Gebeliğe Hazırlık Aynı durumu yaşayan oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuyu şimdi görüyorum, görünce yazmak istedim Ocak ayında bende aynısını yaşamıştım. Pozitifi gördükten sonra adet oldum adetim bitti ama belirtiler geçmedi yine test yaptım ve yine pozitif çıktı. Kan verdim beta 1700 çıkmıştı. Takipte betam güzel artmamıştı dış gebelik yaşıyormuşum ne yazıkki. Ama adet görüp gebeliği devam eden çooook tanıdığım var kuzenim 4 ay adet olmuştu Dilerim sağlıklı ilerler. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Teşekkür ederim. Umarım Normali beni hiç bulmaz mutlaka bir sıkıntı çıkması lazım tam mutluluk yaşayamadım hiç. Hayırlısı

Kadın doğum doktoru bence bi baktırın
Allah iyiliğini versin tabi gittim. Durumu anlattım olabiliyor bu durumlar dedi. Beta istedi. Zaten biliyorsunuz 1500 olmalı ki ultrason da bakılabilsin. 1 hafta bekleyip artışı takip edeceğim. Doktorumun da tavsiyesi bu :)

Allah iyiliğini versin tabi gittim. Durumu anlattım olabiliyor bu durumlar dedi. Beta istedi. Zaten biliyorsunuz 1500 olmalı ki ultrason da bakılabilsin. 1 hafta bekleyip artışı takip edeceğim. Doktorumun da tavsiyesi bu :)
Bende de aynısı oldu değerim düştü Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım o yüzden dedim dr kontrolü olsun diye

Bende de aynısı oldu değerim düştü Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım o yüzden dedim dr kontrolü olsun diye
Kimyasal değil artık ona eminim. Çünkü kanamadan sonra beta düşüşe geçer artmaz. Olursa ( Tekrar yaşamak istemem) ya boş gebelik ya da dış gebelik. Artık herşey haftaya doktor kontrolüne kaldı Nasip artık bakalım

Evet bugün verdim. 240 çıktı. 2 günde 2 kat artmış. Sanırım, inanamasam da şuanlık sağlıkla ilerleyen bir gebelik var gibi :)
Merhaba sizi mart topiğinden hatırlıyorum, prowomen kullancaktınız sanırım yanlışmı hatırlıyorum, çok sevindim hamileliğinize Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,

Merhaba sizi mart topiğinden hatırlıyorum, prowomen kullancaktınız sanırım yanlışmı hatırlıyorum, çok sevindim hamileliğinize Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,
Ah canım evet bende seni hatırlıyorumo ay kullandım evet ama hamile kalamadım. Bu ay klomen kullandım hatta yumurta büyümemiştir diye çatlatma iğnesi de vurulmadım. Aslında da boşvermiştim oldu. Bakalım hamileyim de diyemiyorum şimdi. Sen ne durumdasın? Var mı hamilelik nasıl gidiyor

Son düzenleme:
Yaa çok iyi inşallah yükselmeye devam eder değerin kendiliğinden çatlamış demekki, yumurtlama günü ağrı oldumu klomen kullanırken, ben geçen ay hem prowomen hem klomen kullandım ama olmadı, bu ay kullanmıyorum olmazsa mayısta yenidem kullanırım bakalım devam çalışmalara

Hiç bir ağrı olmadı. Bence de bir ay boşvermenin hem psikolojik hem de fiziki olarak yarayacağını düşünüyorum. Bende öyle karar almıştım. Hatta haziran’da tüp bebeğe başlarım o güne kadar dinleneyim artık diyordum. Herşeyde vardır bir hayır Meleklerimiz dünya ya geleceği zamanı daha iyi biliyor

Evet çok doğru hayırlısıyla gelsin bebişin çok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…