Merhabalar. O kadar doluyum ve mutsuzum ki sadece buraya yazmak istedim. Ben 1 sene 3 aydır evliyim az önce eşimin telefonunda geçmişe bakarken canımı sıkıcak şeyler gördüm eşim gazetelerim mağazın sayfalarına bakıyor ne var bunda diyceksiniz belki ama normal bir bakma olsa bende öyle derdim ama eşim bana senden önce ben hep bayanlara bakardim demişti düğünden önce artık yapmıyorum dedi inandım ama bazen dışardayken açık bayanlara baktığını farkediyroum kaç kere bunun kavgasıni yaptık bakmıyorum diyo. şimdide magazin sayfasinda bikinili bir ünlüye bakmış kendimi çok mutsuz hissediyorum.):
Merhabalar. O kadar doluyum ve mutsuzum ki sadece buraya yazmak istedim. Ben 1 sene 3 aydır evliyim az önce eşimin telefonunda geçmişe bakarken canımı sıkıcak şeyler gördüm eşim gazetelerim mağazın sayfalarına bakıyor ne var bunda diyceksiniz belki ama normal bir bakma olsa bende öyle derdim ama eşim bana senden önce ben hep bayanlara bakardim demişti düğünden önce artık yapmıyorum dedi inandım ama bazen dışardayken açık bayanlara baktığını farkediyroum kaç kere bunun kavgasıni yaptık bakmıyorum diyo. şimdide magazin sayfasinda bikinili bir ünlüye bakmış kendimi çok mutsuz hissediyorum.):
Ben 20 yaşındayım belkide o yüzden hassasim işte.
Bizde ilk evlendigimizde eşimle kavga edip eve donuyorduk bakiyosun diye..ki bende bir yıllık evliyim...ki esimde oyle bi korku olmuş ki artık etrafa baktığında korkuyo ben laf yapıp kavga cikarticam diye...bence buyitmeyin ben astım bu durumu bazen çok absurt insanlara birlikte bakarız göz bu sonuçta bakiyosun..he suda var esim iç gecire gecire baksa cigeroni söker gozlerini oyarim seyinidr kopartip eline veririm...güzele güzel bakmak sevaptir.iç gecirerik değil sonuçta
Eşinizi seviyorsunuz, bu yüzden bu konuyu kafanıza taktınız yani kıskandınız. Haklısınız, hem de çok. Siz kaslı erkeklere baksaydınız o ne hissederdi bu da başka bir konu da neyse empati kurmayı bilse bunu yapmazdı zaten. Oturup konuşun bana bakmadığını söylemiştin ben bunları yakaladım internet de olsa bakma diyin rahatsızlık duyduğunuzu söyleyin ve son kez uyarıyorum seni diye tembihleyin. Kararlı olduğunuzu da gösterin ama boşanmak bana biraz ağır geldi açıkcası. İçinden çıkamayacağınız bir sorun haline gelirse bunu düşünebilirsiniz, çözülemeyecek bir konu değil bence. [/QUO
Ben eşimi.çok seviyorum değer veriyorum ama ne biliyim rahatsiz oluyorum boşanmaya kadar gidersede onun bu konular için her seferinde konuşmaya kapalı oluşu kendini ifade edemeyisinden olur. ):
O nasıl bir yorum bayıldım çok güldüm Allah'taseni güldürsün
Oyle düşünüp evliliginizi ziyan etmeyin tecrübe olarak soyluyorum...o sizin eşiniz...biz bayanlar bile bakiyorz..boşver canım böyle şey icin kavga edilmez
Amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsun..ama oyle ya inanın ki kötü niyetli değilim öbür tarafta esim yansın istemiyorum harama baktığı icin kiskanclikla ilgisi yok yani emin olun B-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?