Çok geçmiş olsun size de yeni mi oldu sizinkiAynen benim 18.91 den 18.26 ya 0.01 e kadar düştü inşaAllah düşmez bebiş seninle olur geçmiş olsun kanaman varsa kan hapı yazsın dr
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay sürpriz bir şekilde geldi hamilelikÇok geçmiş olsun size de yeni mi oldu sizinki
Yaaa selametle geçirin insaAllahGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay sürpriz bir şekilde geldi hamilelik
MasaAllah canım sağlıkla al kucağınaTeşekkür ederim canım saol 6 hafta 2 günlük olduk
Evet bugün verdim. 240 çıktı. 2 günde 2 kat artmış. Sanırım, inanamasam da şuanlık sağlıkla ilerleyen bir gebelik var gibi :)deva4652 kan testi verdiniz mi acaba merak ettim de
Teşekkür ederim. UmarımKonuyu şimdi görüyorum, görünce yazmak istedimOcak ayında bende aynısını yaşamıştım. Pozitifi gördükten sonra adet oldum adetim bitti ama belirtiler geçmedi yine test yaptım ve yine pozitif çıktı. Kan verdim beta 1700 çıkmıştı. Takipte betam güzel artmamıştı dış gebelik yaşıyormuşum ne yazıkki. Ama adet görüp gebeliği devam eden çooook tanıdığım var kuzenim 4 ay adet olmuştu Dilerim sağlıklı ilerler. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kdd cuya baktırdınız mı acaba ?Evet bugün verdim. 240 çıktı. 2 günde 2 kat artmış. Sanırım, inanamasam da şuanlık sağlıkla ilerleyen bir gebelik var gibi :)
Hayır beta baktırdım sadece. Kdd nedir?Kdd cuya baktırdınız mı acaba ?
Kadın doğum doktoru bence bi baktırınHayır beta baktırdım sadece. Kdd nedir?
Allah iyiliğini versinKadın doğum doktoru bence bi baktırın
Bende de aynısı oldu değerim düştü Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım o yüzden dedim dr kontrolü olsun diyeAllah iyiliğini versintabi gittim. Durumu anlattım olabiliyor bu durumlar dedi. Beta istedi. Zaten biliyorsunuz 1500 olmalı ki ultrason da bakılabilsin. 1 hafta bekleyip artışı takip edeceğim. Doktorumun da tavsiyesi bu :)
Kimyasal değil artık ona eminim. Çünkü kanamadan sonra beta düşüşe geçer artmaz. Olursa ( Tekrar yaşamak istemem) ya boş gebelik ya da dış gebelik. Artık herşey haftaya doktor kontrolüne kaldıBende de aynısı oldu değerim düştü Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım o yüzden dedim dr kontrolü olsun diye
Merhaba sizi mart topiğinden hatırlıyorum, prowomen kullancaktınız sanırım yanlışmı hatırlıyorum, çok sevindim hamileliğinize Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,Evet bugün verdim. 240 çıktı. 2 günde 2 kat artmış. Sanırım, inanamasam da şuanlık sağlıkla ilerleyen bir gebelik var gibi :)
Ah canım evet bende seni hatırlıyorumMerhaba sizi mart topiğinden hatırlıyorum, prowomen kullancaktınız sanırım yanlışmı hatırlıyorum, çok sevindim hamileliğinize Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,
Yaa çok iyi inşallah yükselmeye devam eder değerinAh canım evet bende seni hatırlıyorumo ay kullandım evet ama hamile kalamadım. Bu ay klomen kullandım hatta yumurta büyümemiştir diye çatlatma iğnesi de vurulmadım. Aslında da boşvermiştim oldu. Bakalım hamileyim de diyemiyorum şimdi. Sen ne durumdasın? Var mı hamilelik nasıl gidiyor
Hiç bir ağrı olmadı.Yaa çok iyi inşallah yükselmeye devam eder değerinkendiliğinden çatlamış demekki, yumurtlama günü ağrı oldumu klomen kullanırken, ben geçen ay hem prowomen hem klomen kullandım ama olmadı, bu ay kullanmıyorum olmazsa mayısta yenidem kullanırım bakalım devam çalışmalara
Evet çok doğru hayırlısıyla gelsin bebişin çok sevindim adınaHiç bir ağrı olmadı.Bence de bir ay boşvermenin hem psikolojik hem de fiziki olarak yarayacağını düşünüyorum. Bende öyle karar almıştım. Hatta haziran’da tüp bebeğe başlarım o güne kadar dinleneyim artık diyordum. Herşeyde vardır bir hayır Meleklerimiz dünya ya geleceği zamanı daha iyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?