunuz. öncelikle hormonlarınız bir düzene girsin. ilaçla düzene girebiliyor, çok zor değil. iyi bir endokronologa gitmenizi tavsiye ederim.

hayırdır inşallah
yarış mı var?
bu şekilde düşünürseniz bırakın gec anne olmayı kim bilir neler olur yukarıda Allah var
siz ondan daha mı iyi biliyorsunuz daha mı çok şeye sahipsinizde meydan okuyorsunuz

öte yandan o triodle iligli neler yapman gerektıgını bılıyormusun?
o trıotle hamıle kalamazsın hadı kaldın normal bır cocugun olmaz?

sahi sen cocuk sahıbımı olmak cok ıstıyordun yoksa padısah soyuna velıhat bırakmaydı neydı bak sımdı karıstım ben
ne kadar sertsiniz... neler yapmam gerektiğini biliyorum doktora gittim bilgi aldım ilaç aldım tedavime başladım her bayan gibi derdimi yazdım benım durumumda olan varsa dertleşmek istedim. ama siz yardımdadan akıl vermektedn çok insanı eziyorsunuz.

tsh 2.5 ve altı olmalı. tiroid hormonları gebelikte ilk 3 ay çok önemli. zaten öğrenene kadar bir süre geçiyor. bu nedenle, bu seviyedeyken hamile kalırsanız sonradan düzelse bile bebeğinizi riske atmış oluyorsunuz. öncelikle hormonlarınız bir düzene girsin. ilaçla düzene girebiliyor, çok zor değil. iyi bir endokronologa gitmenizi tavsiye ederim.
teşekkür ederim keşke herkez sizin gibi destek olacak şeyler yazsalar zaten morelim yerlerde birde insanı yerden yere vuruyorlar. endokrine gittim ve tedavime başladım 4 hafta sonra tekrar gidip kan değerlerime balacaklar.

ne kadar sertsiniz... neler yapmam gerektiğini biliyorum doktora gittim bilgi aldım ilaç aldım tedavime başladım her bayan gibi derdimi yazdım benım durumumda olan varsa dertleşmek istedim. ama siz yardımdadan akıl vermektedn çok insanı eziyorsunuz.
ben gerceklerı soyledım sana

derdiniz hemen hamile kalmak diğerlerinden önce
yoksa şimdi geri adım mı atacaksınız?
ve sizden 2 yaş küçüğüm

ama doktor 2.5 olana kadar bekle demiş ve senin beklemeye hiç niyetin yok
vetabiki 2.5 referans aralıgında fakat olması gereken 1.5 veya 2 cıvarı
bendede hamılelge baglı gelsıtı trıot gebelık sonuna kadar endokrıne gıdıp geldım ve dogum sonrası dırek normale dondu

ben gerceklerı soyledım sana

derdiniz hemen hamile kalmak diğerlerinden önce
yoksa şimdi geri adım mı atacaksınız?
ve sizden 2 yaş küçüğüm
gönül öyle istiyor ama tabiki allah ne verirse hiç bir zaman aksini söylemem.

vetabiki 2.5 referans aralıgında fakat olması gereken 1.5 veya 2 cıvarı
bendede hamılelge baglı gelsıtı trıot gebelık sonuna kadar endokrıne gıdıp geldım ve dogum sonrası dırek normale dondu
doktor i,laç verdi kullanıyorum ve bekliyorum

Back
X