Canım umutlandırmak istemiyorum seni ama hamile olduğu halde adet görenler var. Benim arkadaşım 2 ay adet gördü. Herşeye rağmen gidip kan vermen daha sağlıklıMerhabalar,
Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir durum var. Adet olmadan 1 gün önce gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm ama ertesi gün adet oldum. 3 gün yoğun bir şekilde oldum. Kimyasal olabilir dedim ve geçtim. Bugün 5. Gün ve leke tarzı geliyor sadece. Kasık ağrım ve göğüs ağrılarım geçmeyince bir test daha yapayım dedim. Çizgi net bir şekilde çıktı. Kimyasal geçirip beta sonradan düşen oldu mu? Kafam çok karışık kan testi vereceğim ama aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,
Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir durum var. Adet olmadan 1 gün önce gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm ama ertesi gün adet oldum. 3 gün yoğun bir şekilde oldum. Kimyasal olabilir dedim ve geçtim. Bugün 5. Gün ve leke tarzı geliyor sadece. Kasık ağrım ve göğüs ağrılarım geçmeyince bir test daha yapayım dedim. Çizgi net bir şekilde çıktı. Kimyasal geçirip beta sonradan düşen oldu mu? Kafam çok karışık kan testi vereceğim ama aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
L Limonlu Su canımın içi ilk gün nokta kadar ancaydı ikinci üçüncü gün aşırı kanamam olmuştu parmak kalınlığında vişne çürüğü rengindeydi kanamam wc ye gidince su gibi akıyordu ped doluyordu zaten 2-3 defa ped değiştirmiştim ben günde 14 şubattan 21 ine kadar sürdü kanamam geçmiş olsun kan testi verdiniz mi kimyasal gebelik ten şüpheniz varsanazeninnazen asko sen kimyasal geçirdin ya o zaman kaç gün sonra sifirlanmisti ?
Lekeli şekilde olsaydı yerleşme diyebilirdik ama çok değişik yoğun kanama olmanız en iyisi bi kan vermek herşey o zaman belli olur
Ama bu kadar olmaz az gelmesi lazım adet bile olsaCanım umutlandırmak istemiyorum seni ama hamile olduğu halde adet görenler var. Benim arkadaşım 2 ay adet gördü. Herşeye rağmen gidip kan vermen daha sağlıklı
Canım arkadasım bildiğin adet gördü bildiğimz adet yani lekelenme de dğl bende çok şaşırdım iki üç lişiye böyle denk geldimAma bu kadar olmaz az gelmesi lazım adet bile olsa
Su gibi değildi. Yoğundu ve pıhtılıydı. Çok ped e gelmedi diyebilirim. Kan testi vermeye gidiyorum zaten. İnşallah arkadaşımızda yazmış normal adet olmuş diye. Umarım odur. Benim için mucize olur çünkü. Ne olur dua edin banaL Limonlu Su canımın içi ilk gün nokta kadar ancaydı ikinci üçüncü gün aşırı kanamam olmuştu parmak kalınlığında vişne çürüğü rengindeydi kanamam wc ye gidince su gibi akıyordu ped doluyordu zaten 2-3 defa ped değiştirmiştim ben günde 14 şubattan 21 ine kadar sürdü kanamam geçmiş olsun kan testi verdiniz mi kimyasal gebelik ten şüpheniz varsa
Canım acile git 1.5 saatte çıkıyor insaAllah sağlıklı bir gebeliktir. Şimdi hatırladım benim samimi olduğum baska bir arkadasım da sadece ilk ay adet görmüştü umut vermiş gibi oluyorum ama insaAllah dua hükmüne geçerSu gibi değildi. Yoğundu ve pıhtılıydı. Çok ped e gelmedi diyebilirim. Kan testi vermeye gidiyorum zaten. İnşallah arkadaşımızda yazmış normal adet olmuş diye. Umarım odur. Benim için mucize olur çünkü. Ne olur dua edin bana
Sağol canım.Canım acile git 1.5 saatte çıkıyor insaAllah sağlıklı bir gebeliktir. Şimdi hatırladım benim samimi olduğum baska bir arkadasım da sadece ilk ay adet görmüştü umut vermiş gibi oluyorum ama insaAllah dua hükmüne geçer
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınSağol canım.verdim kan testini 1.5 saat beklicez bakalım. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler desteğin için teşekkür ederim
Sağol canım.verdim kan testini 1.5 saat beklicez bakalım. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler desteğin için teşekkür ederim
[/QUOTE
Rica ederim canım insaAllah sağlıklı bir gebelik haberi alırsın
O zaman kimyasal pıhtı şeklindeydi eğer geçmiş olsun umarım değildirSu gibi değildi. Yoğundu ve pıhtılıydı. Çok ped e gelmedi diyebilirim. Kan testi vermeye gidiyorum zaten. İnşallah arkadaşımızda yazmış normal adet olmuş diye. Umarım odur. Benim için mucize olur çünkü. Ne olur dua edin bana
Canım naptın aldın mı sonucuSağol canım.verdim kan testini 1.5 saat beklicez bakalım. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler desteğin için teşekkür ederim
Evet 95,7 çıktı. Cuma günü tekrar kan vericem iki kat artarsa işte o zaman tamam derimCanım naptın aldın mı sonucu
Ahhh çok sevindim MasaAllahEvet 95,7 çıktı. Cuma günü tekrar kan vericem iki kat artarsa işte o zaman tamam derim
Aynen benim 18.91 den 18.26 ya 0.01 e kadar düştü inşaAllah düşmez bebiş seninle olur geçmiş olsun kanaman varsa kan hapı yazsın drAhhh çok sevindim MasaAllah
İnsaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler
Bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerde değerler çok düşük oluyor
Çok teşekkür ederimmmmmmAhhh çok sevindim MasaAllah
İnsaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler
Bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerde değerler çok düşük oluyor
Çok teşekkür ederimmmAynen benim 18.91 den 18.26 ya 0.01 e kadar düştü inşaAllah düşmez bebiş seninle olur geçmiş olsun kanaman varsa kan hapı yazsın dr
Rica ederim ne demek mümin müminin kardesidir birbirlerine yaptığı dualar kabuldür müslüman kardeşliği bu olsa gerek vallahi çok sevimdimÇok teşekkür ederimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?