Aynı evde bile kalmak istemiyorum artık

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhabalar. O kadar doluyum ve mutsuzum ki sadece buraya yazmak istedim. Ben 1 sene 3 aydır evliyim az önce eşimin telefonunda geçmişe bakarken canımı sıkıcak şeyler gördüm eşim gazetelerim mağazın sayfalarına bakıyor ne var bunda diyceksiniz belki ama normal bir bakma olsa bende öyle derdim ama eşim bana senden önce ben hep bayanlara bakardim demişti düğünden önce artık yapmıyorum dedi inandım ama bazen dışardayken açık bayanlara baktığını farkediyroum kaç kere bunun kavgasıni yaptık bakmıyorum diyo. şimdide magazin sayfasinda bikinili bir ünlüye bakmış kendimi çok mutsuz hissediyorum.):

Ben de haber okurum sürekli ve her haberi okuyorum genelde. Eşinizin gazete okuma alışkanlığı varsa bu da buna benzer bir şey olabilir mi?

Esin agır abazaymıs galiba. Bir de kendi agzıyla demis abazalıgının boyutunu, gzateye bakıyormus. Peh..

Bizde ilk evlendigimizde eşimle kavga edip eve donuyorduk bakiyosun diye..ki bende bir yıllık evliyim...ki esimde oyle bi korku olmuş ki artık etrafa baktığında korkuyo ben laf yapıp kavga cikarticam diye...bence buyitmeyin ben astım bu durumu bazen çok absurt insanlara birlikte bakarız göz bu sonuçta bakiyosun..he suda var esim iç gecire gecire baksa cigeroni söker gozlerini oyarim seyinidr kopartip eline veririm...güzele güzel bakmak sevaptir.iç gecirerik değil sonuçta

Bu kadar kendinizi üzeceğiniz bi durum yok bence ya. Boyle bi konu icin evliliğinize sıkıntı sokmayın bence

Ne olmuş bakmışsa arkadaşım ?
Ünlü bayanda eşinize mi kaldı
Bunu kesinlikle eşinizi aşağılamak için söylemiyorum
Yalnızca herkesin çevresi farklı anlamında..
yani eşiniz sizi en azından onlarla aldatmaz emin olun
Ve boşu boşuna adama da hayatı zehir etmeyin
Hepimizin eşi bakıyor hatta yeri geliyor ben yorum bile yapıyorum
"Ah şu Kıvanç ne yakışıklı" diye...
Adam beni boşasa yeri o zaman size göre

yok daha neler
bakarsa baksn ne olacak, biz kadınlar da bakıyoruz kaslı erkeklere aval aval

bundan ötrü kavga edilir mi? moralinizi niye sıradan şeyler için bozuyorsunuz.
yaz geldi mi gazeteler,manşetler bikinli ünlülerin haberleriyle doluyor ve hepimiz bakıyoruz buna.evli değilim ama ilerde eşim baksa bile hiç tedirgin olmam.hatta beraber bakarız. (sürekli başka açık saçık şeylere bakıyorsa kavga sebebidir ama sırf bikinili ünlülere bakıyorsa boşver canım.)

Eşinin üstüne ne kdr gidersen o bildiğini okur bence, taksan bile umursamıyormuş imajı ver, veya çok canını sıkmak istiyorsan sende onun hoşlanmadığı bişeyi yap , nispet yap ne bilim. Zamanla unutacağı bi alışkanlıktır, bunun için canını çok sıkmaya değmez cidden, bi de bu erkekleri çok önemsemeyin yaa, tepenize çıkartıyorsunuz böyle.

Ben edward mayaya iç geçire geçire bakıyorum ciddi :) eşim de beni boşasın o zaman

bundan ötrü kavga edilir mi? moralinizi niye sıradan şeyler için bozuyorsunuz.
yaz geldi mi gazeteler,manşetler bikinli ünlülerin haberleriyle doluyor ve hepimiz bakıyoruz buna.evli değilim ama ilerde eşim baksa bile hiç tedirgin olmam.hatta beraber bakarız. (sürekli başka açık saçık şeylere bakıyorsa kavga sebebidir ama sırf bikinili ünlülere bakıyorsa boşver canım.)

Eşinizi seviyorsunuz, bu yüzden bu konuyu kafanıza taktınız yani kıskandınız. Haklısınız, hem de çok. Siz kaslı erkeklere baksaydınız o ne hissederdi bu da başka bir konu da neyse empati kurmayı bilse bunu yapmazdı zaten. Oturup konuşun bana bakmadığını söylemiştin ben bunları yakaladım internet de olsa bakma diyin rahatsızlık duyduğunuzu söyleyin ve son kez uyarıyorum seni diye tembihleyin. Kararlı olduğunuzu da gösterin ama boşanmak bana biraz ağır geldi açıkcası. İçinden çıkamayacağınız bir sorun haline gelirse bunu düşünebilirsiniz, çözülemeyecek bir konu değil bence.

Son düzenleme:

O nasıl bir yorum bayıldım çok güldüm Allah'ta seni güldürsün

Amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsun..ama oyle ya inanın ki kötü niyetli değilim öbür tarafta esim yansın istemiyorum harama baktığı icin kiskanclikla ilgisi yok yani emin olun B-)

Tam benlik yorum yapmışsın aynı şeyleri bende yaparım hatta söylerim aşkıma kısaca göz dağı veriyorum yoksa bu erkekler güzellikten falan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…