Eşinin üstüne ne kdr gidersen o bildiğini okur bence, taksan bile umursamıyormuş imajı ver, veya çok canını sıkmak istiyorsan sende onun hoşlanmadığı bişeyi yap , nispet yap ne bilim. Zamanla unutacağı bi alışkanlıktır, bunun için canını çok sıkmaya değmez cidden, bi de bu erkekleri çok önemsemeyin yaa, tepenize çıkartıyorsunuz böyle.
Insanin zoruna gidiyo yine.):
bende p.no syretti sandım... daha neler yaa arkadaşım gazetedeki resime bakmış. sen böyle yapıp adamın kafasının etini böyle şeylerle yersen b kadar basit seyler için kavga çıkarırsan ileride daha önemli seylerde eşin seni önemsemez herhangi bir kıskançlık muamelesi yapar..
Yok canım bak sen beni dinle tecrübeyle sabit soledigim..hem korkutursan senden gizli bakar...
Merhabalar. O kadar doluyum ve mutsuzum ki sadece buraya yazmak istedim. Ben 1 sene 3 aydır evliyim az önce eşimin telefonunda geçmişe bakarken canımı sıkıcak şeyler gördüm eşim gazetelerim mağazın sayfalarına bakıyor ne var bunda diyceksiniz belki ama normal bir bakma olsa bende öyle derdim ama eşim bana senden önce ben hep bayanlara bakardim demişti düğünden önce artık yapmıyorum dedi inandım ama bazen dışardayken açık bayanlara baktığını farkediyroum kaç kere bunun kavgasıni yaptık bakmıyorum diyo. şimdide magazin sayfasinda bikinili bir ünlüye bakmış kendimi çok mutsuz hissediyorum.):
Bakmiyan erkek varmi...ben goruorum her seferinde baktiginikizlara ama arti ne yaparim.ve dusundum o bakarken benden birsey eksilmiyor.bir erkegin ortusu gozkapaklaridir.
belki açtığı sayfada o vardı tesadüf olabilir de bir erkek evlenmeden önce nişanlısına neden hep bayanlara bakardım der ki? yani bunu çözemedim,ne varmış bayanlarda hep bakılacak
Sözde dürüst işte..
keşke bayanlara bakmasaymış da böyle bi dürüstlüğe gerek duymasaymış.senin aklında soru işaretleri bırakmış boş yere.
Merhabalar. O kadar doluyum ve mutsuzum ki sadece buraya yazmak istedim. Ben 1 sene 3 aydır evliyim az önce eşimin telefonunda geçmişe bakarken canımı sıkıcak şeyler gördüm eşim gazetelerim mağazın sayfalarına bakıyor ne var bunda diyceksiniz belki ama normal bir bakma olsa bende öyle derdim ama eşim bana senden önce ben hep bayanlara bakardim demişti düğünden önce artık yapmıyorum dedi inandım ama bazen dışardayken açık bayanlara baktığını farkediyroum kaç kere bunun kavgasıni yaptık bakmıyorum diyo. şimdide magazin sayfasinda bikinili bir ünlüye bakmış kendimi çok mutsuz hissediyorum.):
Durustlukte son nokta 😑
Eşinizin gözü aç ne yazık ki...
Bir şey yok ki ne var diyenleri anlamıyorum...
Gidip o ünlüyle birşey yaşayamaz tabii o ünlü ona mı kaldı demişler ama
Adam zaten onun vücuduna bakıyo et patçası gibi görüyo ki ünlü olup olmaması değil mesele
aldatmaya meyilli olur böyle erkekler
magazin sayfasındaki kadınlara bakacak kadar düşmüş, evli barklı adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?