Aynı Ev Iki Yabancı

Bence kesin girer :) Sarılmak ya da güzelce anlatmak da geri adım atmak değil diye düşünüyorum. Kararım kesin,hala kalmayı istemiyorum çünkü.... diye açıklayıp ama sana sert çıktığım ve kırdığım için çok rahatsız oldum ve üzüldüm derseniz o da sizi kırıp huzursuz etmeyi istemeyecektir sanırım :) :KK60: Umarım yarın hiç bir şey olmamış gibi uyanır ve harika bir gün geçirirsiniz. İyi geceler
Çok tesekkur ediyorum icime su serptiniz bazen insan olayin disinda ve pozitif insanlara ihtiyac duyuyor.. Iyi geceler diliyorum ben de size:KK36:

Ayy cok tatlisiniz:) Korkma sogukluk girmez ama uzatmamak da fayda var uc gunluk dunya niye küs yatasiniz. Bence al karsina boyleyken böyle sen boyle yapinca soyle hissediyorum gibi gibi sakin kalacagina emin oldugun bir anda konus. Hem olgunlugunu gorsun hem de küslük bitsin.
Insan bazen kiz da olsa erkek de olsa babaevini ozluyo cidden. Ben evimi esimi cok seviyorum ama bazi gunler annem babam kardeslerimle yaptigim kahvaltilar aklima geliyo ve istanbulun bir ucundan diger ucuna kalmak istiyorum diyorum. Esim ne kadar tek uyyamiyorum kalma dese de ya kocaman adamsin bir guncuk diyip ikna ediyorum tabii benim bu olay 4-5 ayda bir oluyo.
Haklisiniz. Yani bilemiyorum ben kendi ailemde kalmayi hic dusunmedim :) elbette ben de ozluyorum ama belki de kendimi evlendigim konusunda çok sartlandiriyorum. Kendi evim, kendi duzenim vs diyerek :)
Bir kadinin gidip ailesinde kalmasi belki bir nevi kabul edilebilir, çünkü yanina eşini tasimaya calismaz ama erkek olunca birlikte gitmelilermis durumu olusuyor. Ben bunu reddediyorum :)
Umarim yarin küslük gutmedigimiz bir gune uyaniriz :))

Bunlarin hicbiri cozulmeyecek konular degil. Ama yatiya kalma konusunda size cok hakveriyorum. Ben ki kayinvalideme 1 saatligine oturmaya bile gitsem oturma seklimden bile darlaniyorum, cunku yaninda bacak bacak ustune atamiyorum ayip olmasin diye ve ayaklarim oyle yanyana bir sure sonra agri yapiyor. Yatiya kaldigimi dusunemiyorum ki zaman mesafemiz cok yakin. Sizin de yakinmis,yarim saatlik mesafede habire habire yatiya mi kalinir ya pes. Sabah insan istedigi saatte uyanamaz,kahvaltiya yardim et sonra topla sonra yika ev kalabalik. Yazarken bile stres oldum. Bu konuda tavrinizi net tutun. O da biraz sizin hassasiyetlerinize saygi duymayi ogrensin. En sevmedigim erkek tipi su anneciler🤢

Hepinize hayirli geceler kizlar :)
Uyku tutmayanlardanim. Dertlesmek istiyorum.
Eșimi gercekten cok seviyorum. Onun da beni sevdigine inaniyorum. Ama birkac gundur bircok sey yasadik ve su an evde iki yabanciya donustuk. Kisaca anlatayim. Ilk nedeni burda da uzun uzun konusmustuk eşimin ailesiyle alakali. Eşimin bekarkenki yatirimini babasinin kendi parasiymis gibi kullanmasi ve eşim razi olmamasina ragmen ona fikrini dahi sormamasi. Bu durum beni cok gerdi ve haliyle aramiz bir tik acildi.
Eşimle bir dugune davet edildik ve ordan donuste de bir yanlis anlasilma Sonucu birbirimize sesimizi yukselttik. Evet ben hataliydim ama onu ilk kez bu denli bagirirken gördüm ve cok kirildim.
Bugun ise, haftasonu için annesigilde kalmayi teklif etti. Abisi ve ablasigil sehirdisindan geldi ve onlarla o şekilde zaman gecirmek istedigini soyledi. Ben de reddettim. Istemiyorum çünkü kizlar. Yarim saatlik mesafede gidip de annesigilde yatili kalmayi istemiyorum. Ve bu ilk degil, evlendigimizden bu yana nerdeyse 2-3 haftada bir yatiya kalmak istiyor. Rahat edemiyorum, uyuyamiyorum. Ben kendi annemde bile bir kez kalmadim evlendigimizden bu yana. Gereksiz buluyorum. Ben de bugun saydim agzima geleni. Git kalmak istiyorsan kendin kal dedim. Ailenden ayrilamiyorsan evlenmeseydin dedim.
Şu an içim aciyor.. 2-3 gundur sarilmadan uyuyoruz. Yabanci gibiyiz evde. Bir samimiyetimiz yok ve bu durum beni cok yipratiyor. Tam tekrar iyi olayim diye dusunuyorum olaylar aklima geliyor, kabuguma cekiliyorum. Bana yardim edin lütfen ..
Aman olur böyle şeyler. Seviyorsan git sarıl özledim de. Neden küskalasınız? Yarın için garantiniz mi var?

Ben boyle yapisik ikiz gibi yasanan evlilikleri anlayamiyorum kusura bakmayin o yuzden tuhaf geliyor

Yatiya kalmak olayi apayri zaten , ne esim ne de ben zorunlu haller disinda ailemin evinde yatiya kalmayiz , evli insanlarin sebepsiz yere yatiya gitmesi ayri bir tuhaflik

Bunu istememekte cok haklisiniz ama esiniz de kardesleriyle vakit gecirmek istiyorsa ayda 1 kalabilir sonucta bilemedim tuhaf
10 senelik evliyim Milana,
Belki ilk 5 sene eşim ben olmadan annesigile ayaküstü uğramadı bile.
Çok bunalırdım, kendin git ben her seferinde gelmek istemiyorum derdim ama ben gitmezsem kesinlikle gitmezdi. Ama eşimdeki olay bensiz gidememesi, yapışık ikiz gibi olma durumu değil kesinlikle. Ben gitmediğimde ailesi tarafından’ bakın Esra gelmemiş, bizde sıkılıyor, bizi istemiyor, ayrı gayrı takılıyorlar’ gibi düşünülecek endişesi. Çok sinir bozucu ama oluyor böyle olaylar. Neyse ki eskidik de kalmadı artık bu mevzular.

Çok bunalırdım, kendin git ben her seferinde gelmek istemiyorum derdim ama ben gitmezsem kesinlikle gitmezdi. Ama eşimdeki olay bensiz gidememesi, yapışık ikiz gibi olma durumu değil kesinlikle. Ben gitmediğimde ailesi tarafından’ bakın Esra gelmemiş, bizde sıkılıyor, bizi istemiyor, ayrı gayrı takılıyorlar’ gibi düşünülecek endişesi. Çok sinir bozucu ama oluyor böyle olaylar. Neyse ki eskidik de kalmadı artık bu mevzular.
Evet ayni durum işte. Ailesinin o bakis acisindan cekiniyor muhtemelen eşim de. Bak gelin gelmedi, niye, neden, rahatsiz mi oluyor, bizi mi sevmiyor vs vs vs...

Esimin anne babasini ben hic tanimadim
Eski esimin de sadece annesi vardi baska sehirde hic gitmedim
O yuzden belki de anlayamiyorum bu mevzulari cok :)

Back
X