Aynı evde bile kalmak istemiyorum artık


Yaptığım fedakarlıkları düşününce sorun belki basit gibi görünüyo böyle yazinca (ama bana göre degil) zoruma gidiyo üzülüyorum.):
 
bende p.no syretti sandım... daha neler yaa arkadaşım gazetedeki resime bakmış. sen böyle yapıp adamın kafasının etini böyle şeylerle yersen b kadar basit seyler için kavga çıkarırsan ileride daha önemli seylerde eşin seni önemsemez herhangi bir kıskançlık muamelesi yapar..
 

Biz sevgiliyken o zannettigin şeyi de izlemiş ki düğünden sonra öğrendim hemde 6 aydır sevgiliyken güvensizligimin o yüzden.
 
Bakmiyan erkek varmi...ben goruorum her seferinde baktiginikizlara ama arti ne yaparim.ve dusundum o bakarken benden birsey eksilmiyor.bir erkegin ortusu gozkapaklaridir.
 

belki açtığı sayfada o vardı tesadüf olabilir de bir erkek evlenmeden önce nişanlısına neden hep bayanlara bakardım der ki? yani bunu çözemedim,ne varmış bayanlarda hep bakılacak
 
Bakmiyan erkek varmi...ben goruorum her seferinde baktiginikizlara ama arti ne yaparim.ve dusundum o bakarken benden birsey eksilmiyor.bir erkegin ortusu gozkapaklaridir.

Güzel bir bayanda olduğumu düşünüyorum bakmasınin sebebi ne onu anlayamiyorum
,
 
eşin kaç yaşında bu erkekler erken yaşta evlenince gözü dışarda oluyor genelde abazan oluyorlar erken evlilik pek yaramıyor onlara sen 20 yasındaysan onunda yaşı yakındır muhtemelen.
 

aslında seni anlıyorum 4 yıllık bi ilişkm var ve benm yanımda bile bazı kızlara bakıyodu bn sadece uyardm ama kızgn diil şakalaşır gbi koluna vurdm cimckledm simdi aramzda böyle bi sorun kalmadı o bi erkek sen dünya güzeli olsan bi kadın gördüğünde bakıcaktır eminim erkegn dogasında var bence hem bu kdar küçük bişeye bu kadar üzme kendini o seni aldatmadı dimi yolda giderken yanndan gecen her kadına yiyecekmiş gbi bakmadı sonucta ve bnce rasgele önüne gelen bi sayfaydı şöyle düşün eger gercekten bakmıs olsaydı senn kızıcanı düşünüp silmezmiydi geçmişten demekki sendn gizlediği bişey yok bence üzülmeyi bırak ve eşinide üzme gercekten artık mutlu evlilikler çok zor erkekler baska kadınlar için bile terkediyolar eşini senin güzel bi evliliğin varsa mutluysan eğer bence bunlarıda düşün daha da mutlu ol :)
 
Kıskanç bir eş olarak bunda bir şey göremedim rahat olun :)

Sony Xperia Z
 
Sn dünya güzeli olsan bile emin ol bakacaktır. Yanındayken değilde yalnızken... Boşuna kafana takma, merak edip telefonunu kurcalama. Değer mi böyle şeyler için. Bir de demişsin ki boşanmaya kadar gider... Yaştan ötürü olsa gerek evliliğin ciddiyetini anlamamışsınız


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
 


Eşinizin gözü aç ne yazık ki...
Bir şey yok ki ne var diyenleri anlamıyorum...
Gidip o ünlüyle birşey yaşayamaz tabii o ünlü ona mı kaldı demişler ama
Adam zaten onun vücuduna bakıyo et patçası gibi görüyo ki ünlü olup olmaması değil mesele
aldatmaya meyilli olur böyle erkekler
magazin sayfasındaki kadınlara bakacak kadar düşmüş, evli barklı adam.
 
Son düzenleme:

Güvenim sarsıldı zaten üzülüyorum.
 
Her erkek bakar bakmayan aman evliyim deyip o sayfayı bakmadan çeviren var mıdır sanmıyorum o zaman gazete de almayın dışarı da çıkmayın açık bayana da erkeklerin bir anlık gözü kayıyor kavga çıkarmak gereksiz kendinize güvenirseniz bu sorunları aşarsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…